Виктор Валтерович Уљанов: КРЕИРАЊЕ ПРОБЛЕМА

или
ТРАДИЦИОНАЛИСТИ И ХОМОСЕКСУАЛЦИ НА ЗАЈЕДНИЧКОМ, ФАШИСТИЧКОМ ПОСЛУ

сиромашни међу једнима и другима ће остати сиромашни и угрожени, а њихови фирери ће остати на буџетима страних шпијунских служби или домаћих црквених или наци-фашистичких организација.

popederi

На два питања нису никада одговорили руководиоци НВО Двери, Наших, Образа и сличних, као ни руководиоци (шефови) различитих НВО које заступају проблематику хомосексуализма, би и трассексуаизма.
Прво: Ко вас, грађани, плаћа?
Друго: Каква је социјална структура ваших фалангистичких организација, односно, колико је у процентима социјално угрожених међу вама?

Наиме, ако бих пожелео да гурнем у хаос САД и ЕУ трудио бих се да изазовем унутрашњу поделу у тим геополитичким ентитетима на било којој основи: светлооки против тамнооких, гузати против мршавих, смрдљиви против намирисаних… Све само да изазовем што више сукоба.
Са друге стране, запитајмо се шта би се десило било да окупљање успе или не успе? Шта ће се то суштински променити у животима сексуалних мањина, на горе или боље, било да прођу и ђускају, било да добију батине?
Шта ће се, на боље или горе, променити у животима традиционалиста било да отћуте „лошима“, било да их испребијају? У оба случаја одговор је НИШТА! Нити ће и један сексуални мањинаш бити богатији, сређенији, друштвено прихватљивији, нити ће се обогатити и један социјалоно угриожени традиционалиста.

Они сиромашни међу једнима и другима ће остати сиромашни и угрожени, а њихови фирери ће остати на буџетима страних шпијунских служби или домаћих црквених или наци-фашистичких организација. Дакле, подела, она ЈЕДИНО БИТНА, КЛАСНА подела, остаће рак рана легија и фаланги са иконама и/или са шареним заставама. Једини који имају и који ће имати користи од оваквих „сукоба“ су управо они који заједнички пљачкају народ, заједнички се бахате по сплавовима и клубовима да би, након баханалија, отишли са свако плати „своје“ – једни хомосе, други четосе. А ти се, народе, забави о глупом јаду и не помишљај на то колико ће те коштати овакве „свечаности“.

Једини начин на који ће бити боље највећем броју хомо, би, транссексуалних и највећем броју традиционалиста је да се удруже сиромашни и материјално угрожени љубитељи икона или чудних сексуалних изражавања, да заједничи слупају руководства која их напујдавају једне на друге, односно, да (иако полуписмени) прочитају мало Маркса.
Једина реална, права подела, која заиста има стварне последице на животе било кога од њих је класна подела на криминалом обогаћене и криминалом покрадене. Криминалом обогаћени су то одавно схватили, заједно планирају и спроводе параде, шетање икона и остало. Остали, осиромашени, било какав да им је извор сексуалног задовољства, морају да ухвате своје фирере за врат, да заједно стану на исту страну барикаде, јер су њихове вође, фирери и духовни гуруи одавно на својој.

11 mišljenja na „Виктор Валтерович Уљанов: КРЕИРАЊЕ ПРОБЛЕМА

   • „Чак и организатори Прајда признају да „парада није догађај који подржава већина ЛГБТ особа у Србији”.“
    Predrag Azdejković, gej aktivista i urednik portala Gej eho
    – Parada mora da odslikava potrebe LGBT populacije u Srbiji i ona mora da služi pre svega nama, pa tek onda državi da se ulizuje Evropskoj uniji, Evropskoj uniji da ucenjuje državu, Dverima da se pojavljuju u medijima, huliganima za terenske vežbe. Korist od te parade moramo da imamo pre svega mi zbog kojih se, kao, organizuje, a ne da imamo štetu, što je sada slučaj.

    Skandalozno je ko su ti koji organizuju Paradu ponosa: američka internacionalna organizacija Nacionalni demokratski institut (NDI), švedska internacionalna organizacija Sivil rajts defenders i srpska organizacije Kvirija centar, koja nema nijednog stalnog zaposlenog. I onda se pitam čemu ta Parada ponosa služi, za koga se organizuje i čije interese zastupa. Moje svakako ne!
    – Kako sam ja uspeo da saznam, organizatori su od donatora tražili 110.000 evra, ali su dobili 20.000, i to jedva, jer su shvatili da već godinama finansiraju nešto što nema podršku samo LGBT zajednice i nešto što je nekvalitetno!

    Oni se svojim debaklom još i hvale! LGBT populacija ih aktivno bojkotuje i ignoriše, a oni nikako da shvate da je njihovo vreme prošlo i da treba da se povuku. Ponašaju se kao Slobodan Milošević, koji izgubi izbore i neće da siđe s vlasti.
    http://www.kurir-info.rs/vesti/politika/predrag-azdejkovic-za-kurir-imao-sam-seks-s-politicarima-dok-sam-bio-mlad-i-naivan-clanak-1574641

    Sviđa mi se

   • Нажалост, не можемо да поистовећујемо хомосексуалце на западу и код нас. Они су осетљива група, идеална да буде изложена обавештајном раду. Тако су и западњаци и домаћи изложени манипулацији истих структура моћи, јер српске не постоје.

    Овај Аздејковић је један од таквих, чисти пример манипулцаије, видим да ће патриоти почети да наседају на ту причу. Да он не ради ни за кога, не би било могуће да у својим текстовима потенцира властиту хомосексуалност, бавио би се нечим конструктивним. Па људи ОН НИЈЕ САМО ХОМОСЕКСУАЛАЦ (а и то знамо јер смо свећу држали) ОН ЈЕ АКТИВИСТА ХОМОСЕКСУАЛИЗМА. И сада је као велика ствар што се није члан партије и што се ЕКСПОНИРА на други начин. Он педер у име осталих, у име лезбејки (те су бели медведи, шта он њих има да заступа, може само да их моли за помоћ) и транџи.

    У Београду је постојао обавештајни центар који је водио хомосексуалац и плаћао младиће да га опслужују 24 часа дневно, а да значајан део радног времена затрпавају интернет својом пропагандом, један или двојица у смени. Колико ми је познато, нису били увезани у званичну организацију, али су зато увезани и од поверења међусобно ко свињска црева. Разноразне угрожене или специфичне групе су увек биле мета обавештајаца, ретко када нормални људи. Знате, ем су скупљи, ем је теже манипулисати с њима. Шта мислите, зашто у влади седи човек с лажним докторатом? Случајно, наравно.

    Оно што Ћирјаковић правилно примећује је ситуација у којој се противницима хомосексуализма у Србији олако лепи етикета фобије и психичког обољења. На западу то још не смеју, пошто тамо има писмених људи који би барабу која их јавно вређа клепили жестоко по новчанику.

    Што се тиче оних који скупљају поене од оваквих догађаја, то су навијачке групе пре било кога другог. Али не, Двери су проблем друштва. Држ лопова!

    Sviđa mi se

   • „Oni se svojim debaklom još i hvale!“

    НАТО се још хвали да је победио Србе, а уствари је погоршао људска права. Има ли неке користи од оваквог лупетања? Јесте ли на истој цуцли са њим?

    Sviđa mi se

   • Па добро Клаус, зар не мислите да би управо због тога требало боље интегрисати хомосексуалце у српско друштво?
    Тада би престали да буду осетљива група, или би били бар мање осетљива, а самим тим би били мање подложни обавештајном раду страних служби.

    Sviđa se 1 person

   • Параплегичари, слепи, и болесни – имају проблем укључивања у друштво. Њима су потребни транспорт, пратња, и лекарска нега.

    Какав то хомосексуалци проблем имају? Да видимо:

    1. Мањак могућих партнера.

    2. Изражен промискуитет.

    3. 95% суграђана који то не сматра нормалним.

    4. Фрустрацију због тога свега.

    Како бисмо то лечили? Да повећамо број хомосексуалаца? Да подстакнемо општу декаденцију, па ће им бити лакше када сви одлепе? Да смањимо примања, па ће се повећати број оних који за паре то пропагирају? Да уништимо обавештајну службу која то спречава?

    Успешно смо све то урадили. Јесу ли се интегрисали? Нису још, још нисмо потпуно пропали и изменили свест.

    Једини лек који ја видим јесте ангажовати их да раде у супротном правцу, а то опет није задатак „демократских институција“ и нема везе са интегрисањем. Немогуће је сузбити локалпатриотизам, а камо ли дискриминацију настраних. Док год то не постане нормално. А и влада и разни Аздејковићи се својски труде да је „љубити политичара док си млад и наиван и летовати на јахти дивног младића“ нешто пожељно.

    То слушају младе жене много више од потенцијалних педера, јер их оне доживљавају као мушкарце са којима могу искрено да попричају и питају га за савет, а да не изрази гађење и почне да попује. Па нека вам се жене синови неком коју је окретао Ера Ојданић.

    Импликације су чудо, ко хоће да обрати пажњу.

    Sviđa mi se

 1. „Да се удруже сиромашни и материјално угрожени љубитељи икона или чудних сексуалних изражавања…“

  1. Суперинтелигентна премиса: Квантитативна једнакост (омер нормалних и настраних).

  2. Квалитативна једнакост (икона и мушки чмар).

  Закључак:

  Заједно смо јачи.

  Парадирање је убијање две муве једним ударцем – пропагирање убијања мушкости и замајавање народа. Оваквим небулозама се замајавање само повећава.

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s