Мр. Бранимир: АВЕ Пи АВ менаџери

Овај урадак не написах с намером да богзна-како анализирам …

  него чисто гледе оног – да је Бели неозбиљан а ови озбиљни …

био једном један АВ.
какав АВ?
  страшан АВ!
нарогушен и љут сав …

Ако ништа друго ови избори су забавнији од већине претходних … чему свој допринос не даје само Бели.

Напротив, изборни штабови његових опонената, састављени од скупо плаћених „махера“, махом страних, често успевају да га превазиђу у Монтипајтоновски хумору.

Последњи Вучићев спот, онај у библиотеци, је прави бисер аутоироније. Ни они са лебом и (од рема забрањени с) пивом нису за бацање. Којој циљној групи ли су они намењени. Мојој маленкости личе на колосалне аутоголове, ма колико махер Изток (Павловић) био супротног утиска.

Реномирана израелска компанија, која му је већ увалила половни украјински спот у авиону, није се потрудила ни да сазна да је АВ који су огромним словима штампали на свим пропагандним материјалима, на српској ономатопеја лавежа … осим што је згодан да се допише (АВ ) Е (Бели).

А тек …

Конкуренти који се
– Исто зову – Саша
– Обраћају се истој циљној групи – кругу двојке и малограђанима који о томе сањају

имају
– Готово исте „корнер ИЛИ Шурјак“ слогане – Саша Јанковић – „братија или Србија“, а Саша Радуловић – „твоја земља или његова држава“
– Исту иконографију Сорошевих наранџастих револуција Отпора – Јанковић завршава говор стиснутом песницом, док је сав Радуловићев пропагандни материјал у наранџастом …

.. Да све буде смешније све се дешава пошто су УДБАуми смислили подметачину да иза Белог стоји СОРОС и креатор наранџастих револуција Срђа Поповић.

… А да буде и трагикомично – „зли језици“ су отпочетка зборили да је цео пројекат „Не давимо Београд“ смишљен због промоције Саше Јанковића на будућим председничким изборима. И генијалци реше да масовне кампање почну из Сава Мале, не би ли они (ми) који су из искрених побуда дали масовност тим демонстрацијама гласније узвикнули И-АААА. Па, логично, аве.

Иначе и Саши Јанковићу су увалили бајат концепт – спот му је плагијат успешног предизборног Обаминог спота „Yes We Can“.

С том разликом што су на споту Обаме, који већ као Афроамериканац у друштву селибрити репера, бивших уличара, који својом каријером представлајју остварење америчког сна и социјалне проходности из гета до врха, заиста делује као „један од нас“. Није јасно кога новог је требао да призове кандидат који кубури са популарношћу ван круга двојке, избором две врсте ликова у свом споту – татиних и маминих синова и кћери, који су управо симболи социјалне не-проходности ван круга двојке и интелектуалаца који су иу кругу двојке непознати ван ужестручних кругова. 99% популације има озбиљан проблем да препозна ко су ти људи уопште.

Али ни конкуренција са десне банде не заостаје.

Који је маркетиншки маг смислио слогане „Човек из народа“, „Глас народа“ за лика (Вук Јеремић) за кога свак зна да је и дете и унук високих комунистичких функционера и са очеве и са мајчине стране? И такве бисере креативности и оригиналности као што су „Ја бирам Србију“ и „Србија је уз мене“.
А да би и ту дошло до бркања унутар исте циљне групе побринуо се још једна „човек“, Александар Поповић, није додуше из народа ал је „човек пре свега“, штампано на истој црвено плавој позадини истим фонтом.

Овај урадак не написах с намером да богзна-како анализирам .. него чисто погледу оног – да је Бели неозбиљан а ови озбиљни … овакво улудо спискавање сопствених еврића не обећава домаћинско трошење наших пара.

 

http://branali.blogspot.rs

 

 

13 mišljenja na „Мр. Бранимир: АВЕ Пи АВ менаџери

 1. Hm,hmm.. „sve je isto,samo Djindjica nema“…“na zapadu nista novo“..AV, zamajava javnost, i odvlaci paznju gradjana svojim kozerskim izjavama..“sve ce to Vucic pozlatiti, a narod Bogoljubu platiti“…“pljackatore luidji“.

  Sviđa mi se

 2. Hm,hmm..pa, jeste on dete visokih Komunistickih funkcionera,koji su imali svoj doprinos UNOB i posle, ali nije bio u situaciji,da bira roditelje po tvom ukusu.Osim toga,bio je na zapadu „na reciklazi“..tako, da je „roditeljski problem resen“, mozda bi trbao da ide na „pogram dorade“, Frunzeovu akademiju u Moskvi,kako bi se obucio da se nosi sa „Vucicevim prijateljima“.

  Sviđa mi se

 3. записници са бирачких места биће доступни тек по истеку рока за приговор. Сви гласачи и председнички кандидати ће због оваквог Упутства бити онемогућени да у прописаном року од 24 часа улажу приговоре РИК-у и изјављују жалбе Управом суду.

  http://dostajebilo.rs/vucic-fiktivnim-glasovima-sa-kosova-hoce-na-andricev-venac-u-prvom-krugu/

  Sviđa mi se

  • Hm,hmm..postupak je malo usporen, nije postignut dogovor „ko stampa listice“..sest miona primeraka, a jedan je dopao bolnice „Peconi“, Milomir Maric je zauzet, „vida rane“ ko Kosovka devojka, gazdi Peconiju,noge mu ko reseto.

   Sviđa mi se

 4. Hm,hmm..sutjeska,neretva,obracun kod ok korala,pesak ivo dzime,dinastija,sulejman velicanstveni,kako vrme prolazi,arkanova svadba veka, raspevana udovica..“dara buba mara slupala porse i sise“.

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s