Одговор председнику владе Србије, Александру Вучићу, на неистине и увреде изнете на конференцији за новинаре, 24. октобра 2016. године

1994. године, ја нисам делио твоје тадашње вредности – шовинистичке и ратнохушкачке – којих си се ти после, ради власти, одрекао. Твоје садашње вредности – квислиншке – не делим данас.

zorancicak

На конференцији за новинаре, 24. октобра 2016. године, изнео си неколико занимљивих запажања у којима си поменуо и моје име. То иначе није први пут да ме у јавности помињеш без повода – 29. маја ове године, на пример, то си учинио на телевизији Пинк, када си изнео оцену да ја „нисам никаква елита“. На то тада нисам реаговао, јер се радило о вредносном ставу, а не о чињеничном исказу. Ти ниси никаква елита за мене, нити сам ја за тебе, и бар у томе се потпуно слажемо.

Међутим, твоје јучерашње оцене свакако заслужују коментар, делом због грубих чињеничних нетачности, делом зато што представљају погодну илустрацију твог чудног начина размишљања, а свакако и због потребе да се у јавности рашчисте одређене конфузије.

I

Најпре, коментаришући мој текст „Приче из Склавоније (5): Игре лопова и жандара“, објављен на блогу у недељу, 23. октобра 2016. године, изнео си неистину да…

View original post 808 more words

3 mišljenja na „Одговор председнику владе Србије, Александру Вучићу, на неистине и увреде изнете на конференцији за новинаре, 24. октобра 2016. године

 1. Hm,hmm..pa, dobro, nije to nekakav veliki problem,kupi jednu „Toma diploma“ i postani „elita vostale serbije’..povecaj obraovni prosek SNS..pa, nece da te ogovara na pinku „da ti je diploma slana“.

  Sviđa mi se

 2. Izjave, Aleksandra Vucica, kao „samostalnog precednika vlade bez vlade“..samoljubivog „medjunarodnog igraca“, raspece izmedju Stojadinovica i Nedica..podescaju na „pjesmu“..“kud plovi ovaj brod“..“ na moru ljubavi (njegovih prijatelja),i na pucini sna. u plavom beskraju, volecu te ja (Hilari Klinton)..cak ga je odbacio Vladimir Djukanovic,Branko Ruzic, ali i narod, onih 50%, kojima nepada na pamet da izlaze na izbore,zbog odvratne „izborne ponude“.SNS…kao skupstine preletaca,gacaca i vrana, sa sitnim sopstvenickim interesima..kao „kvantitet bez kvaliteta“..i nekog atesta „sanitarnih i veterinarskih inspektora.

  Sviđa mi se

  • Hm,hmm..u nizu uvreda, izustio je jos jednu „izgradicemo vise puteva od Tita“,trka sa mrtvacem, je poslednji trzaj ovog „opsenara-samoreklamera“…batrga se u „proslosti, pljuvanja na Tita“..sa, upecatljivim manjkom „snage argumenata“..“izgubljen u svemiru“..“iznad kukavicijih gnjezda“.

   Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s