Ава Гарднер (Mr. Бранимир): ПОУКА ава АНДРЕЈА ЊУЈОРХИЈСКОГ ГЛЕДЕ ИЗБОРА

Бојкот избора!?

 са оних 700 000 вишка у бирачком телу у односу на  број пунолетних на попису становништва

и 40% становништва у обитељима партиократа егзистенцијално уцењених?

врло мудро! 

pioniri

„За мушкарце могу да разумем да користимо и чучавце и шта ја знам шта, али непристојно је за даме, ово је женска школа! Морамо да направимо праве модерне и добре тоалете за наше девојчице“
(буран аплауз)
Александар Вучић тијеком кампање

„мени је учионица већ лепа али ће бити још лепша кад је премијер уради“
девојчица незлоупотребљена у политичке сврхе у истом тв прилогу на РТВ Пинк

„Isuviše ste ovde sedeli za ono malo dobra koje ste nam doneli. 

Idite, za ime Boga, idite, i da vas naše oči više nikada ne vide!

Oliver Kromvel u predvečerje Engleske revolucije


Учинити оно што је најједноставније, то је прави поп став“

Енди Ворхол

Ево ви мог новог ураДка на тему „На чему смо“ гледе друге мјесечнице предстојећих избора.

Па на истом – иста мета исто одстојање, да се тако оригинално изразим.

Странке за које завапих да се никако не осевапе нашим гласовима насушним, све учинише да ми дају за право.

Очекивано у безидејности предњаче Балшина и Наташина Демократска странка, али чак ни пословично гунђало,  ја, нисам очекивао да неће завезати своје примитивце на краћи повез. Као што се деценијама питам одкуд биће као што је Шутановац[i] у некада професорској, финој  до стерилности, партији, тако се и данас питам – зар је он ЈОШ ту? Па и Петровић шабачки је отишо. Но, број њихових ухлебљеника је и даље довољан за сигуран цензус.

Очекивано, навикли на међународну заштиту, Чеда и Борис су ту да прискоче уз влаС ничим заслужено и изазвано. Ако треба влаС ће да припомогне до цензуса, са оних 700 000 вишка у бирачком телу у односу на  број пунолетних на попису становништва (тема која нападно није нападна у медијима).

Неочекивано  кампања Вучићеваца је – или генијална, па смртници попут мене  не могу да докуче скривени  смисао, или јааакоо глупава, да мож да се деси и да ће да им се обије о главу – што не прогнозирах!

Ок, капирам сабирање Курти и Мурти под слоганом „Уједињени можемо све„, јер профилисана странка у Србији не може да победи на изборима. Капирам и ултрафашистичку кампању показивања мишића и свемоћи риЈалити бирачком телу раје и пучине стоке грдне. Капирам и роварење по твитеру Небојше Крстића, кампању  згражавања „својих“,  у потрази за полуинтелектуалцима  који  ће у инат да гласају контра себе. Колико год мало или много их налови – биће толико ненаданих гласова мање за противника.

Али баш сва г… – и Поповића и Андреју Младеновића  антиНАТОвског и Вука Драшковића НАТО вског … да нису мало претерали?

И баш толико и толиких глупости? Да није ово https://www.youtube.com/watch?v=CQ6n_9sWZ0Q&hd=1

преглупо чак и за глупане за које је задужен  Вучићевић?

Неочекивано али знаковито СПС не постоји у медијима.

А демократама коалициона НОВА више ни на твитеру откад турише Павићевића на одлично 30 место изборне листе.

Експресно су скупили 10 000 потписа за предају листе и неке комби странке за које не гласа ни ужа родбина. Додуше и ДСС и Двери, што буди извесне сумње, које, међутим, развејавају искључиве активности ових комби(т) странака – оспоравања Дверјана и Санде на валовима баш РТВ Пинка на којима кампују/сурфују.  А квиско питање за патриоте са или без Ј који се куну у Путина, зар велики Владимир (може да) греши кад његова странка баш са ДССом потписује споразум о сарадњи?

Брзина прикупљања потписа, смртницима немогућа, главни је показатељ УДБОносности странке, тврди не само Миленковић из Гласа народа.

Дакле с „програмске“ стране поткрепили су мој позив за бојкот – али само њих.

Али дружина која би да бојкотује (и) све (остале) и даље је на положајима.

Њихов главни аргумент контра гласовања за неке од преосталих углавном  је – да су сви исти или ће бар такви постати. Е па нису – Борко и Саша Р. бар по два показатељаљ – ЈОШ нису скупили потписе и апсолутно су игнорисани од медија и у прогнозама аналитичара. Чудно за „слуге режима“.

Други је чувени – „није још време“. Чуо сам га и на неочекиваним местима,  не само од друга Јова Бакића.

А њихов план (не)рада – организовани бојкот избора.

Посебно је  индикативно (кад вас вређа иначица знаковито) што су се неки спавачи из редова манекена корпоративизма – прави фашисти, изненада активирали први пут после после ратова 90. тих. Драгослав Бокан кампује по „алтернативним“ медијима  где кафански шармантно и елоквентно исмева идеју изласка на изборе и наравно, саме демократије изанђалим Калаићевским аргументом – владавина глупаве већине. Чему је посвећен целокупан  програм радија Снага Народа.

Мом контрааргументу да живимо  у земљи у којој су НАЈМАЊЕ 40% бирачког тела егзистенцијално уцењени „сигурни гласови“, по Миловом рецепту, који дакле сигурно излазе на изборе,  придодат је и тај податак о порасту броја бирача у бирачком списку. С ових 40% и 10% (700 000) вишка у бирачком списку, бојкот је унапред пропао. Наравно фонд од 10% гласова мртвих душа за лажирање избора отвара питање смисла самих избора, али маосвност изласка је опет лек за колико толико анулирање ове предности.

Идеја анимирања напредне омлаДНе гледе оснутка „правих“ лажних мањинских странке, не ко НОПО,  мањинских, јер не важи цензус, па се не би расипали гласови, је пропала. Исувише активизма за народ навико да му шљива падне сама у крило. Осим феноменологије Драгана Томића на http://prevrat.com/

на ову тему препоручујем  и урадак угледног блогера АмиТЗа (после СкроЗЗе не знам као се чита)http://amitzdulniker.com/2016/03/25/nisu-nama-ni-nato-ni-farma-ni-vucic-krivi-sto-smo-pisa-sveta/  који почиње вако: „ Izraelac, kada je prvi put došao u Srbiju, jedino što je stalno oduševljeno ponavljao bilo je „Bože, ovde je sve tako zeleno

Дакле, заборавите на то – учините оно што је најједноставније, послушајте поуку најутицајнијег изданка православне цивилизације 20. века, ава Андреја Њујорхијског

(„Енди Ворхол је у Њујорку свакога дана одлазио у цркву. У родном Питсбургу је посјећивао грчко-католичку цркву Светог Јована Крститеља, поред које је иначе и сахрањен. Ворхолови су у кући имали икону, и мали Енди је инсистирао на томе да се обавезно са мајком помоли пред њом, прије него што би отишао у школу … Рођен је у грчко-католичкој породици, свијет његових слика има православно-византијски печат. Када посматрате његове слике, и имате то у виду, примјећујете да су његове слике често иконе. Златне Мерлинке на примјер, али и начин на који су те фигуре постављене у рамове“. Енди Ворхол је једном о себи рекао: “Онај ко хоће да сазна све о мени, само треба да посматра површину мојих слика и филмова, и мене – то сам ја. Иза те површине нема ничег другог“. међутим, његов религијски свијет остаје сакривен до данашњег дана.)

и изађите СВИ СВИ СВИ иза ћошка до бирачког места  и заокружите – 
Левицу ако сте левичар, 
Доста ако сте центричар или 
ДССвери ако сте деСНћар. 
Тихо и без помпе. 

http://branali.blogspot.rs/

 

2 mišljenja na „Ава Гарднер (Mr. Бранимир): ПОУКА ава АНДРЕЈА ЊУЈОРХИЈСКОГ ГЛЕДЕ ИЗБОРА

  1. “ 700 000 вишка у бирачком телу у односу на број пунолетних на попису становништва (тема која нападно није нападна у медијима).“
    Наравно да је нема у медијима јер сви оглашивачи очекују да ће се њихови фаворити дочепати власти, а онда тих 700 000 гласова долази у њихов посед. Као што стално трубим глуваћима – политичари су још и добри какви смо ми :(… Јер смо сами себе убедили да је „то“ нормално, да се „тако ради свугде у свету“ и да бисмо и само били такви само да можемо. Ко нас јебе кад смо такви.

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s