Građani i seljaci – ZBOR!

Након беспримерних и бахатих напада министра унутрашњих послова у Влади Републике Србије Стефановић дрНебојше на Војни и Полицијски синдикат Србије, П Р Е В Р А Т  је одлучио да се овим синдикатима стави на располагање у циљу ширења чињеница о њиховој борби за своја права.

Не стоје замерке да ти људи „брину само о својим гузицама“, али стоји да је свакоме своја мука највећа, да свако најбоље познаје своју невољу и своје непријатеље…

Остатку грађанске и сељачке Србије нико не забрањује да се са својиим причама прикључује овом нуклеусу народне побуне против одметнуте власти. Осим наравно латентне претње власти, хладноће, удаљености престонице и болесних тетки… Али свако нека се понаша у складу са својом савешћу – ми ћемо у строј. Значи нећемо тако гос’н министре, није ти Србију млада донела у мираз – ПОБУНА!

15 mišljenja na „Građani i seljaci – ZBOR!

  1. Možda sam se ja svojim tekstom ogrešio o njih na sajtu Narodnog fronta:

    http://narodni-front.org.rs/zoran-arsic-otvoreno-pismo-vojnim-policijskim-sindikatima-srbije/

    Ali tako je to kad su nam mediji ovakvi kakvi jesu, a ovi vojnici i policajci nisu baš agilni da bolje ispropagiraju svoje zahteve, pa se stekao utisak kao da ih zanimaju samo njihove plate i ništa više. OK, okrećem priču i pomoćiću im, ali samo ako izađu sa opšte-narodnim zahtevima, a da svoj materijalni položaj stave u kontekst opšte bede i ako ubede narod da svi treba da delujemo zajedno sa opštim, zajedničkim zahtevima u cilju, kako sam rekao – Демократизујте државу, податке од јавног интереса учините заиста јавним и свима доступним, уведите вишестепене, ригорозне контроле токова новца… a za ostalo ćemo lako!

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s