Лука Максимовић: С ким ратују „моји“ одборници?

багра, нема манире, памет и интелигенцију има само искуство у прљавој политици и то их одржава тамо де су, али не задуго.

багри није од интереса да се вода прогласи неисправном јер би морали да је назову “техничком“ и у том случају народ би мање плаћао ту дажбину

Наше показивање муда, зуба, срца и мозга улази у историју, причаће се да је група грађана из јебене провинције утрчала у центар усраног, корумпираног, злоћудног микросистема који меље као мешалица – али је чика Бели ичупо кабл из зида тако да се мешалица гаси!

golub

Багра зна да је вода катастрофална, неисправна, жута, сива, смрди на јаја, смрди на метал, ал’ не сме то да призна. Зашто? Па слободан човек функционише по другим принципу кућо, а ти пошто си роб система и оних који га воде можеш само да радиш оно што ти кажу – то му дође к’о нека врста шаха с људима од крви и меса. Значи кад чика из Београда повуче потез, ти као класичан пијун одрађујеш то.

Багра се смешка и добацује док моји одборници за говорницом беседе не би ли се нашло неко конструктивно решење по питању воде. Багра се смеје, а тема није за смех, то и ја као велики зајебант могу да кажем али знате да багра, нема манире, памет и интелигенцију има само искуство у прљавој политици и то их одржава тамо де су, али не задуго. Багра скупљена од багромира који су били у разним странкама се понаша као једна велика хипнотисана гомила која вата на галаму и све то због неке позиције или ситног посла који им је обећан. Багра састављена од 97% полуписмених којима је битан само интерес и то онај ситан – класично јајарење, што би се на улици рекло, главе које су ту само да би запослиле децу, узеле џак брашна, картон зејтина, и шећер у коцке и нема ту неке превелике филозофије. Багра не бира.

Неисправност воде је једина права тема о којој би требало да причамо ми и багра не би ли нашли решење. Али багра не жели решење, багра жели интерес, а багри није од интереса да се вода прогласи неисправном јер би морали да је назову “техничком“ и у том случају народ би мање плаћао ту дажбину, а багра је заборавила да и она пије ту воду, а и њихова деца, али као што рекох – багра је багра па нема муда да се одупре овима што играју шах и кажу: “АЛО, ПА СВИ ПИЈЕМО ТУ ВОДУ, НЕ МОЖЕМО ТО СЕБИ ДА УРАДИМО!“ Ма важи…

У оквиру Багре постоји и подврста – то су такозвани ботови који немају образа, свој живот, мозак, муда и интегритет. То су људи неостварени у животу, вечите луталице које су биле предмет спрдње читавог живота јер су лоши људи од мали’ ногу. Ботови, сендвичари, како год, су врста бескичмењака које цела варош пљује, а они и даље шетају ко да имају најпоштенији и најбољи посао на свету. То су крпељи који немају идеју да промене ишта, па чак ни своје усране гаће, то су изгубљене душе.

Јеби га, моји одборници су одлучили да се боре против таквих и то је тако. Могу да нас надгласају сваку седницу, могу да нас спотачињу, туже, јуре, али идеји не могу да приђу наредних 500 година под Турцима! Наше показивање муда, зуба, срца и мозга улази у историју, причаће се да је група грађана из јебене провинције утрчала у центар усраног, корумпираног, злоћудног микросистема који меље као мешалица – али је чика Бели ичупо кабл из зида тако да се мешалица гаси!

САМО ЈАКО!

аутор: др Љубиша Прелетачевић Бели,
председник свих грађана

(Антицензура)

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s