Мали – велики полтрон

ana

(Синиша – прим.дрп)) Мали је рекао да је Радуловић „срамота за Србију“ и да је требало да буде смењен, а не да се чека да поднесе оставку.

Он је, одговарајући на питања новинара, истакао да је Радуловић последњих шест месеци радио само на својој промоцији, а да за српску привреду није ништа учинио.

„Инсистирао је на неким законима, попут закона о стечају, који би у будућности само осигурали неку његову улогу, попут стечајног управника“, изјавио је Мали.

Према његовим речима, била је велика грешка првог потпредседника Владе Србије Александра Вучића што је предложио Радуловића на функцију министра привреде.

„Зар је проблем што је неки закон заустављен јер Вучић жели да разговара са радницима и да оствари социјални дијалог, за разлику од Радуловића, који раднике презире?“, рекао је Мали, који је доскора био Вучићев саветник за привреду.

Он је додао да је Радуловић могао да учини нешто за реформе, али да ништа није урадио.

„Вучић је дао шансу Крстићу и Радуловићу, један се снашао, други очигледно није. Колико још јуче покушао је да стопира исплату плата у Железари, у којој има 5.000 запослених“, рекао је Мали.

На питање новинара кад је схватио да Радуловић не ради, Мали је одговорио да са њим није разговарао неколико месеци.

„Од новембра се нисам чуо са њим, али на основу јучерашњег образложења испало је да су сви криви и да сви коче реформе. Нико га није спречавао да их спроведе, али се бавио само законима који га интересују и својом промоцијом“, рекао је Мали и упитао да ли неко може да наведе барем једног инвеститора којег је Радуловић довео.

Према његовим речима, Влада је закаснила да смени Радуловића и то је требала да уради раније.

На крају, Мали је оценио да ће Радуловић остати упамћен „само као мали политикант“.

У образложењу оставке Радуловић је навео да је главни кочничар реформи био и остао кабинет првог потпредседника Владе Србије Александра Вучића.

(б-92-биз)

7 mišljenja na „Мали – велики полтрон

 1. „Он је, одговарајући на питања новинара, истакао да је Радуловић последњих шест месеци радио само на својој промоцији, а да за српску привреду није ништа учинио.“

  Ауууууууууууууууууууууууууууу, па што не рече прије шест мјесеци часни чоче па да те бранаделмар уз гусле опјева ?!

  „Према његовим речима, била је велика грешка првог потпредседника Владе Србије Александра Вучића што је предложио Радуловића на функцију министра привреде.“

  А вође те ни он неће опрат 😦

  Sviđa mi se

 2. “Вучић је дао шансу Крстићу и Радуловићу, један се снашао, други очигледно није”, рекао је Мали, који је доскора био Вучићев саветник за привреду.
  ***
  Треба да се састану све Вучићеве бивше да прокоментаришу ову интересантну тему.

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s