Šešelj: BAUK NAD VUČIĆEM I SRBIJOM

Nesposoban i autodestruktivan, Vučić vuče Srbiju u privrednu i socijalnu katastrofu. Uzalud medijska cenzura i potempkinovski projekti, samohvalisanje se svakodnevno topi u sudaru sa surovom realnošću. U borbi za golu egzistenciju, građani će kad-tad morati da se probude iz hipnoze i dignu glas. Tada će nastati haos, a to je prirodni ambijent za Šešelja, koji je sve što ima stekao na tuđoj nesreći. U sudaru tih simbola prošlosti stradaće Srbija. Sudeći po rezultatima izbora, bolje nije ni zaslužila.

predragpopovic

vojislav-seselj-klanje-svinje-foto-twitter-1452986709-825499– Vojislav Šešelj ima mozak od samo jedne konjske snage – tvrdi Aleksandar Vučić.

Prezadovoljan što je bivšeg gospodara pretvorio u bednog slugu, Vučić uživa u trenutnom odnosu snaga. U vreme raskola, bez snage da prikrije strah, Vučić je panično optuživao Šešelja da mu priprema atentat. Na oproštajnu sednicu Centralne otadžbinske uprave krenuo je s Petrom Panićem Panom i nekoliko njegovih žestokih momaka, ali ni ta privatna armija nije mogla da ga ohrabri, umesto u Magistrat, pobegao je kući, u vinski podrum. U medijima je kukao nad sudbinom, izmislio je da mu o glavi radi naručeni ubica Niko Gajić. Nema veze što je policija utvrdila da takav Gajić ne postoji, paranoik je nastavio da jauče na sav glas. Otkrio je Šešeljevog plaćenika iz Bosne, koji je trebalo da njega i Tomu Nikolića izrešeta „crnom strelom“, najmoćnijom snajperskom puškom na svetu. Kasnije je krvav posao trebalo da obavi Luka Bojović, opet…

Pogledaj originalni članak 3.498 more words

Jedno mišljenje na „Šešelj: BAUK NAD VUČIĆEM I SRBIJOM

  1. Seselj je sve do presude bio manji od makovog zrna u odnosu na Vucica, ali sada stvarno ponovo raste u bauka. No, sto bi to nama smetalo? Briga za gospodara?

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s