Дејвид Хоровиц: Левичарски рат против правде и мира

„Полицајац који је био надлежан на месту хапшења била је једна Афроамериканка. Гарнер није био дављен или гушен до смрти. Умро је у амбулантним колима од срчаног удара, који је био последица његове морбидне гојазности, срчане болести, дијабетеса и опирања хапшењу“

Ово је тврдио уредник Преврата па је остао без коментатора – „Прогресивиста који имају изграђен став и које нико не сме да узнемирава чињеницама“ 🙂 Истина увек исплива на крају, а ко је заиста на добитку – будала која кад је у праву не попушта без обзира на народну „мудрост“ или ови о којима пише г. Хоровиц.

Стање ствари

(David Horowitz Freedom Center, 10. 12. 2014)

Када изгредници и демонстранти бране криминалце и нападају полицију то није протест. То је напад. Када радикали[1] и демонстранти бране кривце и настоје да невини буду процесирани, то није протест. То је напад. Када они истичу расу као питање – када она очигледно није о њој реч – то је напад. Када се белци третирају као криви – без било каквих чињеница које указују на кривицу а црнци невини чак и након што чињенице покажу да су кривци – то није протест: то је напад. То је прорачунати напад чија мета су Сједињене Америчке Државе, односно сви ми.

dh-152015

View original post 1.102 more words

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s