Драган Томић-Хиџра, део 1.

 

bismallah

 

Хиџра, то јест Муслиманска миграција, као вид џихада која је у току, своју успешност дугује управо Европским женама које сада немилице силује по целој Европи. Управо оне феминситкиње које су „мигрантима“ нудиле цвеће и пољупце, су те које су отвориле врата хиџри. Стога проблем нису сами мигранти, нити сам Ислам, проблем су слободне, равноправне жене. Собзиром да и Србију чека иста судбина, јер већ следећег месеца креће други талас из Турске, време је да се, пре него што све оде у хаос, ствари јасно дефинишу и поставе док још има времена.

Раније сам писао о патологији матријархата, сада је време да се посветим стварном носиоцу тог система-жени.

Мудар човек из Чајетине је рекао да је „жена вечита мистерија“ приликом постављања неког камена темељца за нешто, негде…некад. Ова бесмислена изјава једнака је, по свом значењеу са садњом камења у земљу која је постала главни тренд у Србији. Не, жена није никаква мистерија већ се ради о тотално погрешној перцепцији коју мушкарци имају о њима а она проситиче из просте чињенице, да већина мушкараца има-МАЈКУ. Стога однос мушкарца са мајком, се свесно или несвесно преноси на све жене и ствара „мистерију“.Већ дуже време пратим догађаје по Европи и видим да се милиони миграната без проблема наслађују женама од 3 до 24 године и да их власт у опште не спречава у томе.
Статистика показује да је рецимо у Норвешкој, већ 10% женске популације, силовано од стране миграната и да је 50% од тих 10% испод 18 година. У Немачкој, после масовних силовања за Нову годину, када је 500 жена пријавило напаствовање, власт је то уредно скривала међутим није успела, и то само из пуке масовности силовања у тој једној ноћи. Данас је то нормалана појава и на нету постоји интерактвина мапа силовања миграната.
Међутим најтрагичниј пример везе између фенимизма и муслиманских силоватеља налази се у Енглеском градићу Лутону, где већ 10 година, Муслимани имају тајне хареме пуне девојчица узраста од 10 до 18 година, Енглеских, белих, девојчица које користе буквално као или сексулано робље или за снимање порнографије или за снаф филмове ( порнографија која се завршава крвавим убиством жене) или у екстремним случајевима за канибалистичку исхрану. Да, Муслимани у Енглеској, буквално једу беле Енглеске девојчице. И никоме то не смета. Ултимативна трагедија лежи у томе, да је све ово дозвољено и подржавано управо од њих самих-од жена.
Ужас који жене креирају у друштву, последица је њихове генетике и представља сушту биолошку потребу која у себи не носи никакву рационалну компоненту. Самим тим ови ужаси на најбољи начин осликавају саму природу матријархата и сурвост коју он са собом носи. Насиље над женама у матријархату не само да је дозвољено већ је подржавано и захтевано-од самх жена.

Можда ће некоме ово изгледати као лудачко и мизогено, међутим ако имате јак стомак, топло вам препоручујем да наставите са читањем, јер је јако отрежњујуће а у светлу претње која се надвија над Србијом, рационално је једино шта нам може помоћи. Ово се односи само на мушкарце, наравно јер једино они имају моћ да хиџру зауставе а са њом и пропаст Србије.

 

Не Вучићеву пропаст, већ СТВАРНУ ПРОПАСТ.

17 mišljenja na „Драган Томић-Хиџра, део 1.

 1. Статистика показује да је рецимо у Норвешкој, већ 10% женске популације, силовано од стране миграната и да је 50% од тих 10% испод 18 година.

  Која статистика?
  Норвешка је 2012. пребацила 5 милиона становника. Према статистичким подацима, жене чине око половине становништва, тачније 49.68% по подацима из 2014.

  Ово би значило да је 250 000 жена силовано од стране миграната, при томе 125 000 девојчица/девојака млађих од 18 година.

  Прилично шокантна вест, може ли линк на неку релевантну студију али да не почиње са „Брејвикови осврти на стање у Норвешкој данас…“ ?
  Е да, и ово:

  Да, Муслимани у Енглеској, буквално једу беле Енглеске девојчице.

  Масовна појава или дело неког лудака, био и онај Шваба што је појео типа који му се регуларно јавио на оглас пре неких десетак година, пре тога су поједеном заједно испржили курац у тигању, ако се добро сећам те бизарности.
  Дакле, ако постоји неки релевантан извор који тврди да муслимани „једу беле Енглеске девојчице“ на регуларној основи, било би лепо да то поделиш са нама.

  Liked by 1 person

   • Vidi ovako prijatelju… Pitao sam jasno i glasno da citiraš rečenicu iz teksta koga si linkovao, u kojoj se tvrdi da su muslimani silovali 10 odsto od par miliona Norvežanki, a ti ne odgovaraš na pitanje već šalješ link nekog njihovog Web tribune-a. Nije lepo od Prevrata praviti Informer; ovde smo do sada bili vrlo otvoreni za najrazličitija lična mišljenja, poštujem i tvoj stav da su muslimanske horde krenule u džihad koji ljudi bagatelišu ili zanemaruju… Uzgred, „Hejira“ ti nije adekvatan naslov za ono što želiš da objasniš jer se tako naziva jedan sasvim konkretan događaj iz istorije islama koji sa ovim današnjim migracijama nema nikakve veze, ali sam pao sam se ubio – kad te neki njihov učenjak locira vadi se kako znaš. Jedino što bih voleo da konačno počneš da se referišeš na malo relevantnije izvore nego što su to živopisni „anti“ sajtovi.

    Sviđa mi se

   • Апслутно нећеш бити у могућности да додђеш до званичне иноформације о силовањима које врше балије по Европи из истог разлога из кога никада свет неће сазнати Српску страну истине о рату. Јер оба догађаја прикрива иста група људи, прогресивици и либерарли. Хиџра је и те како адекватан наслов за ово, из простог разлога јер то она јесте. Ја Ислам пошутујем и зато називам ствари правим именом а не како ми се чини или свиђа. Не покушавам од Ислама да правим нешто шта он није.

    Sviđa mi se

   • NIsam ni tražio zvaničnu informaciju već GDE U TEKSTU KOJI SI NAVEO KAO REFERENCU PIŠE DA SU MUSLIMANI SILOVALI STOTINE HILJADA NORVEŽANKI. Jbg, ne znam jednostavnije da formulišem.

    Sviđa mi se

   • Па да, овде се каже да је у већини случајева у питању тзв. „брачно силовање“:

    “ article reports that 10 percent of Norwegian women over the age of 15 have been a victim of rape, usually occurring within a marriage or relationship

    Балије се нигде не спомињу.

    Иначе, мислим да би и код нас испитивање дало сличне резултате.
    (додуше, ми имамо ону пословицу: „Ништа горе од бројања туђих пара и ј…ња своје жене 😀 ).

    А још увек ме занима тај помор „белих Енглеских девојчица“, које мигрантима завршавају у стомацима.

    Наиме, био је онај скандал са отмицама деце и увођењем у дечју проституцију, и у томе јесу учествовали углавном Пакији, али нису их јели.

    Све у свему, ја не негирам да по Европи постоје проблеми који су експлицитно везани за муслиманске заједнице, али брате, држимо се колико можемо неких чињеница.

    Sviđa mi se

 2. Студију нећеш наћи нигде јер се ради о патологији колосалних размера коју су покренуле Европске жене а њу нећеш моћи да разумеш ако не схватиш шта је жена у суштини.

  Sviđa mi se

  • Ono što su uvijek bile. Ni bolje ni lošije. Ovisi koliko si sposoban.
   „Ovo“ pranje i izgradnja mozga (muškog i ženskog) kada je počela? U naučnim krugovima i putem medija.

   Sviđa mi se

   • Kako da ispravljam pravopisne i ostale greške?
    Inače sa migrantima u Srbiji završit će s nekim novim Račkom i Srebrenicom.
    Stvaro zašto nisu uvezli nekoliko miliona mladih arapkinja? Jel’ zato što žene slabije rintaju?

    Sviđa mi se

 3. Коначно нису Мује блесаве па их држе под хиџабом и под строгом контролом. Све има своје.

  Sviđa mi se

 4. Треба да се зна да се владе земаља ЕУ понашају идентично као комунисти за време СФРЈ поводом исте ситуације на Косову. То су све брмо-овци, прогресивци и солапсисти.

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s