Драган Томић- Мушка свиња.

pigman

Прасенце Џорџ из Пепе Прасета, као што је ДРП добро приметио, јесте психолошка сонда која је дизајнирана од феминисткинња трећег таласа и бораца за социјалну правду, чија је основна сврха да имобилише младог мушкарца и од њега направи јаловог трута који без поговорно служи држави и жени. Када кажем жени мислим на визију жене из угла трећег таласа феминизма. Стога у овом кратком предаху пред други део “Згубидана” позабавићу се овим феноменом или ти аспектом рата против мушкараца који се увелико води на Западу а његови одјеци, након кратке паузе, допиру и до Србије. Док нисам постао MGTOW, назирао сам обрисе овог пакла, међутим тек након превођења на тај режим рада, слика је постала јасна и читљива. И показала се ужаснија но икад.

О чему се заправо ради?

Историјски гледано, боркинње за женска права, увек се јављају на крају једне цвилизације. Тако је било и са Римским Царством и тако ће бити и са Западном Цивилизацијом којој Србија припада.

Први талас феминизма, започео је на крају 19 века и уобличио се у покрету Саферџеткиња “Suffragette”, насталом у Великој Британији. Године 1832, Велика Британија донела је акт, по коме се женама дозвољава право гласа на изборима, међутим то се односило само на жене више класе и није било подржавано од стране друштва. Прва територија која је женама дозволила право гласа јесте Францевил колонија на пацифику, 1889 године коју је пратио потом Нови Зеланд 1893 године. Прва Европска земља која је дала женама права гласа је Финска, 1906 године, потом је уследила Норвешка 1913 године. Међутим, почетак Првог Светског рата, зауставио је овај процес и открио тужну истину о самој суштини женске природе, хипергамију, оличеној у “Девојкама са белим перима” као и “Ратним невестама”, међутим хипергамија није била идентификована на време и сазнање о њој се изгубило у песку времена све до 2010 године, када се и јавио MGTOW.

Након завршетка Првог Светског рата, феминистички покрет ће наставити да расте и прећиће у другу фазу тек након Другог Светског рата, у виду “Сексуалне револуције”.

Први талас феминизма, односио се на права на рад, права на гласање, права везана за имовину

Други талас феминизма, односио се на сексуална права (1960 до 1980)

Трећи талас феминизма односи се на борбу против “мушке привилегије” тј борба против патријархата, као и на питања идентитета. (1980 до данас).

Све ово има за циљ да створи праведније друштво, друштво у коме сви имају једнака права, и у коме предрасуде устоличене путем “мушке доминације” и “патријархата” не постоје, где полови не постоје јер су “социјални конструкт” тј “дефинисани су од стране доминантних мушкараца и патријархата”.

Због овога, мушкарац, је примарна мета и главни непријатељ, тако да је “програмирање” мушког мозга у складу са овим вредностима апсолутни императив за феминизам трећег таласа.

Џорџ је резултат.

Дечак од три године који на свако питање одговара са “Диносаурус”. Џорџ са овим одговором посредно каже, крив сам што сам мушкарац и спреман сам да сносим казну за то. Јер “Диносауруса” нема више, били су доминантни и нису дали осталим организмима да се развију, баш као што зли патријархални бели мушкарац није дао прво својој жени да се развије а онда је тлачио остале расе и врсте и због тога је морао да нестане. Због тога он је дужан да вечито буде покоран и да носи кривицу за последице своје владавине. Жена је безгрешна као и остали који су патили због његове злобе. Она га је победила и она ће показати целом свету како треба да се ради, јер има осећања за свакога.

Колапс ове имбецилне идеје десио се тачно тамо где је и почео, у Нордијским земљама 2010 године и свој максимум доживео 2015 године са почетком хиџре, тј Исламске инвазије. За годину дана број силовања Швеђанки од стране Муслимана порастао је за 1000 пута тако да је сада Стокхолм престоница силовања у Европи. Иста судбина погодила је и Немачку, у граду Келну, на дочеку Нове Године када је сексуално злостављано и силовано више од 1200 Немица на главном тргу. Можда најбизарнији случај јесте градић Родерам у Енглеској, где су Муслиманске банде подводиле, силовале и продавале преко 1500 Енглеских девојчица.

Апсурд се и даље појачава чињеницом да су све власти ових земаља знале за ово али да су податке сакривале да не би биле “расистичке” и “не толерантне”. Политички коректне…

Скорашње писање Маћићке о силовању наше девојке на Калемегдану од стране миграната, лагано је отишло у заборав нити је ико у вестима то пренео да не би био “расиста”.

Ја не видим ништа расистичко у овој изјави јер Ислам није раса, и чињеница је да су силовања у Исламу сасвим нормална ствари и да су чак потребна и пожељна, до у случају не Муслиманики апсолутно се захтева силовање јер тако захтева Алах. Другим речима, силовање није сексуални чин када се уради од стране Муслимана, већ се ради о акту рата који за циљ има геноцид над доминицијалном популацијом и успостављање Калифата и шеријатског закона. Јер то пише и у Курану и у Хадитиу и у Сури, ко не верује нек прочита.

Међутим, није чак ни Ислам проблем. Проблем је сама суштина жене оличена у њеним биолошким императивима и њеној стратегији преживљавња тј хипергамији. За жену је апсолутни биолошки императив да за потомство обезбеди најбоље гене који ће обезбедити опстанак врсте.

ФИЗИЧКИ опстанак врсте.

Код жене је ФИЗИЧКО тј материјално увек на првом месту из тог разлога. Из тог разлога жена у опште не цени аспирације и мотиве код мушкарца, већ највише цени његове физичке особине и карактер тј коегзистентност, тј не промењивост. Из тог разлога, што је мушкарац мање апстрактан тј примитивнији он је за њу бољи. Бољи је јер мушкарац са ниском интелигенцијом осим пичке ништа не види нити га друго ишта интересује. Он се не развија, тј његов карактер се не мења.

За њу је идеалан онај који је докле год је плодна он има 20 година и све ресурсе обезбеђује отимачином и на мишиће, као у доба неолита. Без много размишљања тј конкретно како оне то воле да кажу. Криминалац једном речју.

Да није тако, спонзоруше и сплаварке не би ни постојале, Гишке, Бели и Аркани не би имали најлепше примерке женског рода. Што је већа животња то је више мушко и то њој гаратује сигурност. А где ћеш наћи више мушко од племена са Истока и Африке, чиста физика, масивне курчине и коефицијент интелигенције на између 60 и 80 и који тек сада излазе из раног металног доба.

Проблем са овом поставком јесте тај што, у раном металном добу, није постојао ни Гучи ни Прада ни паре. Постојала је пећина, без подног грејања, није било интернета, смартфона, фејсбука. Није било ни женских права и просечан животни век мушкарца је био 32 године јер га је у 33 газио мамут а мамута више нема.

Коначан циљ заправо, када се комунистички трибализам и лудило избаци из игре, је следећи.

Бели мушкарац ради и прави паре, жена те паре троши на Гучи и Прагу, ради за милион евра месечно у некој агенцији или министарству где никада не може бити отпуштена, има тоталну слободу да иде на оргију са мигрантима док иживљава своје “50 нијанси сиве” фантазије из доба неолита, при чему бели мушкарац нема никакво право да јој због тога замера јер га то чини мизогеном расистичком мушком свињом. Бели мушкарац мора да је штити ако ови оће још јер то је онда силовање и дужан је да положи свој живот бранћи је јер ако то не уради “није прави мушкарац заштитник” и дужан је да се брине (новчано) о генетски супериорној шареној дечици са коефицијентом интелигенције кофе кромпира. Модерно друштво са све интернетом, болницама, грејањем, храном и одећом, створила је интелигенција а не мишићи. И крајње је време да неко обавести жене да је ледено доба завршено пре 100.000 година и да нема више сабљозубих тигрова и медведа који хоће да их поједу.

Шта да вам кажем, јбг MGTOW браћо…

Додатак:

MGTOW није покрет који заговара мржњу према женама, нити заговара „повратак у пећину“. Све шта та животна филозофија заговара јесте фокусирање и трансформацију (сексуалне) енергије код мушкарца у нешто друго што користи било индивидуално том мушкарцу или је „за више добро“.

23 mišljenja na „Драган Томић- Мушка свиња.

  • Морам да променим тастатуру. MGTOW јесте решење јер убрзава крај, боље ужасан крај него ужас без краја. У том случају много је боље имати Р тип мушкарце, са развијеним вештинама него пичкопаћенике који не знају како да живе без и због жене. Биће великих жртава а и ти и ја знамо да у тој ситуацији емоције су нешто што нам најмање треба.

   Sviđa mi se

 1. Пита ме другарица може ли она да се некако учлани у овај MGTOW?

  Каже, баш су јој секси.

  Sviđa mi se

   • Кааакав расизам! Е има да оснујем Покрет за остварење права жена на учлањење у MGTOW! Шта ви мислите – да ћемо вас тек тако оставити да миру да се бавите собом и правите глупости!? Ако смо већ тако агресивне, е онда – напред марш! Правац – MGTOW!
    ПС: А постоји ли већ нека MGTOW NGO у Србији и ако да, муља ли се ту нека лова из еуро фондова?

    Sviđa mi se

   • Nema tu love. Ja sam hteo da osnujem ogranak NOMA’AM (National Organization Man Against Amazonian Masterhood) udruženja, ali niko neće da pljune donaciju ni za letke 😦

    Sviđa mi se

 2. Па,јер треба омега да ради алфу,јесу ли бете највећи друштвени проблем?
  Гледао сам један видео који говори о алфа и омега мушкарцу што би био нпр. неко ко има карактеристике алфе али одбија да заузме место у хијерархији и седи чита стрипове јебе си матер нешто…Роботски глас са видеа рече да такви представљају највећу опасност за жене(глас каже да тренд у Америци да жене иду на КомикКонове и сајмове игрица има за циљ овладавање над једином преосталом територијом а то су омеге ) јер праве збрку –
  и онда она не може да детектује ко је главни у хијерархији тј.ђе да иде да пуши,па стога прибегава дискредитацији таквих чоека лепећи им етикете:геј,чудак,лудак…хушка алфе на њих.Према мом искуству то је тачно,само бојим се да mgtow има рупу тј.отвара простор управо
  за те исламисте заговарајући сепарацију измећу полова(открили топлу воду са том хиупергамијом хиперманганом..)Затворите te жене у боксеве за псе!Боље ви него исламисти.Изведеш у шетњу понекад..

  Sviđa mi se

  • Омега,алфа,бета и зета типови личности постоје само у мушкој подели карата, жена само види алфу са којом би да се пари и док је улога бете превазиђена разноразним социјалним програмима тј замењена државом. Сан жене је алфа са карактеристикама бете, што је апсурд и што се међусобно потире, стога она прибегава компромису, парећи се са алфом а препушта друштву бригу о деци. Како алфи има свега 10 до 20 посто, пад популације није могуће избећи и са њим колапс западне цивилизације и победу Ислама. Ултимативно оно шта оне желе је црнац, најнижи коефицијент интелигенције и највећи курац, јер жена презире и мрзи интелект а цени физичко, стога је она увек окренута регресији. Суштина овог покрета јесте да се сачува што више интелигентних мушкараца како би се цивилизација очувала,јер женска победа биће пирова због њихових биолошких императива. Преживети, то је цела поента не репродуковати се.

   Sviđa mi se

 3. Ако је тачно да су на сајтовима за упознавање беле жене највећи расисти,онда ти је треорија спорна.

  Sviđa mi se

  • Ради се о другачијем погледу на свет, тако да значење расизма код њих је различито када се пореди са значењем код мушкараца. Због солапсизма, жена мушкарце схвата и разуме монолитно, што значи да у њиховим главама, мушкарци су константе које се не мењају. Уколико жена упозна мушкарца који је рецимо, дебео, она мисли да је он био дебео цео живот и да ће бити дебео цео живот и пошто јој се дебели не свиђају, она ће га одбити, без обзира ако јој одговарају његове остале особине. Расизам код њих се огледа првенствено у томе, у детерминисаности и монолитности представа које оне имају о свету око себе.

   Liked by 1 person

   • Дебљина код људи овђе и пораст стомака после 30-е је последица запуштености свега па и самог себе(сам је тај Србин ту себи крив,а не Српкиња)стога је можда она и у праву кад одбацује таквог мушкарца а што се тиче монолитности,не мож од мале ките постат велика па да се убијеш.
    А то да жене воле црнце важи за један тип белих жена,оних најслабијих(обично су то нежне плавушице са запада)које уствари траже бодигарда-значи што је жена слабија то ће мајмун поред ње бити већи.Не слажем се да су црнци јачи од белаца физички у сваком аспркту,а семити па никако.

    Sviđa mi se

 4. Немој бринути за цивилизацију у Србији пошто је нема,а ни за генетику јер је већ мешана;ако си гледао табелу могао си уочити прилично присуство семитске хаплогрупе Ј и афричке Е1б1 у Србији.
  Разлога за бригу имају народи који имају генетску чистоту као Британци ,Германи ,Швеђани,Французи
  Ако је веровати истраживањима ми смо неки конгломерат, створен да буде тампон зона,зато овде и нема неког јединства.Сада измишљају како смо Винчанци али нема ништа од тога.

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s