УСКОРО ЋЕ АМЕРИКА БИТИ САМО БИВША АМЕРИКА!

руски медвед„Нисмо заинтересовани за пошетену борбу са било киме. Ми желимо да имамо супериорност у свим системима наоружања. Не мислим да смо заостали з Русијом, али је Русија по многим параметрима већ превладала технолошки јаз који нас је делио. Ми не желимо да се она ослободи свог заостајања”

У овоме не би било ништа спорно ни необично, да су САД остале национална држава заснована на либералним и просветитељским идеалима. Како је данас реч о фашистичкој диктатури којом управљају корпорације и лобисти одметнутих центара моћи – страх Русије од приближавања снага НАТО њеним границама је сасвим реалан. Међутим, то са Србима и Србијом нема никакве везе без обзира на накнадну памет политичара попут Косачова који каже да: „…Зато су се и догодиле Југославија, Либија и Ирак…“.

Југославија, Либија и Ирак господине Косачов, „догодиле“ су се јер сте ви, вудби „суперсила“ гледали своја посла и покушавали да ушићарите ИСКЉУЧИВО ЗА СЕБЕ. Због тога и окретање Примаковљевог авиона над Атлантиком, и усиљени марш од Бијељине до Приштине – тресла се гора родио се миш. Не кажем да то није испало добро за ВАС, али НАС сте по ко зна који пут изблефирали и више вам не верујемо. Толике будале ипак нисмо.
А са мајмунима из зрцала – јебите се о свом трошку.

Амерички генерал: Наша војска не жели да ратује по фер условима!

ВАШИНГТОН- Америчка армија не жели да се бори ни са чијом при изједначеним техничким могућностима – признао је командант копнених снага САД у Европи генерал Фредерик Бен Хоџс.

ben hodzs americka vojska sad 650x487 Амерички генерал: Наша војска не жели да ратује по фер условима!

У интервјуу листу The Telegraph, био је неочекивано и цинично отворен:

„Нисамо заинтересовани за пошетену борбу са било киме. Ми желимо да имамо супериорност у свим системима наоружања. Не мислим да смо заостали з Русијом, али је Русија по многим параметрима већ превладала технолошки јаз који нас је делио. Ми не желимо да се она ослободи свог заостајања”.

Хоџс је оценио да је актуелна конфронтација између Русије и Запада „далеко од хладног рата”:

„Ми желимо да Русију видимо у међународној заједници и да са њом сарађујемо у борби против исламског тероризма и атомских амбиција Ирана. То је разлика у односу н хладни рат”.

Хоџс је посебно нгласио да је ратни сукоб…

View original post 270 more words

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s