Драган Томић-Хиџра 5, о љубави и осталим демонима.

Ах та љубав…Увек се сведе на ту мистичну силу која чини да се двоје споје у једно и добију треће. Љубав је лепа, романтична, играју лептирићи у стомаку, мозак плива у хормонима. Љубав чини да се осећамо живим…Вратимо се у реалност. Вековима је љубав презентована кроз некакав мистични оквир у коме увек постоји нека жена која је сва мистична и која покреће мушкарца да ради то шта ради. Она је сва глорификована у виду некаквих принцеза, она је пуна свега доброг и узвишеног, она је благост, мир, она је нежност и мудрост. Мајка, светица и тако даље…

Гиноцентризам јесте поредак у коме је жена стављена на пиједестал и којој је све подређено. Све се према њој равна и ваистину, готово да не постоји друштво на овој планети које није гионцентрично и које не обожава жену. Гиноцентризам је дубоко укорењен у друштво, просто зато јер су жене, као носиоци врсте, нај важније на планети и оне одлучују о опстанку врсте.

Жене су вредне, мушкарци су потрошни и неважни.

Од мушкарца се очекује да буде као стена, да не показује емоције, да буде способан да издржи свако срање које му живот набаци на грбачу и да никад не тражи нити разумевање нити саосећање. Све те ствари су везане за жену, не за мушкарце и он себе дефинише тако. Према жени а не према себи.

Данас, када се ожени, мушкарац одмах даје 50% свега шта је стеко жени која апсолутно није у обавези да ишта да њему. Ако се разведе, узима му имовину, узима му децу и ако је несрећан довољно осуђен је да плаћа алиментацију доживотно. Жена узма све, он губи све. Остаје му само да јеца и грца у празном стану и да попут мачета јури свој реп, константно питајући се где је погрешио. Он је учен да све зависи од њега и да је његова кривица та зашто је изгубио жену коју воли, децу и матерјално шта је стекао.

Оно шта он не зна јесте да су сви његови напори и све шта је уложио у ту везу, за хипергамију су апсолутно неважни. Хипергамију не интересује то колико се он жртвовао за њу, хипергамију не интересује колико је био добар отац, добар муж, добар партнер. Хипергамију не интересује шта је он и шта ради. Хипергамију не интересује шта он осећа и шта размишља. Хипергамију не интересује ништа спољно и он за хипергамију не постоји.

Не разумевање женског солапсизма и хипергамије јесте оно шта изазива страх код мушкараца и агресију према жени која се врло често завршава на трагичан начин. Само зато јер он константно очекује да га она воли због онога шта он јесте. Међутим, жене не воле као мушкарци и врло је важно да се то схвати јер ако се то схвати, мање ће насиља бити међу половима и мање ће црне хронике бити пуне бизарија.

Стога, како жена воли и шта је за њу љубав?

Пошто је солапсиста, жена не може да воли мушкарца због онога шта он јесте, тј она не може да воли на начин на који мушкарац то очекује. Она воли себе и осећања која тај мушкарац код ње изазива. Та осећања су интензивна али врло краткотрајна и потребна је велика вештина да би се та осећања код жене одржала.

Љубав за жену јесте мешавина пожуде (физичка привлачност, генетска компатибилност тј секс) и дивљења (статус, моћ, сигурност коју мушкарац пружа било новчаником било бицепсом) и страха да се све то изгуби. Дакле, љубав за жену је узбуђење проистекло из добити и страхом од губитка те добити. На мушкарцу је онда да константно жени пружа добит и да је константно држи у неизвесности тј да јој негира добит како би је “везао” за себе. Уколико јој пружи све и у колико она осети тоталну сигурност, неизвесност тада не постоји и жена губи интересовање за тог мушкарца и он за њу више није интересантан он не изазива тензију, узбуђење престаје и женска љубав нестаје. Уколико претера са неизвесношћу добит коју жена има од тог мушкарца је превише мала да би она имала користи и њена љубав нестаје. Међутим како она константно мисли да може боље, јер је хипергамија константно тера да увек тражи још и још, тако и њени захтеви расту све до момента када мушкарац више није у стању да их испуни и тада долази до раскида и не ретко конфликта и насиља над женама. Јер мушкарац који је успешно одржавао овај баланс, годинама, у тренутку губи све и шок који настаје тада, код њега изазива страх и импулсивну агресију, само зато што он не зна шта је женска хипергамија и што мисли да је она у стању да се ограничи.

Код жена постоје две врсте раскида и обе имају везе са унутрашњим наративом које она има и који је везан за мушкарца са којим је у вези. Солапсистичко схватање себе и света, чини да жена у глави већ има пре дефинисаног мушкарца и како је он пре дефинисан, цела веза је већ предефинсана и програмирана много пре него што она нађе правог, физичког мушкарца кога бира према критеријумима које је већ одредила. Другим речима, она је већ у вези пре него што и упозна мушкарца са којим ступа у везу. Степен поклапања са том унутрашњом сликом и њеним унутрашњим наративом директно је пропорционалан успешности везе са тим мушкарцем. Докле год мушкарац одржава слику коју жена има о њему, докле год је у том раму, она ће бити са њим. Међутим ако се он у међувремену промени, он више није то шта она жели он више не одговара том раму и онда га она одбацује. Како је промена саставни део живота а женски рам је константа, ово значи је само питање времена када ће мушкарац бити одбачен.

Оно шта је мене фасцинирало у анализи женске психологије јесте управо тај део, део око раскида и начин на који жена раскида везу са мушкарцем. Наиме, као што сам рекао, постоје две врсте раскида које жена има и ти раскиди се деле на физичке и емотивне. Међутим само емотиван раскид је једини прави раскид, док физички се може сматрати неком врстом полу раскида, где жена не жели да буде са тим мушкарцем јер јој он угрожава физичку добробит али је емотивно још увек везана за њега. Да би раскинула са мушкарцем, жена мора да раскине са њим на емотивном плану и ту је место где ствари постају болесно интересантне.

Наиме, када раскине емотивно са мушкарцем, његово комплетно постојање нестаје као да никада није ни постојао. Значи ради се о тоталном ПОНИШТАВАЊУ егзистенције у њеном солапсистичком свету.

Солапсистичка слика о мушкарцу је толико јака у женском уму да оне константно у мушкарцу траже доказе његове исправности и стога жене константно мушкарце стављају на пробе. У популарној култури ови тестови се зову Шит тестс, или ти срања које жене раде мушкарцима не би ли добиле потврду да је он оно шта она мисли да он јесте. У Србаља, то се зове звоцање и дркање мозга, хилти метод, лоботомија итд. Због солапсизма она није у стању да га види шта он јесте и она баш као сваки слепац, стално га боде сондом и мери његове реакције и на основу тих реакција она одређује да ли се дотичан поклапа са сликом коју само она види у својој глави.

Бизарна ствар је у томе да он константно мора да даје 100% потврду да одговара тој њеној унутрашњој слици, омаши ли за 0.0001% он губи све. Значи мушкарац може радити 99.9999% ствари исправно али ако погреши за полу промил, он за ту жену аутоматски престаје да постоји. Ово је дешава јер за жену, структуралана стабилност мушкарца је круцијална и она је толико фино избаждарена и супер осетљива на слабост да је у стању да најмању пукотину препозна као фундаментални пробелм у структури и да због тога мушкарца у потпуности одбаци. Толеранција за њу не постоји, јер је солапсистчка слика савршена као што је она савршена.

Ако су рецимо мушкарац и жена у вези 30 година и она у 31 години препозна минорну пукотину, она тог мушкарца истог момента брише из свог света и то тако да она буквално савија време и простор и иде на почетак те везе и брише његово постојање у потпуности. Њен солапсистички нартив јој говори да ако се она после 30 година у њега разочарала то значи да је она 31 годину била у заблуди и да га уствари никада није ни волела и свих 30 година је било траћење времена. Она мрзи сваку годину проведену са њим јер ју је он у њеној глави преварио. Мушкарац, суочен са непријатљеством жене које он види као нешто изненадно и ново, чини грешку покушавајући да ствари врати на старо, међутим како је рам разрушен то није могуће. Једном када је унутрашња слика о том мушкарцу срушена, не постоји ништа шта може мушкарац да уради да би је вратио, јер жена због солапсизма не воли мушкарца већ слику о њему и те слике више нема. Сваки његов напор она доживљва као напад и агресију и мушкарац што се више труди заправо чини да га жена све више и више презире и одбацује.

Мушкарац тада, суочен са тоталним поразом и немоћи да врати ствари на старо, постаје агресиван јер слепо верује да га жена воли због онога шта је и проблеми настају са врло често смртним исходима по жену.

Јер он није у стању да ментално схвати да то шта је он волео заправо никада није ни постојало и ужасна празнина која се отвара када се то схвати, једнака је буђењу из коме и сусрет са том реалношћу га тера да или поништи њено постојање или своје.

Зато Муслимани када их жена одбије постају насилин и врло често исту убијају одмах.

Jedno mišljenje na „Драган Томић-Хиџра 5, о љубави и осталим демонима.

    • Па, шта год да је, такве су какве су једино шта се разликује је степен колико је која свесна своје хипергамије. То је једина разлика али је суштина иста.

      Sviđa mi se

    • Има везе са њиховом потребом да се хране емотивно. Пошто су појеле Европејце сада ће да крену да ждеру црнце и муџосе. И њих чека иста судбина као и нас само они нису тога1 свесни, јер наивно мисле да ће их религија заштитити. Они су тек тотални робови вагине.

      Sviđa mi se

  1. Prosli put si pominjao Englesku…koja ima kraljicu,ali ako se setis slucaja Dajane i njene ekskurzije sa tipom iz Egipta,onog trenutka kad je postalo ozbiljno-smrskali su je za kaznu!Mislim da npr. Englezi nece da dozvole etnocid samo zato sto zene tako hoce.

    Sviđa mi se

    • Е то ти је мушка култура, Српска је постала женска оног момента када смо изгинули након Првог Светског Рата. Нација вагина.

      Sviđa mi se

  2. Не вреди, наше жене су изгубљене, једина шанса нам је или клонирање или да направимо вештачке материце. Српкиње више не постоје а и питање је да ли су икада и постојале. Пази ти то, неко ко је секао главе и оне уздишу и оће да им свршава по фаци а онда ујутру да им постави бомбицу у аутобус и оно, лете ноге лете црева ал барем је пробала „нешто ново“. Имам ја доста слика жена које су мигранти убили од курца и то буквално, да им видиш лешеве изгледају ко задављене краве и то све биле добре рибе. Мада најгора ми је она из сирије где су хришћанку везали за кревет силовали је онда одсекли груди и лобању пробили крстом кроз уста. Вероватно и за таквима Београдске материце уздишу.
    Мислим да на овим примереима видш сасвим јасно колико је њихов солапсизам јак, сам да је материца пуна најквалитетније сперме, није битно ништа друго. И ми смо том „организму“ дали власт и моћ одлучивања. Најбали смо.

    Sviđa mi se

      • Радим са четири тренутно и супер су, не жалим се. Све подпадају под ово шта сам рекао предходно али ја сам MGTOW тако да ми не смета. Једна је фото модел, друга је таква да мозак стаје ако је гледаш дуже од пет секунди, код треће након 10 а код четврте после 1 а и та је модни креатор па су ту и манекенке. Остале су клаберке углавном. Све су оне нормалне, није ово шта сам рекао ненормално, ја сам жене прихватио такве какве јесу и не смета ми њихова хипергамија и солапсизам. Проблем имам са социлајном компонентном а не са женском природом.

        Sviđa mi se

      • Цела поента овог писанија није да се жене мрзе, ја жене не мрзим, напротив волим их много. Оно шта ја покушавам да кажем је да без фундаменталне промене става према женама, не може доћи до побољшања односа између полова, који су у јако лошем стању и то се рефлектује на социлајном и политичком плану. Зато жена треба да буде схваћена каква она јесте а не каквом је мушкарци замишљају и како су учени да она јесте. Ако се прихвати солапсизам, хипергамија и гиноцентризам, мушкарци више од жена неће тражити да их воле на начин на који они воле њу. Конфилкт који завршава са насиљем над женама има своје корене у разочарању мушкарца када он не добије одговорајући одговор и реакцију од жене а он то очекује јер мисли да га она воли и види на начин на који он види и воли њу.

        Sviđa mi se

      • Niko nije rekao da ih ti mrzis, pogresno si protumacio taj deo ‘ima li normalnih’… Pitanje se odnosilo da li ima postoji neka normalna u tvom okruzenju, a da nije drolja, i da nije izgubljena, i da ne juri za arapima, sponzorima…
        „Београђанка, друго име за дрољу, увек било и увек остаће.“ , kakva ruzna generalizacija… 😦

        Sviđa mi se

      • Шта значи нормална? Ко даје сертификат нормалности? А то да су Београђанке дроље, то нисам рекао ја то је још приметио Арчибалд Рајс након Првог Светског рата и то се касније само потврђивало. Ако се иде даље у историју чак и Османлије су православне жене називали екстремно промискулитетнима и баш их нису нешто готивили, што је био кључ опстанка јер да су им оне биле готивне као Европске, не би никад опстали под Османлијама. Једноставно, наше жене су сама суштина хипергамије и солапсизма али то није увреда нити критика, једноставно оне су такве. Мислим рећи за неку жену да је хипергамична и да је солапсиста је исто као оптужити је да хода на две ноге.

        Sviđa mi se

      • Не знам, нисам превише загледао. Шведска полиција је нашла њен леш после 5 дана.
        http://grouchyoldcripple.com/2015/09/so-why-are-we-taking-them/
        Проблем са Српкињама јесте што оне мисле да су ти мигратни само добри курчеви које ваља искористити а када им досаде, јер забога увек мора још и ново, не могу тек тако да их оставе тада завршавају на овај начин. Била је још једна која се забављала са Афганистанцем и када га је оставила он ју је живу спалио.

        Sviđa mi se

  3. Sad kad bolje razmislim, majku mu Islam mu dodje ko jedino resenje
    Pazi ti ovog uzasa cak i Kina. Ako Islam padne a vec pokazuje znake pucanja, gotovo je, sestrinstvo je pobedilo i tu je kraj. Njihov cilj su koncentracioni logori za muskarce koji se jedu medjusobno a onda kada se nekoj od njih prijebe je da izvuku pobednike iz arene da ih plode i nazad u kavez.

    Zato sam i pristupio MGTOW

    Sviđa mi se

  4. Posmtrao sam u par navrata mesoviti copor dece tu gde zivim i te devojcice su izgledale ko super razumne princeze,dok su ovi ko neki majmuni skakali oko njih…Tako da ako cemo mi Srbi da spasavamo civilizaciju-svet je najebo!
    Napisi neki clanak u buducnosti vezan za taj MGTOW,ja cuo da su to neki muzjaci koji idu svojim putem…sad,gde idu ne znam ali mirise mi da je to na korak od necega sto se na YT-u zove Efilizam.Da li muski princip uopste ima neki interes u tim kolektivistickim konceptima tipa nacija,porodica?Mozda je dijametralno suprotan od toga,zahteva iskljucivost,individuaciju,nezavisnost,jasno vidjenje stvari-sto bi reko Tesla…

    Oduvek sam se divio ljudima poput tebe,koji mogu da rade matematiku okruzeni dupetima i sisama
    -ja sam jedva srednju uspeo da zavrsim,od te stalne distrakcije-i sad razumem zasto ih po onim katolickim skolama odvajaju.
    PS I na kraju odluci se-hoces Islam,neces Islam?

    Sviđa mi se

    • Није лако, јер су биолошке силе екстремне у тим ситуацијама. Све четири са којима радим су примери екстрема јер поред физичке лепоте имају и памет и врло су вредне и велике раднице. Међутим код све четири хипергамија и солапсисзам су присутни и све ово шта сам рекао предходно и то у нескривеној форми јер су све четири алфа женке. Када спознаш жену кроз солапсизам и хипергамију, могу оне да изгледају како хоће тада њихов изглед и сексипил не значи ништа и онда можеш да радиш без проблема и да се фокусираш на рад. Мени рецимо доста помаже сећање на бившу жену и развод и кад год се јави нека емоција везана за било коју од њих четири, ја се само сетим свега кроз шта сам прошао са бившом и одмах се све нормализује. А није да нисам имао криза, напротив било је врло врло критично и за длаку сам избегао понављање сценарија из Америке. На сву срећу, бели витез је изгубио једном за свагда…хехехехе. Мада ме је коштало 3000 е.

      Sviđa mi se

  5. Imam jedno pitanje za Dragana, a sta je sa onim sto sam video kod zena da u svojim muskarcima traze osobine koje je imao njihov otac. Da pojasnim zena kod muskarca sa kojim je partner trazi osobine ili psiholoske karakteristike koje ima njen otac.

    Sviđa mi se

    • Ах, Електра синдром…има и тога, нарочито код оних где је отац доминантан и насилан. Једна моја другарица чији је отац био алкос и који их је злостављао, стално је тражила баш такве мушкарце а према онима које није хтела, понашла се баш као он. Сећам се једном се затрескала у неког плаћеника у Ираку и овај се није јавио три дана што је код ње изазвало лавину сумњи и онда ме је давила сва три дана о томе. Ја сам јој рекао да је то ратна зона и да милион и једна ствар може да крене по злу и да не треба да мисли како он сад њу вара са неком тамо. Ништа није вредело, све док јој се тип није јавио и рекао да док јој је куцао мејл, Ирачани су испалили ракету из РБ-а у кухињу где је он био па му је нет пуко јер је нестало струје. Мислм….да није тужно, било би смешно колико њихов солапсизам иде далеко.

      Sviđa mi se

  6. Najsmesniji u ovoj situaciji sa Islamom su mi pederi,koji tek sada kapiraju da su upali u zamku i da ce ako Islam pobedi oni prvi biti bacani sa solitera.

    Sviđa mi se

  7. pederi su kolateral feminizma,mislim ne pederi kao homoseksualci koji su oduvek postojali,nego gejevi kao pokret ti mudzosi upravo popunjavaju njihova mesta.Inace imajte u vidu da su gejevi idealni gradjani novog svetskog poretka i globalizacije.Poslusni su,nisu agresivni,tolerantni su,nemaju poridice i citav zivot provode u potrosnji za fancy stvarima,gedzetima i sl.Nema nam spasa posto se u Srbima sastavilo najgore od oba sveta a to je materijalizam zapada i despotzam istoka.Ovaj komentar nije sesirdzijin nego njegovog druga.

    Sviđa mi se

  8. „Радим са четири тренутно и супер су, … солапсизам. Проблем имам са социлајном компонентном а не са женском природом.“ Kao pravi drugari dolazimo u pomoć. 😉

    Za one koji nisu iz BG,
    http://www.pressonline.rs/plus/zanimljivosti/351673/klaberke-dame-sponzoruse-sedam-tipova-devojaka-koje-mozete-da-upoznate-u-beogradu.html

    Malo biologije:
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/jedan-od-najvecih-mislilaca-za-index-religije-su-sve-okrenule-naglavacke-zene-su-superiorne/924489.aspx

    Sviđa mi se

    • Нису супериорније, већ историјски гледано, због партијархата оне нису еволуирале на ниво на коме су мушкарци. Зато и толико желе примате. А што се тиче овог деде, могу да се кладим да шмрче кокаин и да конзумира елитне од 22 године. Ипак вијагра је чудо.

      Sviđa mi se

Ако мене питате...