Pa dobro, gde ste vi?

Svega par komentara na Manifest Ivana Plavše…

Nikad od njega Pravi Srbin; ni braće Rusa, ni Ujedinjenog Pravoslavnog Carstva, ni Putina što donosi S-500 (besplatno i to čim ga naprave) da „povratimo srbske svetinje“, ni Iluminata, ni Kominterne ni vatikanskog jeretika… Ne može to tako bajo moj, zna se šta pravi patriotski text mora da sadrži!

81215-dup

3 mišljenja na „Pa dobro, gde ste vi?

  1. Hm,hmm…gde ? pa,kako se ko snadje…u Drugom ( ne) velikom ratu,luta ciga,po nekoj sumi,pa naidje u izmaglici,na neku vojsku u bosni…“ za dom spremni decki“, vikne ciga,,,stas to reko,pita cetnik..a,jos niste,sprem te se spremte cetnici..i spase glavu..

    Sviđa mi se

  2. Hm,hmm..pa,u Srbiji i dijaspori,u sigurnim kucama,gde “ okupiramo srbiju“ tako,bar tvrde,neki NACIONALISTI,koji,u pravoslanom zanosu,slave Arsenika III Carnojevica,koji je doveo okupator,mahom u Vojvodinu,pokusavaju,da ozvanice i Nedica,koji je postao “ srbska majka“, pomazuci,pravljenje, nacionalne drzave Hrvata,seleci okupatore u srbiju,psujuci i Tita,koji je radio “ isto to samo malo drukcije“..mrzeci istog,pa neki zale i folksdojcere,kao agumente Titinih zlocina,koje je najurio,a istovremeno,pisu o Starom sjmistu, zlocinima tih istih koje oplakuju.

    Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s