Драган Томић-Хиџра 2. Увод у женску психологију.

chains-of-bondage

Идући у продавницу, по цигаре, пажњу ми је привукла бака са малим детеом које је било у колицима. Бака је ушла у продавницу и замолила продавачицу да јој да нешто а да при томе она плати то са врата. Разлог за то је био тај јер се дотична баба плашила да ће бебу у колицима да растргну локалне луталице. Питање које сам сам себи поставио у том моменту, било је, зашто та баба не позове шинтере да псе уклоне ако се плаши за своју унуку? И онда сам схватио, да су шинтери елиминисани од стране женске нво у име добробити џукле. И баш као што су нво у Србији елиминисале службу за конотролу животиња тако су и Европсе феминсткиње феминизирале мушкарце који сада нису у стању да одбране систем од хиџре. У име хуманости која им сада цепа материце по парковима Европе у масовним јавним оргијама званим тахаруш, када преко 10 балија силује једну жену, или када их остављају пребијене у локви крви јер носе мини сукње на јавним местима. И ако снмици силовања и јавних пребијања жена, код већине мушкараца изазивају бес и жељу да се иста заштити, ипак мишљења сам да је такав однос погрешан. Погрешан је јер за феминистикњу, једини начин да има секс јесте управо силовање.

Разлог за овакво болесно размишљање лежи у самој биологији жене и њеним генетским прерогативима који увек одређују њено понашање и стога сада ћу детаљно исте објаснити.

Насупрот мудрацу из Чајетине, који тврди да је жена мистерија, мишљења сам да је највећа истина у вези жене управо њена ужасно проста природа и механизми који одређују њено понашање. Принципи по којима се жена води и начин на који она размишља могу се врло једноставно поделити у неколико ставки:

1.Солапсизам

2.Хипергамија

3.Гиноцентризам

4.Брифаултов закон (BRIFFAULT’S LAW )

Ове четири ставке апсолутно одрђују и дефинишу сваку жену и то су закони по којима она живи.

Стога у следећим наставцима детаљно ћу се бавити са ова четири аспекта која дефинишу понашање сваке жене и који чине саму структуру њене личности.

Разлог за ово писање и бављење овом темом, нема никакве везе са женама, већи има везе са безбедношћу Србије. Јер мене апсолутно не интересује ако жена жели да је 10 арапа силује у парку нити ме је брига, ја имам проблем што она инисистра да се то деси и имам проблем што један од тих 10 арапа поред тога што ју је јебо, има такође потребу да постави 10 кг експлозива под седиште на коме седим, возећи се ГСП-ом.

29 mišljenja na „Драган Томић-Хиџра 2. Увод у женску психологију.

 1. Cuo sam negde da Nemice beze u Irsku masovno jer Nemci nece da ih stite.Tamo takodje ima muslija ali su Irci spremni da ih ubijaju.
  Vidis,Dragos Kalajic u Smak sveta kaze da su metropole matrijarhat sto je izgleda suprotno od ovog tvog,evo linka https://www.youtube.com/watch?v=E3zO2yXk_Os,i sad se postavlja pitanje da li je progresivizam ustvari zenski metod putem kojeg ona hajdzekuje tu nauku i stavlja je u svoju sluzbu a rezultat su ti gradovi sa gomilom pedercica…
  Negde videh da je bibliju tehnotronskog pokreta ustvari pisala zena.

  Sviđa mi se

 2. Дуго сам чекао да неко код нас употреби прави назив за овај ‘догађај’. И нисам изненеђен да је управо Драган први лупио рецку. (пардон ако сам пропустио коришћење речи Хиџра у нашем медијском простору).
  Michael Savage је у ‘The Savage Nation’ први у Америци почео да барата са Хиџром већ неко време и то ме је веома обрадовало када сам слушао. Све треба називати правим именом и никада и ни по коју цену се сагињати да би испао ‘политички коректан’.

  Добра тема којом је потребно бавити се. Само је штета што ће све остати негде у неком слепом цреву Интернета.

  Поздрав!

  Sviđa mi se

   • У колико би се рачунао фактор времена, твоја изјава би била тачна, али како је религија безвремена, јбг-није.

    Sviđa mi se

   • Хиџра постоји као специфичан догађај у историји, али такође и као арапска реч за миграцију.
    Код нас када кажу да је неко емигрирао, у већини случајева је прва асоцијација – миграција из бивше Југославије свуда по свету. Мало Немачка, мало Канада, САД итд. У највећем броју случајева су то били економски мигранти или су тражили политички азил и сл. Ова најезда је веома специфична и не ради се ни о каквим инжењерима који су решили да посао траже на Западу јер им је фабрика затворена..
    Они чак и када говоре о мигрирању да раде у Немачкој на пример, ни на тренутак не губе из вида велику слику:

    Ова садашња миграција је оно што је Гадафи говорио пре 10ак година – да ће Ислам Европу освојити без испаљеног метка.
    Исламски вероучитељи (бар по ономе што се може прочитати па сајтовима) хиџру више везују за мигрирање из предела у коме су муслимани угрожени ка ‘исламском свету’. Што опет није далеко ни од садашњег смера миграције – јер муслимани су у западноевропским земљама заштићени као бели медведи, док у земљама порекла још увек подлежу закону земље, било шеријату или другачије.. Када у Саудијској Арабији силују нечије сестре или мајке, бивају строго кажњени, док у Европи либерали гурају то под тепих из све снаге. На неки начин Европа сада и јесте ново упориште Ислама, јер су је управо Европљани таквом начинили. Из више разлога, а неки од њих су свакако ови о којима Драган пише.

    Хиџра свакако не звучи лепо али штима да опише овај поход.

    Sviđa mi se

 3. Код нас још увек не би прошло дивљање попут оног у Келну без адекватног одговора. И то не због ненакве српске супериорности, већ зато што жаба није довољно дуго кувана. Нису стигли да ‘избаце’ још коју генерацију која је од вртића до факултета прошла феми-наци топлог зеца. Да јесу и да су их посадили у систем било би вруће. Али сада би се мигрантска рута кроз Србију покидала као паучина када бинеке будале почеле да масовно силују по градовима или убијају људе по кафићима.
  Одма би фенсерима по БГ-у лупили шамар који би исте вратио назад у 1913. 😉

  Sviđa mi se

 4. Mozda pedofilska elita islamizuje Jevropu jer nemogu vise da se kriju,pa su dosli do genijalnog resenja da uvedu religiju koju je osnovao pedofil.
  A moz su i masoni,znaju zensku psihologiju…
  Jer Markuze bese filozofirao nesto na ovu temu svojevremeno?Mislio je da ce svet biti humaniji ako se uspostavi dominacija zenskog principa-izgleda da nije sreo nista zensko u zivotu.
  Sad ovaj treci talas fem.ide direktno protiv muzjaka a neke fantaziraju da ce da zive u svetu gde
  ce muskarci da postoje u rezervatima znatno redukovani,ali privilegovani i naravno vrsiti rasplod.
  Mozda to i nije tako losa sudbina za te koji preostanu.

  Sviđa mi se

 5. Svidja mi se izuzetno Draganova direktnost i neumotavanje u sarenu hartiju vec diretkno „u glavu“ iznosenje cinjenica, pa kome se svidi svidi, ostali neka produze svojim putem. Posto zivim u arapskoj zemlji (i to poprilicno umereno u poredjenju sa npr Saudijskom Arabijom), potpuno mogu da potvrdim ovo sto je napisano.
  Arapi ali i ostali „tvrdi“ muslimani imaju prolaz ponajvise kod nasih devojaka upravo iz napisanog, a dodao bih i nas „bekstvo iz palanke“ mentalitet tome samo pogoduje. Pa ako vec ne moze da nadje Francuza ili Engleza, onda daj i Arapa, samo da ode iz svog sela.
  Ocekujem nastavak teksta. Puna podrska!

  Sviđa mi se

 6. „Хиџра, то јест Муслиманска миграција, као вид џихада која је у току, своју успешност дугује управо Европским женама које сада немилице силује по целој Европи. Управо оне феминситкиње које су „мигрантима“ нудиле цвеће и пољупце, су те које су отвориле врата хиџри. Стога проблем нису сами мигранти, нити сам Ислам, проблем су слободне, равноправне жене. Собзиром да и Србију чека иста судбина, јер већ следећег месеца креће други талас из Турске, време је да се, пре него што све оде у хаос, ствари јасно дефинишу и поставе док још има времена.“

  Slobodne ravnopravne žene ne vode državnu politiku, a ostali nemaju obavezu da pristanu na takvu politiku.
  Trebaju li žene biti neslobodne i nesamostalne?
  Religija pa tako i islam služe za motiviranje i manipulaciju mase bez koje valadajući slojevi nisu u mogućnosti ostvariti vlastite planove.

  „Раније сам писао о патологији матријархата, сада је време да се посветим стварном носиоцу тог система-жени.
  Мудар човек из Чајетине је рекао да је „жена вечита мистерија“ приликом постављања неког камена темељца за нешто, негде…некад. Ова бесмислена изјава једнака је, по свом значењеу са садњом камења у земљу која је постала главни тренд у Србији. Не, жена није никаква мистерија већ се ради о тотално погрешној перцепцији коју мушкарци имају о њима а она проситиче из просте чињенице, да већина мушкараца има-МАЈКУ. Стога однос мушкарца са мајком, се свесно или несвесно преноси на све жене и ствара „мистерију“.Већ дуже време пратим догађаје по Европи и видим да се милиони миграната без проблема наслађују женама од 3 до 24 године и да их власт у опште не спречава у томе.“

  Kao što muškarci imaju majku i tako i žene imaju oca.
  Mudar čovek iz Čajetine? Jel’ on čitao knjigu “Planeta žena” Jovo Toševski ili knjigu mislim američkih autora “Psihologija ljubavi” izdana u Hrv. ’80-tih.
  Zašto ih sistem ne sprečava?
  Te od 3 do 24 godine imaju očeve, braću, momke, drugare, itd. osim članova obitelji ove druge su same izabrale (naravno misli na ove odrasle).

  „Статистика показује да је рецимо у Норвешкој, већ 10% женске популације, силовано од стране миграната и да је 50% од тих 10% испод 18 година. У Немачкој, после масовних силовања за Нову годину, када је 500 жена пријавило напаствовање, власт је то уредно скривала међутим није успела, и то само из пуке масовности силовања у тој једној ноћи. Данас је то нормалана појава и на нету постоји интерактвина мапа силовања миграната.“

  Postiji li razlika između napastvovanja i silovanja žena ?
  http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/3615-Gospi%C4%87-prst-u-anusu-nije-silovanje
  Zači li to da mi treba da pobijemo konkurenciju i nastavimo tamo gdje su ovi stali (privremeno)?

  „Међутим најтрагичниј пример везе између фенимизма и муслиманских силоватеља налази се у Енглеском градићу Лутону, где већ 10 година, Муслимани имају тајне хареме пуне девојчица узраста од 10 до 18 година, Енглеских, белих, девојчица које користе буквално као или сексулано робље или за снимање порнографије или за снаф филмове ( порнографија која се завршава крвавим убиством жене) или у екстремним случајевима за канибалистичку исхрану. Да, Муслимани у Енглеској, буквално једу беле Енглеске девојчице. И никоме то не смета. Ултимативна трагедија лежи у томе, да је све ово дозвољено и подржавано управо од њих самих-од жена.“

  Devojčice imaju roditelje-očeve. Kako objasniti da nije bilo osvete roditelja za smrt i zlostavljanje njihove djece, kao što nije bilo osvete za ubistva civila u ratovina na prostoru Jugoslavije.
  Na koji način je podržavano od samih žena?

  „Ужас који жене креирају у друштву, последица је њихове генетике и представља сушту биолошку потребу која у себи не носи никакву рационалну компоненту. Самим тим ови ужаси на најбољи начин осликавају саму природу матријархата и сурвост коју он са собом носи. Насиље над женама у матријархату не само да је дозвољено већ је подржавано и захтевано-од самх жена.“

  “…Biološku potrebu koja … racionalnu komponentu – udaja za dobro stojeće je jako racionalna ”

  „Можда ће некоме ово изгледати као лудачко и мизогено, међутим ако имате јак стомак, топло вам препоручујем да наставите са читањем, јер је јако отрежњујуће а у светлу претње која се надвија над Србијом, рационално је једино шта нам може помоћи. Ово се односи само на мушкарце, наравно јер једино они имају моћ да хиџру зауставе а са њом и пропаст Србије.“

  Pa šta čekaju (muškarci) ?
  Jel’ ovaj nešto pogodio, http://documents.tips/documents/dr-jovo-tosevski-planeta-zenapdf.html ?
  Mislim da bi autor trebao manje razmišlljati o ženama a više o sebi odnosno vlastitim interesima. Npr. da napravi dvoje troje djece nekoj ne idealnoj ali podnošljivoj?
   
  Не Вучићеву пропаст, већ СТВАРНУ ПРОПАСТ.

  Puno podrške autoru!

  Sviđa mi se

  • Полако, поставио си много питања која су сва повезана и ја ћу одговорити на свако али не могу одједном јер је цела проблематика исувише комплексна да би се могла објаснити у једном одговору. Не брини, одговори стижу.

   Sviđa mi se

  • Импресиониран сам твојом способношћу да непрестано доказујеш нешто што нико не оспорава, као и да годинама избегаваш да кажеш шта предлажеш. Учлани се у ДСС, рођен си за политичара а ускоро ће им требати и нови председник странке.

   Liked by 1 person

 7. Posle one izjave da vise sexa znaci uvek manje pameti,ozbiljno te treba dovesti u pitanje(stalno vadis neke zecove iz sesira).
  Pitanje je ovde da li bi nesto bilo drugacije da samo muzjaci glasaju?
  Stvarno nema nikakve jebene logike stvarati bilo sta ako ce zene ili neko svaki put da otvaraju vrata varvarima . Da parafraziram covu Jovu:,,U srcu svake zene uvek postoji tajno mesto za nekog gerilca“

  Sviđa mi se

 8. Ехехех… мајку им Calais-ану :))
  „On Thursday the Independent newspaper reported that volunteers working at the so-called „Jungle“ camp of migrants and refugees in Calais have been accused of „sexually exploiting“ refugees living there.

  According to the report, a male volunteer raised the alarm in a Facebook group, where volunteers discuss their work. He claimed to have heard of female volunteers having sex with adult male refugees and even boys under the age of consent.“

  https://sputniknews.com/europe/20160923/1045637465/calais-migrant-camp-volunteers-sex.html

  Sviđa mi se

 9. Ovaj video materijal samo dokazuje propadanje državnih institucija. Ove „dječije“ tuče moguće je pronaći u svakom dijelu svijeta. Problem žrtava nasilja u ovom video materijalu je u tome da nisu odgajani u tom „mačo-kriminalnom“ stilu nego su npr. slušali muziku, štrebali, gledali filmove što im u susretu s glupavim ali fizički jačim ne pomaže da izbjegnu batine.
  Država da hoće mogla je ove nasilnike prebiti ko vola u kupusu, poslati ih na prinudni rad i naplatiti im novčanu kaznu. Gore vidjeni tipovi nisu vrhunski istrenirane profesionalne ubojice nego glupavi mladi ljudi.
  U slučaju ekstremnog nasilja ovi bi završili karijeru u veoma kratkom roku-napunjeni olovom od strane policije ili vojske.
  Ako se autor boji „ovakvih“ onda neka upiše i pohađa nekakve škole samoodbrane, a snjima neka ratuje preko računala jer je na tom području jači. Evo npr. srušiti int. stranicu ovim nakazama:
  http://putvjernika.com/da-li-se-idis-ovac-ubijen-u-borbi-protiv-nevjernika-naziva-sehidom/
  i sl.
  To da žene idu za bogatije je odavno poznata činjenica, tipa „dobro se udala“ „žene se lepe za pare ko muve za lepak“, itd.
  Naučno je dokazano da ženke vinske mušice traže krupnije i deblje mužjake.
  Treba ljudima dati upute kako da žive i što da rade.

  Sviđa mi se

  • Не бавим се ја овде Исламом као религијом, јер Ислам није религија већ поредак, бавим се фудаменталним односима између мушкарца и жене, јер је резултат тог односа довео до тога да Ислам продре у Европу. Проблем је у томе што, тамо где је био, као што је Србија, те нације и народи остају хедикепирани веоквима, због изразите деструкције самог система Ислама. Замисли само да покоре Хрватску, није само то што ће силовати Хрватице него ће уништити и културу и науку ма све, и то је оно шта је ужасно. Замисли тај живот у коме нема ничега осим 300 молитви на дан и сталног верглања једног те истог, без уметности без мисли без ичега рационалног. Мени се од тога диже коса на глави. Ужасава ме његова бескрајна досада, без трунке промисли.

   Sviđa mi se

   • Problem u odnosu musko-zensko je pad testosterona kod savremenog muzjaka,a zasto je on pao i zasto svi ti muzjaci nece da brane svoje sestre,cerke i zene?Za to postoji vise razloga,a prvi je mozda naizgled banalan jer nema veze sa ovim psiho-mambo-dzambovima,dakle plastika.
    Posto je taj proces vidljiv i kod nas,postavlja se pitanje da li je nagla zamena staklene ambalaze
    plasticnom posle 2000-te u stvari bila deo plana estrogenizacije srpskog muzjaka,pored ukidanja vojske i drugih prica…?Tu bih stavio i uticaj sportskih utakmica jer npr.kad cesto gubis a to se tu stalno desava onda to frustrira i test. pada,mislim ako padnes na testu.Jednostavno kapitalizmu ne treba zdrav, jak i nezavistan muzjak.
    Druga stvar,hoces da bistris drustvene fenomene a ne razumes sustinu,a to je da je drustvo u svojoj osnovi rasni konstrukt,pa onda kazes – ‘ako su oni hteli da menjaju demografiju trebali su to da urade ovako a ne onako’ – jer kao svaki strebko ti mislis da je matematika najvaznija i da valda civilizacija i kultura nema veze sa genima.Kako ces da objasnis da beli Ameri ne mogu da gledaju i slusaju one iz Indije iako ovi dobro vladaju naukom.Malo dete ti nije ravno,civilizovani covece.Pocni da ides na neki boks,jer uskoro…they come back again!

    Sviđa mi se

   • Који део моје реченице, морам да радим да би могао да једем, ниси разумео.? Биће све објашњено у наставцима, то шта си рекао игра улогу али је само један од фактора који су утицали на садашњу ситуацију. Није она једноставна ни мало и ако се чини тривијалном. Наставак следи сутра, јер су ме приватници притисли само тако. Не плашим се ја њих, ипак 182 цм и око 100 кила живе ваге је довољно за већину 🙂

    Sviđa mi se

 10. Uf, uf 182 cm i 100 kg, al’ je debeo ovaj, bez kondicije, jedan kroše i ode Šeširdžija na tlo.“ I najveći čovjek pred nožem i metkom ima tanku kožu…“
  http://www.index.hr/vijesti/clanak/srbija-migrant-nozem-izbo-mladica-u-selu-kraj-sida-nanio-mu-teske-ozlijede/918607.aspx
  Jedan od faktora je rintanje po cijeli dan, za nikakve novce.
  „… бавим се фудаменталним односима између мушкарца и жене, јер је резултат тог односа довео до тога да Ислам продре у Европу.“
  Da li je taj odnos doveo do pada cijene rada u USA i Evropi? Bez posla ili s poslom od 8 do 17h plus dva sata putovanja na posao i s posla, s bijednom plaćom (niža nego ’70, ’80 -ih), otplaćivenje stana 20 do 30 godina, nekvalitetna hrana, voda … a uz masovno pranje mozga putem mas medija. Kako u ovakvim uvjetima imati visoki nivo hormona, libido.
  Moje je mišljenje da je sve motivirano zaradom, takvo ponašanje dovelo je do demografskog pada odnosno do stvaranja mogućnosti priliva velikog broja muslimana iz demografski bogatih i geografski bliskih područja Bliskog istoka i Afrike.
  Mislim da postojeće stanje iskorištava USA odnosno krupni kapital koji je izazvao i prvi i drugi sv. rat (ovo je još poprilično nejasno i trebalo bi bolje objasniti uzroke izbijanja dva sv. rata odnosno tko je stajao iza toga). Kako sada nije moguće izazvati rat između UK, Njemačke, Francuske i Rusije igra se na kartu građanskog rata (domoroci-migranti) ili sukoba istočno evropskih zemalja s Rusijom koji bi omogućio nastavak kontroliranja Evropskih zemalja i nakon hladnog rata?
  „…Замисли само да покоре Хрватску, није само то што ће силовати Хрватице него ће уништити и културу и науку ма све, и то је оно шта је ужасно…“ – Hrvati imaju šovinističku politiku stotinu godina u nazad, „… „posjeći mrske Turke“ ili „…trećinu pokrstiti, …“ Zato u Srbiji žive Markovići i Stojanovići koji izgledaju poput Indijaca, a u Hrvatskoj nema Horvata indijskog izgleda. Mislim da se Hrvatska bitno razlikuje od Srbije po ovom pitanju. Ljudi su puno netolerantniji i agresivniji ( ’41 i ’91 g.) Mislim da bi se za razliku od srbijanaca puno agresivnije ponašali prema migrantima.

  Sviđa mi se

  • Не бринем се ја за Хрватску, ако ишта је позитивно за њих је систем који ради као сат када се једном покрене. Србија није те среће, опортунизам и хедонизам ће нам доћи главе. Битно је да грађа постоји, поправићемо

   Sviđa mi se

  • Да, да… почело је. Осетиле су крв хијене. Треба пратити како ће да извештавају (или заташкавају) „домаћи“ медији. Они који крену оне европске форе са заташкавањем и са ‘ма то је само изолован случај треба да будемо људи…..’ прво код њих са калашом па онда код пакистанаца.

   In the meantime:
   Прогресивни Швеђани кажу: пошаљите кондоме у космос да ванземаљци могу безбедно да имају секс са земљанима…..
   https://www.rt.com/viral/361010-condom-nasa-space-sweden/
   Убеђен сам да Викинзи никада нису ни постојали и да је све само холивудска пропаганда…..

   Sviđa mi se

 11. Ma koliko bih voleo da tvoja predpostavka bude tacna, kolicina droljizma u Srbiji je takva da su zene, izludele od hipergamije, sebe ucinile bezvrednima i samim tim, nisu vredne odbrane. Zasto bi ti pritrcao u pomoc nekoj polu pijanoj drolji koja se vraca iz kluba, depresivnoj jer nije smuvala 500-og tipa sa BMW-om i koju su migranti savatali? Migranti su njihova „Bozija“ kazna za pomahnitalu hipergamiju i one su te koje su ih prizvale. Ali o tome uskoro.

  „Migrante“ treba nemilice sprecavati u svemu u Srbiji ne zato da bi ti branio zene, vec zato sto se radi o VOJSCI koja je dosla tebe da ubije. Problem je u tome sot femino-marksisti to ne shvataju.

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s