Драган Томић : Балистика батака и бицепса 2.

viking-warrior-vikings-sword-medieval-knight-shield-armor-battle

У даљем разглабању, ићићу дубље у тематику наратива из предходног дела.

Дакле, наратив антивакцинаша и лепе Јованице, има у себи логичку грешку због које све шта прича пада у воду. Та логичка грешка заснива се на статичком погледу на свет.

Наиме, када Јованица каже како кад је она била мала, вакцине јесу са собом носиле одређене ризике али ни у лудилу оволике као данас. Ово је погрешна предпоставка јер и онда је било људи који су тврдили исто што тврде и ови данас само нису смели да кажу. Легенда каже да и пре тога је било људи који нису веровали медицини, чак иду толико да кажу да је епидемија великих богиња изазвана баш саветима антиваксера, који су рекли Ибрахиму Хотију да пребрише место вакцинације алкохолом и на тај начин смањи заштиту коју је вакцина имала, на станици, пре одласка на хаџ. Такође, брат прве жртве вируса великих богиња, Латифа Мумџића, Неџиб, бесан и слепо верујући да је главни разлог због чега је његов брат умро, србо-четничка медицина, не иде код доктора и ако је заражен и шири заразу.

Лепа Јованица такође заборавља просту чињеницу да вируси и бактерије мутирају, постају отпорније на лекове, што доводи до тога да сами лекови морају постати јачи и да са тим, ризик од нус појава се повећава. Третмани који су били ефикасни када је Јованица била беба, једноставно нису исти као третмани данас, просто зато јер су вируси и бактерије мутирали.

Такође, статистички гледано, када је лепа Јованица била рођена, на свету је живело 4 милијарде и 512 милиона људи а данас нас има 7 милијарди и 594 милиона, тако да број људи са нус појавама расте, просто зато што их има бројчано више и што им је ДНК разноврснији и ако су проценти, статистички гледано, у границама прихватљивог.

Што се тиче миграција, Јованица би требало да се радује. Требало би да се радује просто зато што мигији природно провоцирају производњу мушкарчине. Како ризик са њима расте, природно број млохавих мужајака опада, јер секе не желе да се паре са млохавцима већ само са правим мужјацима способним да спрече да им мигији утерају Алаха међ ноге. Све што Јованица и њој сличне треба да раде, је да мирно сачекају да млохавци помру по својим собама, дркајући и ствар решена. Мушкарчине и онако могу да дозову преко апликација које су им глупи млохавци испрограмирали, слепо верујући да ће то бити довољно да им дају рибицу.

Ха ха ха грохотом се смејем.

Са др. Декијем ствари су много јасније. Харизматични вориор, у себи обједињује благост докгора, спику кримоса, бицепс фајтера и праведност патријарха. Дискретни херој Београдског асфалта, романтично, срчано, страствено. Енергично. Права урбана герила спремна за репризу петог октобра са све мајцом БС и епском сликом старог срБског ратника из Првог Светског рата.

Победника.

Пировог.

Када се све ово сагледа из угла ДрТ-а, врло лако се препознаје мистично-епска матрица у СрБском “политичком” перпетум мобилу. Пошто је матрица мистично епска, решења не постоје. Решења не постоје јер решење је могуће само у оквиру логичког система, типа 2 и 2 су 4 и 4 је решење. Систем обезбеђује да је 2 увек 2 и стога 2 плус 2 је 4. Међутим у Србији то није случај, јер је матрица магична. У Србији, сам систем се мења, тј не постоји па је 2 некада 10 или 1 . Стога 2 плус 2 некада је 4 а некада 12 или 3. Тако, Србија је некад Србија, некад Југославија, некад Велика Србија, некад Србија са Косовом, без Косова, некада ни не постоји, некада је све Србске земље, некада је Београдски пашалук, некада само Београд итд итд. Некада је краљевина, некада је република, некада је област, некада је регион. Некада је четничка, некада је партизанска, некада је национална некада је граџанска. У Србији мушкарац може да буде некада мушко и женско и жена некад може да буде и женско и мушко. Горе је доле, лево је десно, јуче је сутра, сад је после…

Не постоји једниствени консензус, не постоји дефиниција било чега. Не постоји идентитет.

Због тога не постоји ни политика.

Оно шта Срби зову политчким партријама нису партије, већ религијски култови устројени по корпоративној матрици. Идеологије у Србији не постоје, постоје веровања, религијска веровања, обједињена и устројена у култове. Тако, као и свака религија, религије у Србији које се зову идеологије и на којима су засновани култови који Срби зову партије функционишу по принципу компанија и творе корпорацију које Срби зову држава. Зато су речи издаја и продаја тако честе у тзв “политичком” дискурсу у Србији. Но то нису никакве издаје и продаје, већ само добри или лоше закључени уговори чији је циљ да извуку максималну добит за једну од страна. На овом месту се створио тај чудни амалгам, где је веровање прешло у логику и то је оно што ствара све проблеме. Срби поседују логичко веровање. Српско веровање, које је ирационално, створило је систем унутар кога се развила логика. Ирационална логика и сви конструкти који су створени на основу Ирационалне логике перманентно праве проблеме када дођу у контакт са рационалном логиком. Ово се најбоље види у конверзацијама када је циљ да се дође до неке промене која би довела до нечег бољег.

Када се тражи чувено Р Е Ш Е Њ Е.

Зашто би решење у опште постојало? Које су основе да се тако размишља? Зашто би решење довело до бољитка? Зашто се у опште очкује бољитак?

Од када знам за себе, Србија примењује негативну селекцију. Сере и пиша по образовању, по култури, по цивилизацији. Раније сам мислио да је то ствар политике, међутим сада када знам да политика не постоји свестан сам да иза свега стоји вагина.

Просто и једноставно, ако жена пичком храни олоша, зашто очекује да живи у земљи у којој се живи добро? Ако пичком храни доминантне садистичке психопатске варваре, зашто очекује цивилизацију. Ако пичком награђујеш кримоса који је купио украдени БМВ са новцем од дроге од своје 18 године, зашто очекујеш пензију са 81 годином? Болнице?Обданишта? Школе? Кримос није уплаћивао стаж, није плаћао порез, нема пензије када се пица осуши.

Мачка рађа мачиће не пачиће.

Све шта се дешава у Србији, јесте на овај или онај начин, ресантиман 90их и ехо крвавих оргија које смо имали тада. Јованица и Жујовић нису ништа друго до реинкарнација Цеце и Аркана, архи модела мушко женског односа и мушког и женског. Криминалац под заштитом државе и кафанска певачица, дигнута на ниво националне вредности. Једнако као и Вучић и Брнабић. Као и пре њега дорчолски фајтер Тадић и онда граџански фајтер глумац. Копије прото фајтера Чеде са студендских протеста. Перманентна реприза 90их, благо освежена новим садржајем али у суштини иста.

Итерација алфа мужјака варварина лопова и под ногама му женка бујних груди хормонално балансирана у 7 месецу трудноће са близанцима и масницом испод ока. На кожама одраним и окружени пленом и верним ортацима.

Бандитска Србска сапуница.

Драган Томић

Дечији делијски додатак

11 mišljenja na „Драган Томић : Балистика батака и бицепса 2.

 1. Piscu ovog teksta: „Такође, статистички гледано, када је лепа Јованица била рођена, на свету је живело 4 милијарде и 512 милиона људи а данас нас има 7 милијарди и 594 милиона, тако да број људи са нус појавама расте, просто зато што их има бројчано више и што им је ДНК разноврснији и ако су проценти, статистички гледано, у границама прихватљивог.“
  1 u 40 dece sa autizmom (nije bitan uzrok za ovu poruku) u nekim državama SAD je prihvatljiv? Do pre 30 godina taj broj se kretao oko 1 u 10 000. Pretpostavljam da roditelji dece koja su unakažena vakcinom i sama ta deca imaju mnogo toga da ti kažu u vezi „granica prihvatljivog“. Ko je taj koji određuje „granice prihvatljivog“? Ako je taj procenat osoba koje imaju neki razvojni problem toliki koliki jeste, a ogroman je i raste, onda sa celom ovom pričom nešto debelo ne štima, a psihijatar Jovana je problem?!
  Na primer, dr Srećko Sladoljev je imunolog, lično je radio na razvoju velikog broja vakcina i njegova iskustva nikako ne idu u korist obavezne vakcinacije. Care, načelno si u pravu kada kažeš da psihijatrima virusologija, epidemiologija nisu toliko bliske teme, ali neke od posledica, koje se mogu javiti nakon vakcinacije svakako jesu. Takođe, ove teme nisu bliske ni jednom Bilu Gejtsu ali iz nekog razloga, ovaj se baš ukalupio i u ušao u šemu kada su virusi i globalne pandemije u pitanju. Vidi, nemam problem sa vakcinacijom, do trenutka kada to postane obaveza. Obavezna vakcinacija nije zrdavstvena odluka, već politička, nešto što može da te osakati i ubije ne sme (ne bi smelo) biti obavezno. Zamolio bih pisca ovog teksta, da malko pogleda twitter i facebook naloge dr Jovane Stojković, pored pregršt teško oborivih argumenata u korist neobavezne vakcinacije, može se naći i velik broj naučnih radova, koji su prikazni na relevantnim sajtovima. Da ne otvaramo ovom prilikom to na šta se svela nauka danas i kako čitava ta korporativna mašinerija funkcioniše…
  Može li se p(d)okazati ko je danas u Srbiji „antivakcinaški lobi“, ko stoji iza te grupe, finansije, logistika, lobisti i sl? Da li tako nešto postoji u tom „lobi“ sistemskom smislu, organizacije, hijerarije i sl? Poznajem tuce roditelja čija su deca oštećena vakcinama, bivši provakseri, a danas, reklo bi se „lobisti“?
  Ne ide „.“ iza dr.
  Zašto Srbija i Srbi „seru i pišaju po obrazovanju“? Odakle ti to? Znaš li da seljaci prodaju njive i stoku da bi školovali decu? Nešto se pobrkalo u rezonu.
  Ostalo napisano mi deluje kao lične i ideološke konstrukcije

  Liked by 2 people

  • Uh, imam ja jos goru statistiku kada je u pitanju autizam. Devojke mojih prijatelja su defektolozi, od kojih je jedna specijalista za Retov sindrom i obe su primetile cudnu kauzalistiku. Od 10 slucajeva autizma 8 dolazi iz porodica gde se zena udala za muskarca zbog para. Kada se na to doda cinjenica da je zensko ponasanje dekodovano (slava MGTOW) vise je no jasno zasto broj obolelih od autizma raste. Troseci svoje najplodnije godine i jasuci primatske alfa kurcine svakog psihopate sa kojim „klikne“ od 18te do kasnih 30tim odlucuje da se seti likova koji su ucili u skoli i onda im se javi na rejunion. Odabere onog ko ima najvise kesha i krece da ga obradjuje kako zeli dete jer je „sazrela“ i shvatila „zivot“. Rezultat znas i sam. Opet, ne kazem da su svi ovakvi ali procenti ne lazu kada se gleda statisticki.
   Nemoj molim te tu pricu u Bil Gejtstu, nije ti on Mica sa d.o.o. „Bobex trade“ cija je jedina zivotna zelja da jebe Mimi Oro a u dusi je zdrava domacincina koja slavi krsnu slavu. Bil Gejts je donirao milijarde pre nego sto je usao u „semu“ sa vakcinama. Usao je u farmaciju jer tu je profit a ne zato sto jebe decu na oltaru Sotone i zeli da smrvi SrBstvo.
   Jovanicu ne mogu da slusam a sve teze je i gledam.
   No, dao si mi ideju za terci deo balistike…

   Sviđa mi se

   • Niti sam jednom pomenuo „SrBstvo“, nisam ni jednom pomenuo u kom kontekstu se Bili pojavljuje kao svetski mesija, samo sam konstatovao da je on tu, kao figura. Moguće da srce i duša omekšaju posle 36. milijarde nečega na računu, pa želi da pomogne čitavom zalutalom svetu…moguće. Da li te broj uloženih milijardi kvalifikuje da uđeš u „šemu“ kao što si napisao i postaneš relevantan faktor? Možda i Jovana i „antivakcinalni lobi“ to treba da urade?

    Liked by 1 person

 2. Kada bih hteo da izigravam psihijatra na način na koji autor izigrava imunologa, rekao bih da je njegov qrac-pička način izražavanja zapravo mentalna masturbacija kojom se pribegava iz razloga što je masturbant previše lenj da bi koristio desnicu ruku, a rezultat je potpuno isti.

  Nažalost, nije to glavni problem sa njegovim novijjim tekstovima, stvar je u onome što je i sam rekao – analiza na osnovu „radne hipoteze“. Koja glasi „antivakseri su stoka“, a analizuje se na način da se besomučno traže podaci koji tu tezu dokazuju, ništa što njihovim stavovima govori u prilog se ne uzima u obzir, a na kraju se slavodobitno zaključuje da je autizam kod dece božija kazna jer qrve ne daju pičq mlohavcima već je troše na nabudžene dinaroide pa je normalno da im deca obole kad rađaju pod starost… A izvor sozercanija su ribe od drugara po struci defektolozi.

  Kakogod i bez obzira na prave razloge za pokretanje rasprave na ovakav pre svega vulgaran način – Jovana Stojković je u pravu. Neka deca JESU OBOLELA i oboljevaju zbog obavezne vakcinacije.

  Ali krivica farmaceutskih kuća ako postoji, ona postoji samo u slučaju da postoji hemikalija koja sprečava oboljevanje dece a oni neće da je puste u promet iz sopstvenih lukrativnih razloga.
  Inače su krive države koje stanovništvo prisiljavaju na vakcinaciju, i one su dužne da obolelu decu obeštete u najgorem slučaju doživotnim izdržavanjem, a bilo bi idealno i odštetom. A one onda neka se yebu sa farmakomafijom, to im je dužnost (udruživanje u kartele je zakonom zabranjeno), imaju resurse, a na taj način mogu i da obeštete budžet iz koga se plaćaju nadoknade i odštete bolesnoj deci. Ili da ukinu obaveznu vakcinaciju. Sve ostalo je palamuđevina laika na usko stručne teme

  Sviđa mi se

 3. Meni nije jasno zašto se poštovani autor vječito bavi ovim ljudskim smećem (đubretom) i Srbijom(…).
  Kad nešto nevalja to samo treba otkačiti od sebe. Bilo bi bolje da piše tekstove u kojima savjetuje način preživljavanja u takvim društvima, za osobe koje se ne u uklapaju u postojeći svinjac.

  Je li ga je ova čekićarka umlatila čekićem?

  Ova ex Ju je definitvno rasadnik glupana i petokolonaša. Pitanje je je li tu vrijedi živjeti, jer će vanjske sile nastojati održati postojeće stanje. Dakle predstoje desetljeća paćenja.

  Inače kad je autor ranije spominjao nesinhroni razvoj Srba. Mislim da su postojala različita plemana s različitim (ne)sposobnostima. I da se u Beogradu našlo nekakvo trgovačko smeće koje je otjeralo ove brđane u klaonicu. To se i dalje čini što se vidi po temeljitom uništenju društva.

  Evo malo „dobre“ muzike da se autor malo oraspoloži:

  Sviđa mi se

 4. Gospodine Tomiću molim komentar. Hvala.

  Ovaj je američki agent, ali za fašizaciju Srbije je u pravu…
  Opet „vagine“ rade probleme, „fašističke vagine“
  Pozdrav

  Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s