Подржи П Р Е В Р А Т!

Поштовани пријатељи, пратиоци и читаоци Преврата…

Дошло је време да се након пет година (укључујући и блог на „стенд бају“ (Р)еволуцију) обратимо Вама за помоћ и подршку. Као што је познато, Преврат је место на којем је одувек било могуће прочитати најразличитије врсте текстова, суочити се са различитим мишљењем, затражити и добити одговор на врло деликатна питања која се на „патриЈотским“ и „издајничким“ местима углавном не постављају. Многи су читали наше и пренете текстове, многи нас уважавају а неки нас безразложно мрзе…

Преврат је место које постоји као острвце слободе и плурализма, без икакве амбиције да зарађује новац за оснивача и сараднике. Међутим, као што је познато – нема бесплатног ручка, тако и уређивање  овог места као и одржавање сајта на „међумрежју“ (интернету) захтева одређена финансијска средства. До данас трошкове сам подмиривао искључиво сам, нисам тражио помоћ, а искрен да будем – нико од Вас неколико стотина који дневно отварате prevrat.com ништа у том смислу није ни (по)нудио… Свестан да су времена тешка (као да су некада била лака 😦 ), од Вас не тражим Бог зна каква одрицања, било какав прилог схватили бисмо као израз подршке овоме што радимо и мотив да истрајемо. Као што неко рече – није важан број него сој – тако и ми нећемо угасити Преврат ако Ваши прилози изостану, само ћемо активности око стварања нових текстова и проналажења туђих мудрости свести на минимум. Јер, свако од нас овдашњих такође има свој живот, своје обавезе и своје мушице типа: Ако ово што радимо никоме не вреди толико да одвоји пар минута времена и на рачун уредника пребаци пар евра… Боље џаба лежати него џаба радити 😦

donate

Са своје стране, могу једино да се обавежем да Ваши прилози неће бити потрошени на курве, дрогу и алкохол, а ако не верујете – молим Вас да занемарите овај текст, као да га никад нисте ни видели.

С поштовањем,

за редакцију главни уредник:

Драгослав Павков ср.

текући рачун бр: 115000000180998766

Теленор банка АД Београд, Србија

(приложници из иностранства ИБАН и СВИФТ уколико је потребан могу добити и-мејлом)

4 mišljenja na „Подржи П Р Е В Р А Т!

 1. Од твојих фанова, неш се леба најести. Држ се мотике.
  А никада нећеш достићи шпицловлук г. Лазића који је спојио комуњаре, православце и грантове. То је ЈБТ вештина. 1500 ојра. Поштујем.
  Од мене можеш реално да добијеш ону справу што се деца праву. Да могу, логично, прво бих себи помого.
  Што се тиче текстова, па види се да оно што ја пишем не слаже се са твојом блесавом уредничком политиком.
  С друге стране, ви сте криви курац у свеопштом Интернет промискуитету. Из разлога тога имам некакве симпатије к вами.
  Тако да сам у дилеми, дал да преко ФБ профила позовем своје пријатеље да подрже „Преврат“ или једнако учинковито не радим ништа???

  Sviđa mi se

  • „Од твојих фанова, неш се леба најести“
   Знам, ал’ да не кажете да нисам иск’о 🙂

   „То је ЈБТ вештина.“
   Немој у мојој кући да ми вређаш бивше пријатеље.

   „Од мене можеш реално да добијеш ону справу што се деца праву. “
   Знам и то, стално ми нуде бескорисне ствари 😦

   „Што се тиче текстова, па види се да оно што ја пишем не слаже се са твојом блесавом уредничком политиком.“
   Са твојим текстовима је проблем што добро почнеш, онда поентираш са поремећеним конклузијама, а на крају су за све криви србски гологузани који су (инструисани од К&К католика) отели дедин капитал. Ако ‘оћеш да ти објавим неки текст – пошаљи га, у супротном преносим само оно што ми се углавном чини вредним. Како ни за своје текстове не тврдим да су једнако вредни и кохерентни, нереално је очекивати да ћу објавити све живо испод чега стоји твој потпис. Осим ако си заинтересован за сарадњу овде, али онда нема бегања из битке и онога на шта си иначе навикао.

   „Тако да сам у дилеми, дал да преко ФБ профила позовем своје пријатеље да подрже „Преврат“…“
   Предлажем да их не позиваш. Овај апел је упућен људима који верују (ако такви постоје) да „моја уређивачка политика“ има некога смисла, а не јер су ми паре нешто нарочито неопходне за одржавање овог места у животу. Ако нико не осећа потребу да допринесе – нема љутње, Србија је ово. Бре.

   Sviđa mi se

   • Ш’а знам…
    Како вређам неког, ако кажем да је вешт?

    Сад, твоја ствар, ал’ како знаш да је нешто дефинитивно бескорисно? На пример, оклизнеш се у валовито Дунаво. Дал’ би правио питање за чега се ваташ у циљу спасавања живота?

    Што се пак тиче „мојих текстова“, није индиректна понуда. Ја заиста мислим да је добар део онога што се овде објави прилично ајмо рећи ексцетрично и да се не мари много за чињенице и логично закључивање, (што опет не значи да нема ништа добро да се прочита). Поштено речено, не проналазим се у таквом друштву, као што се не проналазим у оном другом друштву које је направило иначе неспојив амалгам православља и комуниста. Ред монашких размишљања, ред палковњика Јевтовића. Ма, не слаже се то, да гу ….. .Па ако напишем – оправдано – за некога да је комуњара, то се појави као ********, мисле људи да сам пцово. Ова власт не да не ваља, већ нам прети пропаст од њи’. Ако им анализирамо породичну анамнезу, у 90% су идентични – тата социјалистички функционер, деда партизан, прадеда аустроугарски солдат. Још горе – исто и у опозицији. Па још горе, исто у новинарству и опште-културном сектору. И, логично, такав профил људства је ем насилно ономад инсталиран, ем „кооперативнији“ гледе „европске агенде“ „по дифолту“. То је тако, и нека мисли ко шта хоће, ја од таквих чињеница нећу одступити. Слично, палковњик Јевтовић ће педантно побројати све официре „које је Коштуница пензионисао“, а клештима, из десет покушаја, нисам од њега могао ишчупати колико је генерала ЈНА дезертирало из ЈНА на непријатељске стране пре или почетком сукоба у СФРЈ? Што ћути о томе ко она женска ствар? И сад ја треба да ћутим е да бих био на истој резонацији са квази-националистима? Па нећу, како год.

    Ако ћемо озбиљније о овом проблему (парама), интересантно је да другосрбијански медији у опште немају оваквих проблема. Сви их подржавају – од НЕД, страних амбасада, наше Владе, профитабилних фирми (рачунајући и „Гаспромњефт“). Сви ти портали имају редакције од нпр 7 људи и мрежу спољних сарадника. Са „патриотске стране“ ко се није пришљамчио уз режим, пропада. Није логично да се озбиљни пројекти базирају на волонерском ентузијазму. И да, таква је ова Србија – под АУ окупацијом. Где ћеш бољи доказ?

    Sviđa mi se

   • „Како вређам неког, ако кажем да је вешт?“
    Па ди ћеш црни Бато штоватеља пропалог владике Артемија називати Брозовим питомцем, тј. Титовцем?! То је ко да си за Јевтовића реко да је војна знања стек’о учећи све о седам офанзива наизуст – што је наравно гнусна лаж лансирана из кухиње Новог светског поретка.

    Са осталим се слажем, ако о’ш да сарађујеш шиљај текстове, ако не – ја ћу и даље преносити оно што ми се учини вредним труда. Поздрављам Те.

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s