Подржи П Р Е В Р А Т!

Поштовани пријатељи, пратиоци и читаоци Преврата…

Дошло је време да Вам се након седам година превратништва обратимо за помоћ и подршку. Као што је познато, Преврат је место на којем је одувек било могуће прочитати најразличитије врсте текстова, суочити се са различитим мишљењем, затражити и добити одговор на врло деликатна питања која се на „патриЈотским“ и „издајничким“ местима углавном не постављају. Многи су читали наше и пренете текстове, многи нас с разлогом уважавају а неки нас безразложно мрзе…

Преврат је место које постоји као острвце слободе и плурализма, без икакве амбиције да зарађује новац за оснивача и сараднике. Међутим, као што је познато – нема бесплатног ручка, тако и уређивање  овог места као и одржавање сајта на „међумрежју“ (интернету) захтева одређена финансијска средства.

До данас трошкове сам подмиривао искључиво сам, нисам тражио помоћ, а искрен да будем – нико од Вас неколико стотина који дневно отварате prevrat.com ништа у том смислу није ни (по)нудио… Свестан да су времена тешка, од Вас не тражим Бог зна каква одрицања, било какав прилог схватили бисмо као израз подршке овоме што радимо и мотив да истрајемо. Као што неко рече – није важан број него сој – тако и ми нећемо угасити Преврат ако ваши прилози изостану, само ћемо активности око стварања нових текстова и проналажења туђих мудрости свести на минимум. Јер, свако од нас овдашњих такође има свој живот, своје обавезе и своје мушице типа: Ако ово што радимо никоме не вреди толико да одвоји пар минута времена и на рачун уредника пребаци пар евра… Боље џаба лежати него џаба радити

donate

Са своје стране, могу једино да се обавежем да Ваши прилози неће бити потрошени на курве, дрогу и алкохол, а ако не верујете – молим Вас да занемарите овај текст, као да га никад нисте ни видели.

С поштовањем,

за редакцију, главни уредник:

Драгослав Павков ср.

текући рачун бр: 115000000180998766

Теленор банка АД Београд, Србија

(приложници из иностранства ИБАН и СВИФТ уколико је потребан могу добити и-мејлом)

или Пост-нет уплатом на: Драгослав Павков; Сомбор, моб. 060 42 55 698

2 mišljenja na „Подржи П Р Е В Р А Т!

  1. Редакција се захваљује читатељки из Хрватске која је уплатила одржавање домена за 2018. годину под јединим условом – да остане анонимна.

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google photo

Komentarišet koristeći svoj Google nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s