ПРПЛ ХЕЈЗ (врста халуциногене дроге којој је Џими Хендрикс посветио истоимену песму)


Што си нервозан брме?

ОВАКО ЈА ИМАМ ПРИЛИКУ ДА ОДГОВОРИМ НА ПЉУВАЧИНЕ патриЈота:

 – Немате дозволу за приступ овој страници, због једног од селећих разлога:

  1. Нисте се пријавили. Попуните формулар на дну странице и пробајте поново.
  2. Немате дозволу за приступ овој страници или сте покушали да уређујете нечији одговор, да приступите административним опцијама или неком другом систему за који немате дозволу.
  3. Ако покушавате да одговорите, могуће је да вам је администратор онеспособио кориснички налог или чекате на његову активацију.

Једна кинеска изрека гласи отприлике овако: „Ствари се одвијају толико добро да црвена прелази у пурпурну.“
Из твојих уста у Божје уши
ајд јунаци  у вугла

odgovor na prozivku „Purpurni Srbi“
аутор нам не дозвољава да његове текстове преносима на (Р)еволуцију
 
хер Ђорђе Ивковић: Невоља је са Србима који се приказују као велике патриоте, али просвећене, узвишене, далековидеће. Они са презиром гледају на нас јадне патриЈоте, који сем што пијемо пиво, ништа не знамо и све забрљамо.
конте Марковић: И ми пијемо пиво само ми пијемо Зајечарско и БИП а не хемије и отрове који нам се пропагандом сервирају.
хер Ђорђе Ивковић: Пурпурна боја је симбол аристократије, узвишености и надмоћи. Технички, то је црвена боја комуниста у коју се смућка мало светло плаве небеске боје.
конте Марковић: Ето, провалио си ме. Ја сам пореклом по баби из наследне кнежевеске породице, а отац ми је био комуниста. Прадеда по мајци и његово шесторо од седморо преживеле  деце (још толико је умрло на порођају или у раном детињству) су били једини партизани у селу четничких Васојевића који су му три пута палили кућу, а не би ни њих поштедели да нису усред зиме бежали у планину..После Зиданог Моста, НАША ПОРОДИЦА је одгајала и школовала сирочиће тих СТРЕЉАНИХ КОМШИЈА ИЗ ИСТОГ СЕЛА који су нам палили кућу.. ЕТО ПРОВАЛИО СИ МЕ! С друге стране, најстарије  дете, тог прађеда, професор историје и географије и директор гимназија по Панонији (Осек, Бечеј…) за време Краљевине је био симптатизер твог Љотића и Стојадиновића. очев отац, муж те племићке бабе је био слободни сељак, добровољац из Америке на Солунском фронту, (као и готово СВО СТАНОВНИШТВО БОКЕ КОТОРСКЕ) који се јако разочарао у Југославију и вратио се у Америку. После „ослобођења“ 45. му се придружио један син а остала два су остала у црвеној Југославији. Никад се више нису видели!! Деди је буквално срце пукло на доку Њујорка  кад је дочекао сина (умро је тог момента). А прадеда по мајци – трговац који је трговао до Каира без проблема са царинама и увозним дозволама. Замисли, стара градска Приштинска породица. Грађанин у земљи сељака на Косову,  срцу Србије!!! Митска личност, јер за наше презиме не знају експерти за Косово из редова касније досељених у Приштину и није у попису породица Срба са Косова, јер су тамо пописане само сеоске. Зар треба да наглашавам да су тој пребогатој више векова трговачкој породици све одузели. 45.? Узгред, преко њих имам „копчу“ и са слугама окупатора – јер је деда по тој линији био ожењен ћерком злоганог шефа београдске полиције, то бијаше највећа свадба у окупираном Београду И ШТА ЋЕМО САД? ПО ОБИЧАЈУ БАРАТЕТЕ СА ПОЛУИСТИНАМА. Очигледно имам породичне „инсајдерске информације“ да поделе међу Србима доносе само зло које својој деци никако не желим. Дебилима који потпирују унутарсрпске заваде, а поготово ОНИМА КОЈИ СУ ЗА ТО ДЕБЕЛО ПЛАЋЕНИ СВЕ ДО НАЦИОНАЛИХ ПЕНЗИЈА  најрадије бих, као навијач са 30 година стажа на северу, демонстрирао уживо „преживљавање“ (моје наравно не  њихово) у тучама са Торцидом у Сплиту, БББом у Загребу и нарочито успут у Винковцима или са гробарима широм земље Србије.
хер Ђорђе Ивковић: Ко се још сећа „Новосадских сквотера“ од зимус?.. Ко је тада говорио да је напад на касарну Чанкова ујдурма, био је испљуван од пурпуралиста…Данас та „деца“, много ближа климаксу него пубертету, раде своје друге плаћене политичке послове, прича о сквотерима је заборављена.
конте Марковић: Који цинизам. Данас та новосадска  „деца“ и даље, као и протеклих 68 аутономашких  година, трагају за неким од бројних новосадских јавних простора који зврје празни деценијама који би им се дао на коришћење на „општу ползу“. Јак им је Чанак ментор. Па Чедини ЛДПовци у Београду су запослели сва “идентитеска“ министарства и установе културе и све музеје и библиотеке, мали милион неденационализованих јавних простора у центру отетих од предратне „буржоазије“ и арче државне паре на разне пројекте. А ухлебљении су у „сталним радим односима“ по јавним установама попут Пароброда или буџетских манифестација попут Миксера  и сл. за која никад ниси чуо. Боље не лупетај о стварима о којима појма немаш и немој да учиш рођене Новосађане, рецимо Чанковог комшију из конкурентске грађанске улице, друге паралелне његовој црвено-феудалној али без пурпурне нијансе – Васе Стајића о Новом Саду и резиденте Дорћола о Београду.
хер Ђорђе Ивковић: Отпор педерима? Хајте људи, будимо цивилизовани и интелигентни, пустимо то, боље поседимо на некој таверни и мирно попијмо пиће…У осталом и педери су Срби.  
конте Марковић: А јел нису? Престаните да увлачите стрејт мушкарце у те ваше мачистичке проблеме латентних хомосексуалаца. Једина слика која ми је остала са геј парада је слика млохавог мајмуна који шутира у главу ЖЕНУ уз бодрење РАСПОПА (мрзи ме да тражим линк на ју тјуб). То су Срби? То су мушкарци!!??  То су православци??!! Доста те ваше нацистичке бласфемије педера из СА одреда.
хер Ђорђе Ивковић: Криза у Епархији Рашко-Призренској
конте Марковић: Да ти нису у мраку све краве црне приметио би да смо управо и Драгослав и ја напустили нспм и као коментатори кад су УДБАШИ тобожњи Артемијевци запосели „коментаторска места“ и почели д асоле памет о православљу и срБству, а нарочито о Стаљиновом совјетизму-гулагизму по фирмом русофилије. Иначе ја скоро по деценије тамо, после десетина објављених, по правилу међу најкоментарисанијим текстовима,  не могу да објављујем с образложењем  „ове и овакве текстове нажалост не можемо да објављујемо“. У Стандарду не могу без образложења (интервенисале срБске партије).
 хер Ђорђе Ивковић: по којим то шавовима попуца Нова Зора Србије звана НОПО?
 конте Марковић: Не занима ме пише овде http://branali.blogspot.com/2012/04/uno-borgheze-piccolo-piccolo.html  зашто сам подржао НОПО, због Ђоке сигурно нисам.  

хер Ђорђе Ивковић: Дамјанич? Ма какав злочинац, он је био прави Србин У осталом, морамо се суочити са тим да су Срби били контрареволуција, јер су одбили да буду „мађарски политички народ“. Не каже се имали Срба тамо где су остали политички народ. 
конте Марковић: Типично. Само си пропустио да кажеш да је Кошут нудио Србима бановину Славонију (данашњу Војводину са Барњом, Славонију, Хрватску и Војну Крајину) где би ЈЕДИНО ОНИ БИЛИ ПОЛИТИЧКИ НАРОД (Хрвати сем као уско регионални идентите – САМО ВАРАЖДИНСКИ, КРИЖЕВАЧКИ И ЗАГРЕБАЧКИ ГЕНЕРАЛАТ – тада нису били „у оптицају“), па су они, због којих је Дамјанич можда у афекту (можда би и ја на његовом месту, а ТИ БИ СИГУРНО)  рекао да све Србе треба побити, отрчали да друкају ћесару и добили к…  тј ту вашу усрану Војводину „срБску“ на челу са војводом – немачким принцем и заставом са црним орлом коју толико величате. Наравно то можда нигде није забележено сем на интернету попут завета псеудо Стефана Немање и мисли  псеудо св. Саве о „западу истока а истоку запада“ и сличних с… на која се ложите, а ми „пурпурни Срби“ би требало да вам тапшемо.
хер Ђорђе Ивковић: Светозар Прибићевић – онај што је бранио Павелића 
конте Марковић: ајде не лупетај више и не блати мнооого веће од себе о којима ништа не знаш.
хер Ђорђе Ивковић: не може се скоро редовно имати мишљење супротно народном интересу а себе приказивати као моралну елиту тог народа. 
конте Марковић: А ко је вас убедио да је ваше мишљење народно? Па слепци једни ниједна ваша партија никад није прешла цензус. Ко су вама народ? Сивачке пивнице?
хер Ђорђе Ивковић: Пурпурни Срби нас упозоравају да су сви из оног рата, и љотићевци и четници и партизани крвнци и мање-више хуље, па нас с тога стављају пред судбиски избор – да останемо запретени вечито у крвавом глибу одавно прошлих, мртвих, завада, или постанемо „ модерна нација, која је грађански рат завршила пре седамдесет година и која је посвећена будућности и просперитету – појединца и државе – уместо измишљању непријатеља и тражења разлога за сукобљавање.“ 
конте Марковић: Значи треба да „останемо запретени вечито у крвавом глибу одавно прошлих, мртвих, завада“? Не, него вас шаку недоученог а дојебаног (у главу) јада треба послати – неке на посматрање неке и на  лечење, а већину бар у вечерњу школу да се елеметарно описмене.
хер Ђорђе Ивковић: Дефиницију шта суштински чини модерну нацијупурпурни Срби оставише у флуидима стратосфере, па не можемо ни обрисе дефиниције да наслутимо
конте Марковић: … упркос тона и тона „бисера просутих свињама“ (линкови на Доситеја, Вука, Гарашанина, Давидовића, кнеза Михаила, светог Петра Цетињског, Андрију Томашића, Јовановића, Светозара Марковића и остале ПИОНИРЕ ЕВРОПСКЕ И СВЕТСКЕ НАЦИОНАЛНЕ МИСЛИ, за које ви сецикесе  и кожодери нисте ни чули).
хер Ђорђе Ивковић: Колико смо тек труда улагали у сопствена помирења? .. Измирио се Воја са Ђинђићем, Чанак са Вељом, чупав са ћелавим, ишли сви заједно и на причест и на појило. Истина, да се тада не помирисмо, тешко да би данас Србије било
конте Марковић:  Па ти сам себе побијаш, ни ја не би боље.
хер Ђорђе Ивковић: Али, нисмо се договорили да се тако помиримо. Нешто друго смо се ми договарали, а не да гутамо жабе, цепамо Отаџбину и себе пљачкамо да би дали онима истима за које је Србија и предходно била ратни плен. 
конте Марковић: Стварно прогутасмо жабе убило се. Да смо прогутали не би нам и даље твоје службе и партијски активисти владали.
хер Ђорђе Ивковић: Сећам се, оних октобарски дана по партијској односно коалиционој директиви
конте Марковић: ЈБГ шта ћу кад нисам никад био у партијама а поготово никада нисам радио по директивама из туђег мозга. То је било питање МОГ ЛИЧНОГ ИЗБОРА. Једном ме је председник једног ОО највеће срБске странке питао да уђем у странку и да одмах могу да бирам оћу ли да будем посланик у Савезној скупштини или помоћник конзула у Бечу!!! То им припада по коалиционом договору. На мој збланути коментар да ме види тек други пут у животу, одговорио је – ми немамо образованих људи, мораћемо конобара да шаљемо у Беч. Дакле ЗНАМ ЈА ТЕ ПАРТИЈСКЕ АКТИВИСТЕ.
хер Ђорђе Ивковић: „Коме је до морала нек иде у цркву“
конте Марковић: … је рекао Ђинђић јер му је пуко филм од мудросера који попују и срБББују по цео дан о трошку пореских обвезника на својим радним местима уместо да се мешају у свој посао. 
 хер Ђорђе Ивковић: На „Слободној Војводини“ а из пера неког Сабахудиновог и Недимовог посинка
конте Марковић: престани да рекламираш те твоје безвезне љубимце. из ваше феудалне Војводине.

Jedno mišljenje na „ПРПЛ ХЕЈЗ (врста халуциногене дроге којој је Џими Хендрикс посветио истоимену песму)

  1. e, milutinovicev i ovaj "tekst" nisam citao… prvi, jer autora redovno preskacem, a ovaj drugi zbog "sagovornika"… mislim, kako mozes uopste da se raspravljas sa zidom? ti, izgleda, volis da se nerviras… pozdrav, odoh tamo gde si ti banovan

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s