Драгослав Павков: Читајте Преврат

па нећете моћи да се вадите како (ни ово)  „нисте знали“

refugees

Мигрантска криза је део специјалне операције које спроводе две империјалне силе (вероватно) независно једна од друге, са циљем трајне пацификације Блиског истока и обезбеђења сигурности извора и коридора за транспорт нафте и гаса. Извођачи радова су Израел и корисни идиоти из арапског света. Жртва – сваки мигрант који није успео да се „оствари у Европи“ и традиционална, хришћанска Европа.

План САД на који се „конектовала“ и Рус(ијс)ка Федерација је да се Блиски исток испразни од људи који припадају неком тзв. „средњем сталежу“ и већ одавно више припадају западном конзумеризму него источњачком миситицизму, они којима је ослањање на судбину („кисмет“) престао да буде начин живота. Као по западњачким стандардима образовани и предузетни појединци отргнути од медитеранско-левантинских корена, ти људи се подстичу и усмеравају у земље Европске Уније, а нарочито талентовани и стручни ће завршити на институтима и пословном свету САД. На тај начин, ЕУ ће добити свежу крв неопходну култури која је огрезла у декаденцији и конзумеризму, булументи која функционише по принципу: „Дозвољено је (и морално) радити све што закон изричито не забрањује“, јефтину радну снагу и генетски материјал неопходан за очување демографских параметара. У пакету ће добити и неке проблеме, али ко ће о томе да размишља данас, када су светски медији прекривени сликама сиријског дечака који се утопио „јер му је НАТО уништио домовину“? За сада се упадљиво пренебрегава и организовано занемарује обавеза коју има сваки муслиман – обавеза на џихад, тј. ширење „праве вере“ – ислама на било који начин. Подсетимо се, врло је лако постати муслиман; довољно је изговорити шехадет и voila! Нема ту много условљавања и пренемагања већ: „нема бога осим Бога, а Мухамед је његов пророк“ – све остало ће доћи накнадно, за то ће се побринути хоџе, муле и хафизи.
У главе ће се лупати они који се данас бусају у јуначке НАТО груди, уверени како ће Американци све држати под контролом. Наравно да хоће, али онако како њима одговара, а не како одговара Европи, старој курветини која леже за ситниш. Стари империјални комплексаши – Британци, само ће се као и увек уклопити у планове САД и још једном „победити“…

Када се план расељавања Блиског истока приведе крају, на том простору остаће само пар хиљада козојебаца – бедуина, исламских фундаменталиста и лудака чије физичко уништење ће поздравити сав „нормалан“ свет, безначајна „фукара“ и Држава Израел. Која ће добити одрешене руке, а могуће и мандат Савета безбедности да у региону уведе ред и западном свету прихватљив поредак. По сваку цену и под руководством САД.
Или неко стварно мисли како САД подржавају јеврејску државу јер ова има јак „јеврејски лоби“?! Данас је дошло време да Израел свом „Куму“ узврати услугу.

Преосталим Арапима ће бити саопштено да је („нажалост“) очигледно како они нису способни да се уклопе у Нови светски поредак који су конструисале неке њима непознате архитекте, да су њихова традиција, култура и начин размишљања инкомпатибилне са „савременим светом“ и да је тај „савремени“ свет преко генералне скупштине УН и њеног Савета безбедности одлучио да за мир на Блиском истоку „преузме одговорност“, са Русијом подели зоне утицаја, војном силом окупира бивши Ирак, Сирију, можда и Јордан ако се Хашемити буду нешто куробецали, нека се припреми Египат… Обавештајно-безбедносно обезбеђење и полазне положаје као најбоље информисани савезник даје Израел, снаге које ће извршити окупацију САД и Велика Британија а паре ЕУ.

Русија се већ позиционира у Сирији, и њој ће „у интересу светског мира“ бити дато само онолико утицаја колико је неопходно за контролу исламског Кавказа и обезбеђења сигурног протока каспијског гаса ка Западу. Узбудити се неће нико битан, јер ће свима преко главе бити слика избегличких колона, мртве деце и главосеча ИСИЛа…

Након тога све ће остати по старом, само ћемо уместо од похлепних Арапа, нафту убудуће куповати од похлепних фашистичких корпорација Шела, Стандард Оила и Бритиш петролеума… А ако заузврат будемо морали да подигнемо пар хиљада џамија и медреса широм старе Европе – боже мој, и Сулејманово и маварско беше и прође…
Ја тако…

8 mišljenja na „Драгослав Павков: Читајте Преврат

   • murid zboriš sem jedne logičke greške .. ako su образовани и предузетни појединци отргнути од медитеранско-левантинских корена,
    onda ne mere bit обавеза коју има сваки муслиман – обавеза на џихад, тј. ширење „праве вере“ – ислама на било који начин.

    Sviđa mi se

 1. Povratni ping: Драгослав Павков: Прочитајте ово да се не бисте вадили како (ни то) нисте знали | Српски културни клуб

 2. Povratni ping: Драгослав Павков: Прочитајте ово да се не бисте вадили како (ни то) нисте знали | Nova Srpska dijaspora

 3. @branadelmar
  (сад видех)
  Па и ти си одавно отргнут из Марковића, али нису они из тебе: Увек ћеш пре „погурати“ ђедовог комшију него неког Тошу из Ђурђева.
  Нигде нисам рекао да су мигранти нека врста ИСИСа, али ако мислиш да ће кад се укопају у Европи почети да туку по сланини и џигерњачама – зајеб’о си се.

  Sviđa mi se

  • ако ћемо Марковиће за аналогијуј – Марковићи, генетски модификовани за раштан и лешо месо и рибу, ударише по џигерњачама и гулађима чим се поженише за војвођанке и србијанке – што је резултирало аутогеноцидом у јужној Боки – нема куће у којој бар један предебели син није умро пре мршавог оца..
   Шта су Левантинци Сиријци друкчији од (полу)Левантинаца Марковића „запада Леванта и истока западног Медитерана“

   Sviđa mi se

   • Па ни(је)су друкчији, то сам и река 🙂
    Гледе Марковића – мислио сам на село а не на братство

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s