ZAJEČARSKA BUNA NA DAHIJE

Почело је у Зајечару, београђани ће се придружити кад отопли и кад буде релативно јасно да је Вучију одзвонило… Ко-со-во је срце Ср-би-је, а Београд чмар.

Demokratska stranka ni s najnovijim predsednikom Bojanom Pajtićem ne može da se trgne iz apatije, Demokratska stranka Srbije prolazi kroz proces rekonstrukcije, a Vojislav Šešelj tvrdi da je hladno, ponekad pada i kiša, ko će po takvom vremenu da izlazi na ulicu… Za Ničića nema zime. Uostalom, veći je minus na računima Zaječaraca nego na termometru. Znači – bina, mikrofon i istina o pohlepnim diletantima na vlasti.

predragpopovic

zaječar
Režim Slobodana Miloševića prvi put je poražen u zimu 1996/97. Tada anonimni demokrata Zoran Živković odbio je da prizna lažirane izborne rezultate i pokrenuo proteste protiv socijalista i lokalnog kabadahije Mileta Ilića. Režim Aleksandra Vučića ove zime još nije poražen, ali jednog dana, kad se bude pisala hronika njegovog pada, moraće da bude zabeleženo da je ljuljanje počelo u Zaječaru, protestima protiv destruktivnog svevlašća naprednjačkog kabadahije Saše Mirkovića.
Za neupućene, glavne uloge u zaječarskoj drami podeljene su ovako:
saša mirković
1. Saša Mirković – Najznačajniji i najuspešniji manipulant u Vučićevom kartelu. Da bi došao na mesto gradonačelnika uradio je sve što je trebalo: izdao je svoje političke tvorce Boška Ničića i Ivicu Dačića, parazitskim instinktom osetio je da mu je korisnije da se prikloni Aleksandru Vučiću, a kasnije je sve odrađeno rutinski, uz pomoć mita, korupcije, pretnji i nasilja. Zaječar je shvatio kao okupacionu zonu koja mu je poverena na raspolaganje. Tako…

View original post 385 more words

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s