Драгослав Павков: У потрази за Саром Конор

У текућој 2020-тој години највеће страшило за васколико србство и остатак света јест и будет „најстрашнији вирус у историји човечанства – КОВИД19“.

Akcija na poljančetu - PROJEKAT STRAŠILO | UČITELJA MILOŠA JANKOVIĆA 3

Он је наиме толико страшан да од њега оболевају искључиво деке и баке (док су деде, бабе и деца прилично безбедни), граџани (канда су безбедни и сељаци као и становници градова који имају праве послове, оне на којима се не могу прелиставати фејсбук и твитер или гледати менјстрим телевизије), већина лекара (остало медицинско особље је такође врло резистентно), дновинари и понеки политичар
Иако се вирус преноси на све могуће и до сад немогуће начине, на њега су изузетно отпорни лекари старог кова попут проф.др Несторовића, др Јоване Стојковић и многих лекара широм Европе и САД. Такође вирус не напада ни биологе, а није се усрећио ни са скептицима без обзира на дипломе у њиховом власништву…

Па зашто је тај КОВИД онда толико опасан?
Зато што је реч о пројекту, тј. завери на глобалном нивоу. Ово није место за масонско-ватиканске теорије завера па се окултизмом и езотеријом нећу бавити. Али онако са стране (са салаша) гледајући, мени следећи сценарио делује прилично логичан и реалан:
Елем, хиперпродукција потребних и непотребних добара – производа и услуга, довела је до потребе да се новац штампа масовно и без контроле. Највећа и најпознатија фабрика новца су ФЕД – Савезне резерве САД. Институција која је под фиктивном контролом државе, а заправо она (изгледа) контролише не само ту, већ и већину држава савременог света, све оне које на неки начин функционишу на финансијском тржишту. Дакле, фамозна „дубока држава“ о којој се годинама текбири широм интернета би могле бити ФЕД, зар не?
Да ли председник и борд директора те институције једу фетусе или се дрогирају аденохромом овде је секундарно; овде тражимо логичан и просечном српском волу разумљив разлог за покретање завере КОВИД19.
Због понуде хиперпродукованих роба и услуга, током деценија створио се потрошачки ментОлитет који људе тера да купују нпр. нови намештај иако им је стари још увек добар, нова кола јер „стара много троше“, нови телефон иако и стари ради беспрекорно (посебно ако се једном недељно рестартује систем), нову гардеробу јер је „стара изашла из моде“, о маст-хев летовањима, зимовањима, и сличним обавезама да не говоримо. За све поменуто неопходан је новац.
Све ово на неки начин је и функционисало док су „богате земље“ своју културу и навике свог становништва држале унитар својих граница. Није било проблема док смо гледали каубојске филмове у којима каубој у тигању „кува“ пасуљ из конзерве и глође суву говедину… Или „Америчке графите“ у којима шеснаестогодишњацима родитељи дају породичне шевролете да иду у драјв-ин биоскоп и ватају се са цурама. САД су биле друштво за нас недостижних стандарда, схватали смо и прихватали да је то тамо нормално јер „имају висок стандард“ (по новом „џидипи“), завидели смо им и маштали да ћемо једном и ми тако – и то је било то.
А онда је избила демократиЗАЦИЈА па смо и ми (притом мислим на већину светске популације укључујући Индију, Кину, итд) утриповали да то све што смо видели из холивудских продукција припада и нама. У филмовима смо видели да сваки њујоршки јапи који држи до себе нема времена да се храни по бирцузима (јер ради од девет до пет) већ му храну на врата достављају сиромашни студенти или имигранти који још не знају амерички језик па не могу да нађу бољи посао. Жене су им еманциповане и углавном не знају да кувају („нека ти кува мама, ја имам своју каријеру!“) или ако и знају – не знају попут шефа Пјероа из новоотвореног ресторана, па и оне наручују, што није чудно ако као што рекосмо људи имају каријере које захтевају велику доступност на радном месту и ван њега, и који пре и после свега имају ПАРЕ. Код нас је проблем што ово поменуто раде људи који паре немају. Заправо, имају их али те паре нису њихове већ су власништво поверилаца.

Да би трговци валутом – банкари, зеленаши, штедно-кредитни фондови и остали који живе од тржишта новца и хартија од вредности били благовремено и потпуно обезбеђени основним средством за рад, неко мора да га произведе, а то су ФЕД и остале фабрике новца широм света. Зашто сам навалио на тај ФЕД као крме на масну поњаву? Па зато што не шарафа и притиска целу светску привреду Ковница новца из Топчидера него америчке Федералне резерве са својом „светском валутом“ и курсом по којем га продају својим клијентима.

Да не одемо предалеко у расчивијавању финансијских међузависности, потребно је рећи само то да је свет тренутно у ситуацији да се не зна (а вероватно се не може ни израчунати) ко је ту коме дужан и колико је новца у питању. Такође, укупан дуг је толики да новац којим би се дуговања регулисала НЕ ПОСТОЈИ, јер је већина дугова настала у папирнатим и касније дигиталним трансакцијама, без новчаница на специјалном папиру, водених жигова и холограма, јер је претпоставка била да ће се и дуговања и камате приликом отплате конвертовати у реална добра типа робе и услуге, а не у догитални запис који је како испада углавном непокривен и безвредан. Јер дужник своју робу или услугу жели да пласира по високој, док поверилац инсистира да је прихвати по ниској цени. Пошто договора нема, дуг остаје на снази уз нову, вишу камату. За повериоца нема проблема ако је дужник Србија или нека слична празилук демократија… Кад рата стигне на наплату, поверилац заплени нешто што му се допада типа железара, цементара, извор минералне воде. Шта ФЕД може да заплени Кинезима или Русима? Кинески зид и Ермитаж?! Јбг, они то неће дати, а имају чиме и да их одбране од принудне наплате.

Ово како је описано „у предњем“ исто функционише и на нивоу Дубока држава – САД (Француска, ВБ, Канада, Немачка…) – корпорације и мултинационалне компаније. Толико да је успостављена симбиоза организама попут компанија типа Монсанто, Епл, Мајкрософт, Спејс линк – ФЕД (и Европска банка) – Стејт департмент (и Европска комисија). Поједностављено, поменути пословни ентитети су толико моћни да директно утичу на монетарну политику држава и дипломатију. Овде се уопште не ради о „грамзивости појединаца“, њиховим педофилским или сатанистичким склоностима и мистицизму већ о природи капитализма који не може да функционише стојећи на достигнутом нивоу технолошког развоја, нарочито данас у доба дигитализације; ко стане, не стоји него стагнира и пропада. Елон Маск или Џеф Безос (да мало сјашемо са ноторног Гејтса) не могу да узму своје милијарде и оду на пусто острво како би се препустили доживотном уживању и доколици. Само лични ауторитет подржан огромним богатством и знања које поседују о свему, од политике до сексуалних склоности партнера и претачу их у уцењивачки капацитет – држе их на клацкалици између управљања светом и затворске ћелије. Замислите да ти људи пливају у базену пуном најфинијих вина из Вучићевог подрума… Систем је такав да свако сваког изнад површине воде одржава држећи га за јаја, онај коме је то сувише непријатно па се ослободи стиска – тоне на дно и дави се. Апсолутно је без значаја то што се дави у фином вину, крајњи резултат је смрт.

Када су ти неспорно промућурни људи постигли сагласност око чињенице да у финансијском лимбу егзистира огромна количина ненаплативог новца, договорили су се да га присвоје и поделе. Пропорције су чисто технничко питање. Добро, али људи то неће дозволити, побуниће се – рећи ће неко… Е па неће, и то је заправо разлог за оволико писаније. Чему би иначе требало да послужи оволика фрка са вирусом кога уништавају топла вода, сапун и разблажена реповача, који је опасан за људе који углавном леже са декубитусима прикључени на апарате или за билдере који се да би на Инстаграму лепо изгледали, хране говнима?!

Како „то“ функционише?

Па на пример – на глобалном нивоу испланираш пЛандемију. Пошто си благовремено извршио све припреме типа политичка коректност, емпатија за све различитости, увођење „говора мржње“ У ПРАВНЕ СИСТЕМЕ ДРЖАВА као Дамоклов мач над главама свих који би се усудили да било кога завереницима битног на било који начин дезавуишу или изложе спрдњи, приступаш потрази да опасношћу која би могла да „уједини свет“ како би исти „схватио размере опасности“ и прихватио „нову нормалност“.
Та опасност не може бити нуклеарна експлозија јер је опште познато све од Детанту као начину на који кохабитирају власници нуклеарног оружја. Земљотрес не може јер ХААРП ипак није под пуном контролом, а ебола и сличне сакагије могу да погоде и кога не треба… Идеалан би био вирус који се лако преноси, кога је још лакше детектовати, који је произведен у лабораторији неке државе у којој нема демократске контроле, ма ни демократије нема, који напада наше најмилије, оне који су нас највише задужили, и какви бисмо ми уосталом људи били када нам њихова добробит не би била на првом месту? Као што је познато, то су наши родитељи, баке и деке. Такав вирус је пронађен у Вухану, а актуелни глИбализам га је проширио до најудаљенијих делова планете. Нема забити ни вукојебине где нећете наћи корона вирус, само ако вам је при руци „писиар тест“. Поменута пошаст откривена је чак и код козе, папаје и … још нечега. Лека против „куге 21. века“ нема, вакцине такође. Нема је још увек, пошто нам се ова коју су дизајнирали и патентирали Руси из неког разлога не допада; радије књижимо „жртве“ него што прихватамо вакцину „јер је испитана само на Русима“? А Руси су ваљда ванземаљци са друкчијом ДНК па њихова вакцина на остатак популације неће деловати?!

На жалост завереника, изгледа да нам „наши најмилији“ ипак нису толико мили и драги колико су они умислили, а канда нису мили и драги ни себи јер су улице широм чак и „развијеног света“ пуне олдтајмера који се шврћкају „незаштићени“, без маски на лицима. Политичари и њихови спонзори у сарадњи са плаћеним пропагандистима из фамозне „струке“, медицинске наравно, са своје стране чине све да свеопшти хајп одрже на неопходно високом нивоу. Наслови типа „Ужасно!!!“ вриште са киоска и екрана, ковид-каунтери откуцавају бројке смрти, из болница се јављају забринуте докторке и напућене сестре са својим сторијама о лавовској борби против пошасти… Факт-чекери, „независни“ наравно, будно прате хоће ли се негде појавити овако неко писаније да га хитно поклопе својим дисклајмером или забране на друштвеним мрежама… Али све се чини да ово неће бити довољно. Мораће да се пређе на виши ниво.

А тај виши ниво је врло сликовито и нажалост реално описан у тексту канадског политичара који каже:

od odbora za strateško planiranje zatraženo je da osmisli efikasan način tranzicije Kanađana kako bi ispunili neviđeni ekonomski pothvat. Ono što bi promijenio lice Kanade i zauvijek promijenilo život Kanađana. Rečeno nam je da će, kako bi nadoknadila ono što je u suštini bio ekonomski kolaps na međunarodnoj razini, savezna vlada Kanađanima ponuditi potpuno olakšanje duga.

Ovako to funkcionira:

Savezna vlada će ponuditi da obriše sve osobne dugove (hipoteke, zajmove, kreditne kartice, itd.). Za to će biti osigurana sva sredstva za Kanadu od MMF, a što će postati poznato kao Program za vraćanje svjetskog duga. U zamjenu za prihvaćanje ovog ukupnog oproštaja duga, pojedinac bi zauvijek izgubio vlasništvo nad bilo kojom imovinom i osobnom svojinom. Pojedinac bi također morao da pristane da sudjeluje u rasporedu cijepljenja protiv COVID-19 i COVID-21, koji bi pojedincu omogućio neograničeno putovanje i neograničen život čak i pod potpunim zaključavanjem (korištenjem identifikacije s fotografijom koja se naziva kanadski HealthPass)

 • Чекај, у замену за личну слободу (која је већ сад ограничена законима, кекекеке 🙂 ) и имовину (која ионако не вреди ништа јер је већ углавном под хипотеком или под претњом извршења, хихихихи 🙂 ) – глупани из ММФ-а ће нам свима дати плату а да не морамо ићи на посао?! Далје могуће брт?
  – Добро, али неко ће ипак морати да ради?
  – ОК, ти што раде ће бити плаћени за свој рад, али ако добију отказ неће умирати од глади као сад, већ ће добити плату за нерад (и сагласност да се неће бунити) као сав цивилизован свет…
  -Јбт маћори, па то је скоро као код Тите касмо ишли на море и могли да спавамо на клупи!
  – Такое брт!
  – А шта ако се неке будале организују па се против ове дивоте побуне?
  – Па чему служе војска и полиција, ред мора да се зна. Не бој се ти ништа бајо мој, има ко о свему води бригу…

Као што рекосмо, вакцинација ће бити обавезна и један од услова неопходних да би човек могао да настави да живи на начин како је навикао. Поједностављено – оно што човек данас не може да ради без маске, сутра неће моћи да ради без „хелт-паса“ који се помиње у цитату. На пример, на уласку у возило градског превоза биће постављени скенери на које ће путник прислонити своју личну карту или платну картицу (као на банкомату). У чип на картици биће уписан податак о вакцини коју је путник примио, ако очитавање буде позитивно врата се отварају, ако не… Вероватно ће исто бити на улазима у тржне центре, ресторане, позоришта, музеје, о аеродромима и здравственим установама да не говоримо.
Левел-ап је наночип у организам унет заједно са вакцином.
И не, нико то неће радити тајно, свако коме се ово буде аплицирало мораће да потпише сагласност… Иначе, уместо да на улазу на аеродром или суд једноставно прођеш кроз скенер као поред турског гробља, мораћеш као нека сељачина да се џепаш и тражиш личну карту док те сви гледају као да си пао с Марса. А све зато што си затуцани заверолог, равноземљак и антиваксер. Наравно, од тако неразумних и неодговорних људи деца ће морати да буду одузета и смештена у пријатно окружење преданих професионалаца, које ће их васпитати у њиховом и у интересу заједнице. Ретки џепови отпора биће неутралисани најпре подмићивањем а затим игнорисањем, нешто попут неутрализације Срба у време Отоманске империје: Виђени и способни људи су турчени и сечени, све док у каурској вери није остала само ником битна сиротиња по чукама и врлетима, којој су кожу дерали и господари и предводници које су сами изабрали.

А смејали сте се Матриксу, „не може то код нас бајо мој“, ха?

*Сара Конор – У филму „Терминатор“ жена која ће родити предводника људи у рату за ослобођење од вештачке интелигенције.

3 mišljenja na „Драгослав Павков: У потрази за Саром Конор

 1. Зашто нема могућности за пренос:
  Поделите:
  Click to share on Facebook (Opens in new window)
  Click to share on Twitter (Opens in new window)
  Click to share on Telegram (Opens in new window)
  Click to share on LinkedIn (Opens in new window)
  Click to share on Instagram (Opens in new window)
  Click to email this to a friend (Opens in new window)
  Click to print (Opens in new window)

  Фацебук у твитер нису довољни. „Клик ту имејл“ би ми одговарао!

  Liked by 1 person

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s