Реаговање на текст

ЗАУСТАВИТИ ДАЉЕ ПРОПАДАЊЕ СРБИЈЕ (НСПМ)

Само са даровном економијом можемо да отмемо моћ и власт актуелном економско-политичком систему у коме, и сама болест мора да производи профит. 

zvon
Врло поштовани Bитезови Србиje,
Ваши захтеви су племенити, добронамерни и могли би уистину да спрече пропаст наше дивне земље. Али, поставимо сами себи само једно једино прагматично питање:
Коме су упућени ови захтеви?
Зар неко може и да помисли да ће они бити услушани? То је апсолутно немогуће! Нема никог у влади Србије да услуша народ и његове племените витезове.

Треба нам паралелан економско-политички систем у коме племенити људи могу да газдују. С’ обзиром на целу катастрофалну спољну/унутрашњу  ситуацију, ми морамо да превазиђемо све постојеће парадигме и да потучемо западни систем, који се увлачи кроз тајна врата код нас, са још невиђеним идејама:

сваки наш Србин, мора да добије суверенитет и дипломатски имунитет да би као независан племић могао да се бори без икаквих обавеза према законима исписаним од сатаниста који миленијумима владају светом; племенити људи носе закон у свом срцу; они знају шта им је да раде и где су границе доброг и злог боље неко било који изучен законодавац који је запетљан у неразумљивим параграфима; сам Путин је управо рекао нa Валдаи конференцији да сада игра без правила наступа – наравно, племенитост се не губи чак ни у играма без правила; ако ми дамо сваком нашем Cрбском Појединцу, сувереност и дипломатски имунитет, онда ће нам народи целог света признати вођство у правим људским правима – бићемо пионири и други би могли да се угедају на нас – ми смо народ који пише 7523-y годину (а коју једино Влада Републике Србске Крајине егзилу користи као своју баштину) – Винча је наша колевка где смо даровали прва слова целом људском роду – дипломатски имунитет не сме бити гарантован искључиво владајућој класи – дарујмо сами себи најлепши поклон: суверенитет, овде и сада! То је бар бесплатно! После,  ни народ неће дати да му други кроје будућност
-могуће је створити у тишини и без револуција, један паралелен економски систем, у коме би даровање претворило све услуге и објекте у поклоне, па државa не може да их порезујe – када све постане поклон онда систем који је базиран на профиту мора да се сруши –  Википедија, Линукс, Скајп.. су примери ове економије која се шири као ватра и која једина може да гарантује један бољи свет у коме нико не треба да ради да би добио воду, храну, кров над главом већ би их добио на рођењу од заједнице која сматра да основне људске потребе морају бити дароване од старијих – тако би сви могли да раде из чисте страсти, а не из потребе да се плате рачуни за воду, храну, кров… И нико више не би могао да купи никога за месечну плату, јер би сви производили само поклоне.

Наш Никола Тесла је био пионир и на овом пољу, јер је желео да дарује свима бесплатну енергију – да су га слушали нико данас не би нападао Ирак за петрол; нико не би инжињирао вирусе за биолошке ратове.
Да су га слушали, све би већ било поклон на овој земљи која је тако дарежљива да нико никада не би морао да живи у беди.  У свакој семенки воћа/поврћа постоји безгранична могућност репродукције. Изобиље, дарежљивост, богатсво су записани у генетском коду свега створеног :
– само требамо да сачувамо семенке (док их још имамо) и да садимо око себе, поред улица, по парковима, на сваком педљу земље бесплатно вики-воће/поврће, на герилски начин, тако да се сваки пролазник може послужити – њихов систем у коме јабуке са Новог Зеланда лете преко целог света да би биле продате по цени која убија наше домаће произвођаче јабука, мора да пропадне када јабуке расту на сваком ћошку код нас – садите као герилци где год стигнете и стварајте бесплатну храну за народ !
Cваки суверени човек мора бити независтан од њихове сатанске дистрибуције хране у којој пестициди, ГМО, адитиви… врше улогу транкилајзера и сомнифера. Hека наша поколења имају да се послуже на сваком кораку на улици, да нико никада не буде гладан.
Mи Срби смо гостољубив, великодушан народ и само ми можемо да преокренемо ток историје. Никола Тесла је наш човек из Крајине – нека буде благословен и он и његова жеља о слободној енергији кроз наш народ – ми имамо задатак да покажемо ко смо па да да нас сви следе.
Само са оваквим радикалним практичним потезима можемо да вратимо заслужено изобиље које је природа гарантовала нашем измученом народу. Само са даровном економијом можемо да отмемо моћ и власт актуелном економско-политичком систему у коме, и сама болест мора да производи профит. 
Поклањам Baм моје виђење ствари и желим да поделим своје спознаје са Вама у жељи да мир, благостање и изобиље процветају у свакој нашој кући, на сваком педљу земље:
1 – Даровна економија је србска ствар, Теслина оставштина – то је наша шанса да разоримо без проливања крви њихов сатански систем базираном на профиту и угњетавању. Стварајте бесплатне услуге, дарујте, поклањајте и тако рушите њихов систем! Све на овој земљи би могло бити поклон.
2 – Дипломатски имунитет свима – то је ствар словенске великодушности која је у хармонији са Мајком Природом, дарежљивој, која као и свака мајка не броји и не рачуна шта даје, већ дарује из љубави колико год може.
Нека се сваки наш Појединац закити са дипломатским имунитетом, суверенитетом, па да ствара у даровној економији паралелни систем у коме наша поколења могу живети у изобиљу и миру, као што је то предвиђено са свим универзалним законима неба.
Са благословом свима,
Др. мед. Јасмина Вучић-Пеев
(ауторка је министар иностраних послова у Влади РС Крајине у егзилу)
Наслов и опрема – ДрП

Jedno mišljenje na „Реаговање на текст

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s