a ha komentar BRAĆA PO (NOVOM) STANDARDU

SVAKA SLIČNOST SA DRAGIM NAM I POZNATIM LIKOVIMA JE NAMERNA

Hrvatska mora KONTROLIRATI hrvatski Heratland, a to je BiH. Kontrolom hrvatskog Hertalnda (BiH) hrvatska će steći kontrolu i nad Riemlandom, a to su Crna Gora, Srbija, Kosovo, Makedonija, Bugarska, Vojvodina i Mađarska i Slovenija.

 Srijem je PRODAN od „hrvatskih“ komunista iako ga je HR unijela u kraljevinu SHS. A u Bačkoj su Hrvati bili većina od slavenskog puka

nacionalizam  je razorio 4 carstva: prusko, osmansko, rusko i austrougarsko.

Ako ga EU počne smatrati neprijateljem možda presudi i njoj.

Hitler je, što mnogi liberali i komunisti nisu nikad razumjeli, prezirao nacionalizam kao naslijeđe francuske revolucije. Zato je u prvi plan postavio umjesto ideje klase i ideje egoistične individue, ideju rase

Image

komentar- Freidenker   Objavljeno: 17. travnja 2013. u 7:59 na tekst http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Trafika-Predraga-Lucica/Glasali-ste-za-Habsburge

Hrvatska MORA voditi EKSPANZIVNU politiku u regiji: kulturnu, ekonomsku i teritorijalnu. Hrvatske komunističke elite moraju shvatiti da je Balkan područje gdje HR MORA biti lider i to bezuvjetno. Da bi to bila ona mora KONTROLIRATI hrvatski Heratland, a to je BiH. Kontrolom hrvatskog Hertalnda (BiH) hrvatska će steći kontrolu i nad Riemlandom, a to su Crna Gora, Srbija, Kosovo, Makedonija, Bugarska, Vojvodina i Mađarska i Slovenija. Hrvatska MORA voditi regionalnu politiku po političkoj pragmatičnoj matrici Dubrovačke republike: SA SVAKIJEM LIJEPO, SA NIKIJEM ISKRENO! Za početak treba svim silama raditi na razbijanju genocidne Šumske i voditi politiku balansa snaga koji Engleska vodi već stoljećima, a to zanči maksimalno podržavati Bošnjake u Šumskoj, tako da niti jedna snaga, ni Srbi ni Bošnjaci ne prevladaju.

Glede, austrougarske treba reći da je ona bila CARSTVO. Kao i sva carstva, austrougarska je očuvala sve etnose. Nacionalizam je liberalna izmišljotina koji nije postojao do francuske revolucije. Dakle, on je proizvod EPOHE MODERNE.

Današnji liberali koji se percipiraju da su antinacionalisti u 19 st. su bili svi nacionalisti jer se prevratom u zločinačkoj francuskoj revoluciji stvaraju nacije-države, a buržoazije u svim novostvorenim državama mobiliziraju bivše etnose u nacije i postavljaju političke odnose MI-ONI. Budući da je sve zlo u zadnjih 200 godina dolazilo isključivo iz jedne zemlje, od milja zvane podli Albion (UK), tako je došao i nacionalizam koji je razorio 4 carstva: prusko, osmansko, rusko i austrougarsko.

Hitler je, što mnogi ne znaju, bio rodonačelnik današnje EU, ali on ju je htio graditi na duhovnom jedinstvu tj. političkom, a ne ekonomskom tj. materijalnom. Hitler je isto tako, što mnogi liberali i komunisti nisu nikad razumjeli, prezirao nacionalizam kao naslijeđe francuske revolucije. Zato je u prvi plan postavio umjesto ideje klase i ideje egoistične individue, ideju rase, opet kontrirajući Lenjinu koji je bio opsjednut i nacionalnim pitanjem, koji je u konačnici samo generirao još veći nacionalizam u bivšem ruskom carstvu jer je Staljin bio glavni promotor velikoruske ideje, planskim naseljavanjem Rusa po cijelom SSSR-u, kao što su Karađorđević i Tito bili glavni stratezi velikosrpske ideje i planskog naseljavanja Srba od Kosova do Vojvodine na čiju polovicu Hrvatska ima apsolutno pravo jer je Srijem PRODAN od „hrvatskih“ komunista iako ga je HR unijela u kraljevinu SHS. A u Bačkoj su Hrvati bili većina od slavenskog puka, a Srbi i Hrvati su zajednički odlučili priključiti se kraljevini SHS.

Naj Potez   Objavljeno: 17. travnja 2013. u 5:05

Habsburškome carstvu presudilo je nacijonalizam. I Otomanskome s druge strane Drine, isto tako. Ako ga EU počne smatrati neprijateljem možda presudi i njoj.

3 mišljenja na „a ha komentar BRAĆA PO (NOVOM) STANDARDU

 1. сељак беземљаш
  Хитлеризам је уобличен пре хитлера .Раса је одабрана за основу немачке нације
  због начина њеног настанка и то и даље важи али не би о томе
  Павков, дава пута сам нспм слао коментар на твоје отворено писмо министарки здравља Није ми јасно зашто неће да га објаве ево текста

  Госпођи министарки, не вреди се обраћати.
  Док је билна председница скупштине Србије, секретарица јој је била нечије дете са средњом школом. Службеним колима, која је возио службени возач, скупштине Србије возила се секретарица из Београда у Зајечар да заврши факултет.
  Прегазили су већ прегаженог човека и тако се сазнало.
  И ником ништа. Дете прешло у друго министарство, код Мркоњића.
  Дакле, министарка нема намеру да мења „систем“
  који и њу фаворизује.

  Узгред, сећам се када је рекла:
  Ја сам у ову владу ушла да бих помогла европски пут владе.
  Поздрав

  Sviđa mi se

  • Није ми јасно зашто неће да га објаве

   Наравно да ти је јасно, само зезаш модератора; на том сајту се јако плаше неугодности које би могла изазвати евентуална тужба због објављивања непроверених (тј. судски недоказаних) навода, а то би могло бити оно о гажењу леша због јурњаве на испит, све на ползу народа и државе 🙂

   Какогод, ипак није свако зло за зло, да су ти објавили коментар – ја и даље не бих знао твоју е-адресу 🙂
   Поздрав, па јави се понекад…

   Sviđa mi se

   • 11. 02. 2010. – Izvor: Press Autor: (D. L.)
    Smešno: Sekretarici Slavice Đukić zabranili da napreduje četiri godine!

    Branislava Parezanović, sekretarica predsednice Skupštine Srbije Slavice Đukić-Dejanović, kažnjena je samo četvorogodišnjom zabranom napredovanja u službi zbog korišćenja službenog „audija“ u privatne svrhe! Opozicija je ogorčena ovom kaznom i tvrdi da je Parezanovićku zaštitio SPS!
    Prethodnih dana se najčešće pominjala mogućnost da sekretarica dobije otkaz, jer ju je skupštinski vozač Goran Jović 18. januara bez službenog naloga vozio na fakultet u Zaječar. Podsetimo, Jović je tom prilikom u toku uviđaja saobraćajne nesreće na putu Bor – Zaječar, bahato vozeći, prešao preko delova tela nastradalog.

    Пријатељу, ово је из ПРЕСа ,имаш на нету у ДАНАСу од 21.01.2010
    под насловом ДИСЦИПЛИНСКА ЗА СЕКРЕТАРИЦУ ПРЕДСЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ. имаш десетине написа о овоме у свим медијима.
    Ово се није могло заташкати, и данима се писало о овом случају.
    Посебна је прича коришћене службених аутомобила.
    Секретарица председнице скупштине иде у Зајечар да би тамо завршила Факултет за менаџмент.
    Постоји ли боља илустрација за твоје писмо.
    Погледај, шта се ту улегло. И баш ме брига за обе.То стоји као систем, било ко да дође.
    Јер они се и стварају на том систему сви смо наши само јаши, ја теби ти мени……..
    Мислио сам да НСПМ има друге разлоге.
    Иначе не пада ми на памет да „зезам“ модератора.. И у опште не волим никога да зезам. Шалу волим . Поздрав

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s