prevrat.com za mesec dana odlazi u istoriju

od tada ćemo se družiti na potpuno besplatnom blogu, što znači da neće biti nikakve moderacije komentara. Baš me zanima kada će Prevrat zadesiti sudbina pokojne (R)evolucije

 Dear Dragoslav Pavkov,
This email is to notify you that the following product(s) is set to expire on the date(s) listed:

PREVRAT.COM – Jan. 20, 2017

ICANN, the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (and/or the associated ccTLD authority), requires that we send this renewal notice before a domain’s expiration date. Please note: If auto-renew is enabled for your product(s), we’ll automatically attempt to process a renewal for you before the expiration date(s).

You can renew your product(s) or verify that auto-renew is enabled via the Purchases section of your WordPress.com dashboard.

NOTE: For certain TLDs, if renewals are not processed in the proper respective time frame, redemption fees may be applied and/or your domain name may be placed on non-renewal status.

If you have any questions or concerns, please don’t hesitate to can get in touch with our Happiness Engineers via our contact form.

Thank you for using WordPress.com!

Sincerely,
WordPress.com

34 mišljenja na „prevrat.com za mesec dana odlazi u istoriju

 1. За мене се овде постављају два питања. Прво, да ли редакција жели да настави са радом и друго, колико је потребно лове? Што се мене тиче, рад сам, да саучествујем у финансирању.

  Sviđa se 1 person

 2. Ja, nažalost, sa svojom smešnom penzijom, finansijski ne mogu pomoći, ali baš ćete mi nedostajati, mada uvek možemo nastaviti na fejsu, ozbiljno predlažem gospodinu Mlinareviću da otvori profil! Pa, kako bez njega! Ne mora jedino onaj mrgud, što ga zovete ‚‚Bata‚‚ , a i Nadalfa bi najzad mogao da pokaže svoj identitet, pogotovo što je klinac, u odnosu na nas ‚‚metuzaleme‚‚! Da, i Lune bi mogao da se pojavi na fejsu sa profilnom slikom mladog meseca, ako već neće imenom i prezimenom! Meni su, u ovo vreme total(itar)ne kontrole – te igre skrivalice vrlo smešne!

  Sviđa mi se

  • Па нико неће думре. Селе се на блог, што се не разликује од овог сајта.
   Без, секирације, другарице Надо, нећу вам сметати.
   Што ср ФБ тиче, еве ви моја адреса – да мало парите очи. Да будемо ФБ пријатељи, не може. Не да ја одбијам даме у то друштво, већ бирам оне које имају шта да кажу.
   https://www.facebook.com/profile.php?id=100002036032437

   Sviđa mi se

   • XХвала лепо, са индигнацијом одбијам да искористим овај линк! Пошто нисам геронтофил, ако ми буде икада до “ парења очију“ гледаћу нешто младо и лепо! А ако Ви, уз гомилу празнословља, коме сте склони, мислите да ИМАТЕ ШТА да кажете, у веееликој сте заблуди!

    Sviđa se 1 person

  • ama neće Prevrat daleko, samo će u adresi pisati „prevrat.wordpress.com“ umesto „prevrat.com“ kao sad, i neću duređujem komentare 🙂 dakleM – skoro isto ko do sad, samo što niko više neće moći da sumnja kako smo plaćenici

   Sviđa se 1 person

   • Ок, ма само прелетех текст, па сам погрешно разумела да баш word press одбија сарадњу због обавеза плаћања! А баш ме занима ко би Вас плаћао за сву ону “ папазјанију“! Хм, мааада, могли бисте бити нека врста “ сонде“ за испитивање “ јавног мњења“ ! Куку мајко, ишчитавајући све ово, “ спољни непријатељ“ а о “ унутрашњем“ да и не говоримо, може само да закључи – колико смо fucked up, totally fucked up! Ја лично сам ово доживљавала као неку врсту, али не Фројдовог, више Јунговог ( архетип), или Адлеровог ( воља за моћ) кауча. Ако не морате да уређује те, Хм, тек сад ће бити коментар-папазјаније, баш ме занима, који ће начин непријатељске снаге искористити против нас!

    Sviđa mi se

 3. nada2509
  22. decembar 2016. at 22:55

  XХвала лепо, са индигнацијом одбијам да искористим овај линк!

  :))))))))))

  Sviđa mi se

 4. @Lune
  Hm.. Hmmm.
  И ти тражиш конкретније, а сваки ти је коментар је потпуно НЕКОНКРЕТАН! И није „идиотизам“, већ је коментар „идиотски“, што вуче, да га пише идиот. Наравно, да то не мора и да то значи.

  Sviđa mi se

   • Ne traže oni prevrat nego da Kurta malo sjaše jer Murta odavno već nije bio na vlasti (imao neograničen pristup tuđem novcu). Svakodnevno ih prozivam da objasne šta tačno će se promeniti preuzimanjem jedne čisto ceremonijalne funkcije, ali mrka kapa. Što znači – ili ni današnji „zaštitnik“ ne (namerava da)sve građane tretira sa jednakim uvažavanjem, ili ne zna odgovor, što opet znači da on ni nema nameru da državu „vodi“ svojom pameću već će agendu dobiti naknadno, zna se gde.

    Sviđa mi se

 5. Има ли могућности, да нам редакција скине овога са врата? Чова, тј., Луне или Хм Хммм није две просте реченице до сада саставио.

  Sviđa mi se

 6. @nada2509
  Мислио сам, да сте озбиљни приликом коментарисања. Сада схватих, да озбиљности нема, јер Вам се коментари несрећног Лунете допадају. Тешко ћу се одлучити, да на неки Ваш коментар обратим пажњу. А неке постављене задатке и идеје, још нисмо реализовали?

  Sviđa mi se

  • Hm,hmm…a, sta je to „nesretan“, pa i glaszapadnesrbije.rs, mi je pustio komentar i niko ne kaze da sam „nesretan“..?na Komunisti forum,imam preko 30.000 poseta, mojim nesretnim prilozima..?

   Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s