Позив на акцију: Српском тишином на „педерску“ параду

Прича се да је Милош Обреновић рекао да се у српски закон не уноси одредба о забрани хомосексуализма – сматрао је да ће Срби одмах то усвојити ако власт брани. А прича се и да је и силни књаз Милош попуштао кад би чаршија ућутала. Хајде да овима што Милошу нису достојни ни опанке да чисте покажемо шта може српска тишина, и зашто се ње највише плаше душмани и злотвори.

Стање ствари

ss-ss-200„Сиви соко“ и „Стање ствари“ позивају све медијске посленике и власнике профила на друштвеним мрежама да не шире било какве информације о геј паради, и да на „педерско“ парадирање одговоре громогласном српском тишином

View original post 519 more words

8 mišljenja na „Позив на акцију: Српском тишином на „педерску“ параду

 1. Предлог ми се свиђа, али бих га допунио, из два разлога. Први је да неће успети, јер ће парада проћи мејнстим медијима, нафризирана, као да је успела, а одјек мејнстрим фризирања је свакако јачи од „громогласне тишине“ алтернативаца. Други разлог је тај, што се са наше стране никада не прави акција, која би се властима враћала као бумеранг. Наиме, ако би сада алтернативци позвали своје посетиоце да, на пример, уместо трошења планиране енергије на заустављање параде, дођу тог и тог дана, у толико сати, испред зграде владе са моткама, где ће добити одговарајуће, готове транспаренте, које ће на тим моткама носити и који ће се односити на противуставне „интегрисане прелазе“, бриселске споразуме или предстојеће смањење пензија и плата, ефекат би био далеко већи и озбиљнији, власт би се забринула и замислила, те би се од тог позива нагло променила ова плоча о паради, коју они и врте не би ли скренули пажњу са правих проблема и питања.

  Sviđa mi se

  • Клањам се мајстору и одушевљено прихватам предлог. Као прво, мислим да би требало смислити назив тога, нечега… „Парада преварених“ можда?
   ПС. Послах твој предлог главном идеологу бојкота г. Лазићу. Видећемо

   Sviđa mi se

  • Па честитам… Коначно вам је успело.
   И? Шта је резултат?
   Педерска парада је показала да је Србија под тешком диктатуром, па и војном. Уместо да се траже све могуће тачке отора, ви сте стали на страну диктатора, сви колико вас је, укључив и сада дефлорисаног „Сивог сокола“. ОК, један више на вашој страни.
   Сад можете даље да мрсите како су „Србљи“ овакви и онакви, не буне се због лошег живота…
   Све што су ти исти Срби покушавали да би се супротставили, (и) ви сте у оквиру својих скромних могућности поткопавали.
   Хајде да се присетимо свих ваших домољубних одбрана домољубља, међу којима је подршка војвођанско-шовинистичко-сепаратистичким „сквотерима“ тек један пример. Шта би након политичког перформнса „U-сквотера“ које сте тако срчано бранили? Где су сада?
   Све што радите кунете се да радите за Србију, и ровите против ње.

   Драгославе, нећу вам овде више сметати.
   Али, као частан одговор, немој више ништа моје да постављаш у овој српској канти за смеће, нити, ако ти степен комуњарске части дозвољава, ни да ме помињеш.
   Терајте се у мајчину издајничку.

   Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s