Драган Томић-Лични доживљај пакла

само алфа семе

Будућа звезда, ДрТ-ово ментално чедо из дана Сава Мале, спрема се за Тубус.

    Пре него што други врх првог таласа не досегне трећи врх који ће потом сустићи први врх другог таласа иза кога следи цунами и ерупција вулкана, удар астероида док се из летећег тањира весело смеју рептилијанци и њихове слуге масони, и униште ову нашу лепу плочу од земље са својим пет Г мрежама и чиповањем у вакцини, ред би био да нешто напишем. Следи анализа каше бљувотина која засипа Србски животни простор са буквално свих страна и то по наративима.

Групације које себе зову патриотиским, јесу бизаран галиматијас људи који су тотално слуђени овом ситуацијом и њихови укупни когнитивни дефицити, проистекли што из не знања што из ниске интелигенције, има потребу да осмисли и да тумачење догађања. У тој шареној слици света, бораве митска бића, мрачне силе које су вечно закључане у кофликту са силама добра. У том вечитом рату светла и таме, рађају се смртни хероји који се приклањају једној од ове две стране и улазе у вечност путем својих дела. У тим делима акцију прате и високо морални циљеви и њихов целокупан напор тада, бива овечан славом и бесмртношћу. Тако овенчани ти хероји јесу путокази куда и како треба ићи, постају пут којим се безбедно пролази.

Основно полазиште тих групација јесте да су Срби као колектив праведни и да због тога моного страдају јер их на тај начни зло констатно тестира и њихове патње и страдања јесу потврда њихове праведности и истинитости. Они нису агресивни, никога не нападају, они бране своје и не желе туђе.

Они су пасивни, ретроградни и дефанзвни.

Центар српске деснице чине већ етаблирани људи из “домаћинске” Србије, пореклом из Шумадије а родом из Чачка који је познат управо по овим особинама. Иза узвишеног имена “Двери” јаше кум Бошко и неки Ного и још пар ликова, ту је и Веља и Палма из прошле приче. Иза њих је и домаћин Богљуб. И Јутка који воли да волка, љубка и јебка све што је женско а хода на две ноге.

То је буразерска Србија, до дупета увучена у личне комбинације и шеме, куме на дођем ти, неспособна да види даље од “где сам ту ја” и “вајдице”, разуме оно шта види и чује и то онолико дуго колико га види и чује. Она је практична, уврежена у реалност и лишена сваке апстракције.

Због тога је лишена будућности у корену и због тога у обнови прошлости виде светлу будућност. Просто речно код њих дупе иде прво а глава после.

У градовима је друга прича. У дгра, племенско је много боље изражено у виду разноразних групација којима је главна особина екстернализација унутрашњих импулса у виду агресије. Повод није битан, битна је песнаја. Било да се брани куче или маче, било да се лема брат Арапин, било Ром, било геј, било припадник супротног племена није битно, битно је да се доживи екстаза у јауцима док се ломе кости. Јер доминацијом над околином се постиже доминација над самим собом.

Да ствари буду биолошки тачне, ту су даме у белом, мајке и боркиње за такве ратичке душице, спремно наговештавајући да су потпуно спремне за чељад ономе ко се из боја врати и тиме докаже да је вредан да посеје семе. Алфа семе.

Од свих тих, експлицитно на курац иде извесна докторка која заправо није само докторка него је и мајка и сестра. Да додам и запослена на буџету  а води се под ВЕС-ом неуропсихјатар. Ова изворна балканска женка пиша по модерности а нарочито по тзв “модерним” мушкарцима и цивилизацијом коју су они створили, на свој посебно иритантан женско-генетско-расистички начин, тотално заборављајући на просту чињеницу да није таквих мушкараца она би сада скупљала своје зубе по поду док је у гузицу јебе бркати мачо. О каријери докторке могла би само да сања. Ал џаба, што би Мава рекла…

Само алфа семе улази у мене, певају вагине.

Други део протестаната су они који пизде јер не могу да блеје по кафићима и да се праћакају на дестинацијама. Бесни што морају да смрдљају у дгра, што су им “батерије” празне и што не могу да се откаче у клубовима, сплавовима и да се јебу са лавовима.

Та групација има донекле разумнију артикулацију једнако небулозних захтева и због тога је опора и досадна. Ко још има времена да слуша дебелог градског шмекера који се утриповао да је Ђинђић како се фрајерише по скуповима са екипом која прави фрку.

Маче луда сам”, кад нас се скупи пет милиона има да се усремо од звиждања и дувања у пиштаљке, бабине шерпе ко ономад кад смо били млади и једнако луди.

Трећа групација је окупљена око мејнстрима које, да се не зајебавамо чини тих 100.000 запослених у администрацији и њихових породица и фамилија. Њима је до јаја, они су бубрези у лоју и њих ова питања не дотичу.

Ту су службе, полиције блах блах људи који само раде свој посао итд итд.

Ако сте за то да вам интелигенција опадне инстант, ту је Теша Тешановић са својим гостима из чијих уста ће те уживо видети и чути како изгледају неки од најтежих менталних поремећаја.

Ту ћемо сазнати да је ово део све агенде иза које стоје ванземаљци прерушени у масоне који су уствари гуштери и имају за циљ да поробе свет и Србију. Сам вирус Корона јесте ванземаљског порекла и активира се дркањем а иначе настао је у квазарима и њиховим пољима радијације и дошао је директно од њих. Сад што је квазар уствари синоним за активно галактичко језгро, то јест за супер масивну црну рупу када усисава материју и када се као последица тога ослобађа толико велика количина гама зрачења која је у стању да ослобди од живота целу глаксију, дотичној стручњакинњи не представља проблем.

Ту сад има и неких озбиљнијих прича о геноцидима, Сребреницама, увек присутним Косовом које се бескрајно брани итд итд итд. Подјенако бесмислених и безумних.

Јеби га шта да вам кажем…без дркања да не би ослободили корону у себи и увредили рептила.

Србија је једна пијана земља пуна тешких лудака који од страха вриште уједају и пишају једни по другима, бескрајно рециклирајући давно поторшену причу која им је давала смисао. Неспособни да створе нови наратив, они очајнички и без грама мозга сакупљају те парчиће и творе своје бизарне конструкте како би свом небитном битисању дали смисао.

Космос боли курац за ковид,космос не даје пишљивог боба за Косово,космос нема смисао нити сврху. Он једноставно ЈЕСТЕ.

2 mišljenja na „Драган Томић-Лични доживљај пакла

  1. Povratni ping: Драган Томић-Лични доживљај пакла — P R E V R A T | Mon site officiel / My official website

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s