Драган Томић- Само нек се врти

1a3c05c20e20d020c297fc8fd3cc50d3

Чак ни посета Владимира Владимировича Путина, није могла да скине скраму од вагине са насловних страна помија које се називају таблоиди. А ни са интернет портала, разних профила. Наравно, погађате у питању је фолк-фудбалски трио фантастикус и драма која их је оковала, попут брода кога гута поларни лед а испод површине вреба џиновска лигња. Посада оболела од скорбута, распада се у подпалубљу, док капетан цирка џин, и чува благо. Једна рука на флаши друга на кубури, па ком обојци том опанци…

О чему се ради?

Ради се о томе да једна женка, која суверено гази ка менопаузи, је излудела хипергамије, у свом солапсистичком уму, је створила слику света у коме она вечито има 20 година и неутољиву глад за алфа курчевима на које воли да се набија. Такође воли и да гута сперму и да рађа алфа децу од алфа мужјака. Обневидела од естрогена, она као роб своје биологије, упражњавала је хиподром неко време, све док чари технологије је нису откриле. Млада алфа, такође излуђена од тестостерона, морала је да окачи трофеј како би издигла свој статус над човека и надјебача, чиме је ова болесна нарцисоидна прича почела да се одмотава. Друга алфа, која је у ствари прва, остала је у шоку и парализи, јер је у тренутнку изгубила свој идентитет. Папарацо лешинари и ексклузивни извори моментално су се укључили, уживо да преносе дешавања, чиме су се ставили у улогу ветеринара хирурга аматера који треба да оперише тумор на мозгу човека.

Езотерично магијски ирационално, ја сам слаб на женске особе рођене у знаку Лава. Постоји нешто неспутано у њима, сурово искрено. Дотична је у својим смс порукама, доказала то.

У почетку, еротске поруке праћене видео преносом ручног рада, описују хистрионични поремећно, тј “страствено”, радњу. У тим текстовима, видимо да идеја дотичне је да буде курва док јаше алфа курац. Она жели да му припада као курва, што преведено на мушки језик значи- третирај ме као ствар, плен. Речником психологије, женка у том моменту губи идентитет и од субјекта постаје објекат.

Међутим, када бира позе, она бира доминантну позу, она је горе он доле, тако да чак и као објекат, она жели да доминира над њим док сиса и гута.

За младе нараштаје, када вам жена каже “ да хоће да буде курва или ради самном шта хоћеш” то заправо значи “Боље би ти било да не погрешиш и да даш све од себе да ме задовољиш…иначе”. То је упозорење а не позив на мега оргијање.

Све то алфа курац гледа и дави бабуна док му са врата виси крст, чиме доказује да је Богом дан, да плоди и да има душу. Да је субјекат а не објекат.

Када су снимци процурели у јавност, женка креће у солапсистички салто мортале. Она сада више није објекат, већ субјекат. Она је сад мајка двоје деце коју алфа курац угрожава. Она је заштитница будућих нараштаја. А сви знамо да је мајка светиња. Када то није упалило, следе претње. Прво, долази до когнитивне дисонансе, она показује курац алфа мужјака и омаловажава га. Исти онај курац који је био леп и чврст на почетку, сад постаје микроскопски. Негде на нивоу субатомских честица. Хигсов бозон. Заправо, курац је толико мали да и не постоји, тако да се она заправо и није јебала са њим. Овде видимо прво правило женског солапсизма- она никада није одговорна за своја дела, стога не може бити осуђивана. Све што се десило у реалности и кривица коју је жена направила у реалности, путем солапсизма, у женском мозгу се претвара у наратив у коме она то није урадила, није имала намеру да уради или је имала јак разлог то да уради због нечег трећег. Оправдање увек постоји за све. Пошто је у праву, она младом алфа јебачу, прети и напада га. Млада алфа на то одговара, неком реп позом, само крими рад фазон, због чега играју материце широм интернета. У његову одбрану се прикључјују и јарани, хавери, ортаци, чопор који га подржава и слави га.

Сви смо ми алфе, дувајте га мишеви!.

Но, повратак на женку.

Женка када се поверава алфа курцу, искрену му говори како свог првог алфа мужјака доживљава као брата и пријатеља. Не доживљва га као мужјака са којим би се јебала, већ као неког ко је увек ту за њу, јесте да јој је омогућио да живи у кући од 4 милиона евра, да носи скупе ствари, да се добро храни, да јој је помагао у каријери, водио на ексклузивна одмаралишта, али како да објасним…нема ту енергије и флуида. Женским речником, она њега више не сматра мушкарцем. Због тога што она нема мушкарца, она има право мушкарца да тражи и налази га. Стога све је ок, каква би она болесница била да се јебе са братом или другарем. То што он је њен муж, то је социјални конструкт патријархата, који важност има у правним стварима, као што је рецимо- развод и алиментација али не и у реланом животу.

Стога за будуће мужеве нови савет- “Жена се удаје за стил живота који је умислила да јој припада и за који очекује да јој муж пружи. Не за мушкарца и његову личност, већ за његов новац и његов курац. Мушкарац је ствар, објекат од кога се очекује испуњење функције а не засебан ентитет са својим жељама, надањима, страховима, потребама…”.

Када ни то није упалило, појављују се приче о болести. Она је ту сада мученик. Неко ко је немоћан и који је жртва. Херој жртва која је победила опаку болест. Због тога је звала алфа докотра да преглада маму.

Прва алфа, вероватно сабијена у ћошак овим развојем догађаја, проживљава тешке тренутке у којима се меша бес, туга и очај. Нападнут је статус, углед, име…Но пре свега, нападнут је новчаник. Да ли ће бити развода или не, питање је. Мислим да је несрећник дошао у ситуацију да је јефтиније задржати је него разводити се.

Други несрећник, друга алфа, такође остаје без посла због овог скандала. Собзиром да је обожавани “жесток момак”,склон је испадима, слабој контроли импулса, тако карактеристичној за праве мушкарчине, са овим чином изгледа добио шут карту из клуба и остао без позамашног износа новчића. Но нема сумње да ће баш због тога, његова цена расти, јер он такав какав је, гарантује спектакл.

Изгледа да су овде сви заправо сви добили. Прва алфа добија кинту, друга алфа поставља спектакуларну каријеру, док женка је посркала алфа сперму, живи у кући од 4 милиона евра и цена њених наступа је скочила у небеса. Ко је онда губитник.

Сви они гладни и боси који читају овакве приче и раде све ово исто само за мање пара.

5 mišljenja na „Драган Томић- Само нек се врти

 1. Ovaj i drugi autorovi tekstovi o muško-ženskim odnosima su pravo otkrovenje. Odakle dolaze ti uvidi, tj. ako može preporuka za neka malo detaljnija objašnjenja cele ove teme kako mušarci i žene funkcionišu?

  Sviđa mi se

   • Nije to ništa specijalno, ako znaš engleski gledaj medicinske konferencije na temu raznih poremećaja ličnosti, prevashodno onih iz grupe B. Nešto ovako.


    Takođe traži na netu Sama Vaknina za narcisoidni pormecaj ličnosti, pošto je on tu Bog i batina. Što se tiče MGTOW sadržaja, ono šta je korisno je uklonjeno sa neta jer se ne sviđa komunistima. Sve šta je ostalo je gomila muškaraca koja prolazi kroz fazu besa i stvarno ume da bude mizogeno do bola. Ostaje ti Rolo tomasi i njegov racionalni muškarac,

    Ovde recimo mozes da vidis da zene smatraju srecne muskarce neprivlacnim. Sto si ti mizerniji i ocajniji to je ona srecnija i zadovoljnija.
    https://www.psychologytoday.com/us/blog/romance-redux/201105/are-happy-guys-turn
    Međutim, sve ovo ti neće mnogo pomoći ako nisi na svojoj koži iskusio ove fenomene. Nažalost, tako mozak uči, teorija je bitna ali je i praksa bitnija.

    Sviđa mi se

 2. O istini koja se ne sme reći ženi

  – Sine moj, preporučujem ti da nikada ženi ne kažeš istinu, ma kako bio izazvan. Davno je već napisano: Ne bacaj svoje bisere pred svinje, da ti se ne vrate i rastrgnu te. U ženskoj prirodi nema istine, niti shvatanja istine, niti mogućnosti istine. Ako im pokloniš ovaj dragulj, one će ga odmah iskoristiti na tvoju štetu. One znaju za tvoju ljubav prema istini i poštuju te zbog toga. Zato te i iskušavaju. Umiljavaju se oko tebe da bi im izdao tajnu, lukavo se pretvaraju i traže tvoju dušu. Sve dok im iz ljubavi, u ljutnji ili ludosti ne kažeš istinu, oskrnjavajući svoje svetilište. Tako je uvek bilo. Kao svedoka pozivam Samsona iz Timnata, koji je nastradao zbog ove greške. Svakoj je ženi dovoljna svaka laž. Ne misli da je istina moćna i da će prevladati, kao što je to slučaj sa muškarcima. Sva se ženska veština i sastoji u tome da te navede da odaš svoju tajnu i da tako postaješ njen plen. Sve dok ženu hraniš njenom sopstvenom hranom – laži, siguran si. – Eto zašto žene vole KRMEnalce.

  Sad,ima neke istine u tvojim redovima ali kad bi stvari bile kao u ovom tekstu niko se ne bi ženio zar ne?

  Rolo Tomasi iz LA Confidential kaže da ne veruje u te alfe…A veruje u evoluciju – iako nema dokaza ni za bakterije da postaju nešto drugo a kamoli za vrste…

  Ova cvili-zacija ozbiljno razboljeva i uništava živi svet,zato će ili ona propasti ili svet,nema trećeg žao mi je.Kad braniš cvili-zaciju braniš li i plastiku koja menja pol mužjacima?

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s