Драган Томић: Danse Macabre

Некако с пролећа, полети мени ручерда…Ово ладно може да буде најава сезоне у којој ће лавина наслова о насиљу над женама у медијома, којима ће оне увек бити жртве а мушкарци криви. Перјаница сезоне 2018 је Наташа Беквалац која је одувек терала питоме а желела дивље. Ја не видим ништа лоше у томе, добила је шта је тражила и шта је толико желела и описивала у својим љигавим песмама које сада, све више и више личе на дневник менталног пацијанта са биполарним или граничним поремећајем личности. Уз солидну дозу нарцисоидног, наравно.

Као што рекох раније, хибристофилија је саставни део женске психе и игра пресудну улогу у одабиру партнера са којим дотична жели да продужи врсту. Та љубав према батини је исконска, генетски усађена у њено биће и као таква она на њу у опште не гледа негативно. Напротив, батина њој сигнализира да је мужјак кога је одабрала довољно агресиван да ће успети да заштити и њу и потомство као и да обезбеди довољно ресурса са којим она може да на миру одгаја децу и себе. За њу, ако прими батине, то значи несрећа на послу, послу кога она обожава и коме се предаје тотално. Поетнично гледано, једна феминистикиња, описујући женско схватање љубави, упоредила је то са припитомљавањем, где она дивљини даје нови идентитет, претварајући је кроз припитомљавање у нешто ново и посебно. Дајући јој посебност, она вади из дивљине нешто и припитомљавајући, мења то нешто у нешто ново. Себи корисно, додао бих ја. Стога са њене тачке гледишта, нормално је да мушкарац буде агресиван и насилан, то је по њеном умоболном схватању, природно, истинско и исправно стање мушкарца, са којим она „ради“ правећи од њега човека.
Нажалост, одвратност оваквог становишта, код српкиња, појачана је до екстремних граница, упливом планинско камењарско хајдучко бандитског гена, које дотичне добијају од динароида.
Заједничка карактеристика динародине женке, јесте да она не само што цени и воли динарца, што свој страх од њега тумачи као поштовање и у крајњој инстанци љубав, већ презире све шта није то. И тежи да уништи са истом оном страшћу којој се предаје у кревету кад је натакне динароид.
Ово доноси са собом посебну проблематику, која утиче на друштво и све шта то друштво ради. Елиминишући питоме и пропагирајући дивље, српска женка несвесно спречава развој друштва док себи прибавља најбоље гене, гледано са чисто биолошке равни. И то је оно што чини да се она више не може сматрати не само женом, него ни човеком те је стога она женка и као таква она је себе свела на ниво животиње. Стога ја стварно не видим разлог, зашто би као таква, требала да буде подвргнута законима који важе за људе.
И ту лежи цака. Српска мајка, није ништа друго до звер која једе своју децу, подаје се насилнику и одгаја нове насилнике. То је чини заправо примарним насилником у Српском друштву. Бирајући насилника, рађајући децу насилника, одржавајући везу са насилником, излажући децу насиљу, она је ултимативни насилник у друштву. И као таква не заслужује никаво поштовање нити заштиту. Напротив, заслужује све шта јој следује, од модрица до гроба и за то, никога не би требало да буде брига. Јер је природно и нормално, у животињском свету да слабији буде плен јачега, да плодна женка тражи нај доминантнијег мужјака као што је нормално да се мужјаци надмећу и жртвују себе на олтар репродукције.
Као и све животиње.
Оно шта није нормално јесте градити људско друштво на темељима биолошких прерогатива.
Најдаље докле такво друштво може да добаци јесте племе и клан. Народ је мисаона именица док је нација несхватљив појам. Због тога друштво које базира своје постојање на биолошким прерогативима није у стању да створи државу.
Константна криза државе коју има Србија, у свом корену има управо ову поставку. Нема ту ни масона ни лумината, ни језуита ни коминтерне. Оно шта има јесте неутаљива жеља брђана да пљачкају и једанко неутаљива жеља женки да се паре баш са таквима. Брђанинова неспособност да одложи задовољење иде руку под руку са женском неспособношћу да учини исто. Због тога њих двоје су идеалан пар у садистичко мазохистичком тангу које обоје играју, истовремено љубећи се и кидајући месо једно другоме. Тај бесмислени, лудачки, Danse Macabre, који играју, производи читав низ патологија због кога сам живот није могућ, могуће је само постојање, вечито сапето менталном патологијом. Друштво је прожето ропцима, смехом, вриском, буком и бесом који стално липти, расипа се, живи и умире у истом тренутку. Као такво, то друштво није у стању да успостави константу нити да дође у додир само са собом. То је константна шатра, пуна масне хране, пића, сиса и крви у којој се пиша и сере на столу са кога се једе. То је живот у трансу,у коме се смењују фазе еуфорије и фазе дубоке депресије, до нивоа парализе, тако карактеристичне за зависнике.

Права правцата колективна психоза, социјални кошмар у коме је све допуштено и могуће и баш због тога ништа није могуће.

 

7 mišljenja na „Драган Томић: Danse Macabre

 1. Hm,hmmm….ne odobravam batine,ali Natasa i mnoge “ starlete“, se sepure,momcima “ sa vruceg asfalta“..istetoviranim dazdevnjacima,od kojih se to meze ocekivati,da snaga klade valja,a posle,srbija tuguje,sto je neka od tih karapucaljki dobila batine,u tom svom drustvu vrucih momaka…

  Sent from my iPad

  >

  Sviđa mi se

 2. Barbarizam- prirodno stanje stvari.
  Potrebne su stotine godina da društvo evoluira, a samo mesec dana bez struje da se vratimo u barbarizam.
  Ili 7 dana bez interneta…

  Sviđa mi se

 3. Ne kontam čemu tolika frka. Niko se ne može sjetiti nijedne njene pjesme, „malkice“ se i ofucala što je i normalno nakon tolike upotrebe, drugi posao neće il ne zna da radi a od nečega se mora življeti pa na ovaj način diže publicitet. Ne bi me začudilo ni da uskoro slučajno odnese komp na popravak a prije toga opet slučajno zaboravi obrisati kućni uradak za odrasle hbg od nečeg se mora življeti. Nego me čudi tolika frka pa i prevrat počeo o tome????

  Sviđa se 1 person

 4. Но, како се нама сервира ово уз „наредбу“ жидовског НАЛЕД-а, није згорег погледати како извесни професор жидов држи предавање својим ученицима жидовима о мушко женским односима.

  Видећете да се они држе правилно и врло конзервативно и чувају међу собом природне односе. Значи ови експерименти су за нежидове или неевреје.

  Sviđa mi se

 5. Ovde samo nije napisano da taj sado-mazo proces traje hiljadama godina…Nisu se divljačni sinovi Dinare i slovenske k… sreli juče na splavu.

  Sviđa mi se

 6. Dinarski pljačkaški geni idu gore do Germanije i Britanije(Englezi preimenovali tu haplogrupu da ne ispadne da imaju veze sa nama) pa sve do Skandinavije( ko su Vikinzi ako ne ti pljačkaši?) ali slažem se da R1a daje lepše žene i da se satire lepota mešanjem sa ovim gaborima, sada da li estetika ima neke veze sa redom i smislom…?

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s