Како до бесплатне енергије – „Joe’s cell“

Agroguerilla

 Џо, изумитељ, није покушао да заради на овом невероватном открићу, већ је решио да преда бесплатно информације како конструисати Енергетску Ћелију зарад јавног добра.

joes cell

Аустралијанац, познат само под именом „Џо Икс“, дизајнирао је невероватну водену Енергетску Ћелију која само користи воду као гориво, али зато развија више снаге од бензина. Оригинално је створена да ради на аутомобилима, али може радити у било ком мотору који је прављен да ради на бензин, попут мотоцикла, ванбродских лучких мотора, косилице за траву, преносиве електронске генераторе итд. Енергетска Ћелија сама обезбеђује сву потребну снагу мотору. Пошто се енергетска ћелија инсталира и почне да функционише правилно, доводи за бензинско гориво се могу откачити.

Мотор који ради под Џоовим Енергетским Ћелијама не избацује издувне гасове и не повећава температуру. Без ових карактеристика елиминише се потреба за регулатором издувних гасова и температуре. Пошто мотор остаје хладан, не постоји потреба за системом за хлађење, док вода у…

View original post 863 more words

2 mišljenja na „Како до бесплатне енергије – „Joe’s cell“

  1. О да, катализатор за водоник или једна од његових итерација. Само што енергија није бесплатна, јер је потребно енергије да се ископају руде за мотор, да се направи фабрика, да се направи ауто и мотор у њој, да се довезе до продавнице, да се ископају и направе руде за катализатор и коначно треба енергија да се исти напуни водом.
    Ал да не цепидлачим, катализатрои су добри и биће кључни у премошћавању енергетског јаза.
    Добар текст.

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s