Драган Томић, Вести са депоније лета Господњег 2021

Бетонско лето у престоници за нас који нисмо имали довољно кеша да одемо на неке „дестинације“, оставља опцију барења у сопственом зноју,кадама и лаворима у социјалистичким малим становима који све више и више личе на породичне гробнице него места за живот. Социјалистички стан јесте оаза у сред пустиње само што уместо воде чека вас живи песак и гомила гладних мрава да вам глође лобању једном када се препустите фантазији да ће те бити спашени. Тако, сурфујући нетом и симулирајући живот, по депонији званој Фејсбук, налетех на другосрбијански сајтић и један фини текстић који обједињује саму есенцију отрова које друштво сипа у главе мушкарцима, намећући им идентитет који има само једну сврху- да служи интерсима друштва а не њима.

Слатко замотан у нешто што се зове „Детињарије“, текст наводне „тинејџерке“ под називом „Невидљиви дечаци“, https://www.detinjarije.com/iz-ugla-jedne-tinejdzerke-nevidljivi-decaci/ , представља микс најотровнијег феминистичког соја вируса који за сврху има да омами јавност и то превасхдно мушку, дајући им јалову наду да ће ето и они једног дана постати „видљиви“.

Неће.

Ово што је писало текст, заправо поприлично јасно описује ментални процес који се одвија у глави жене у првом делу текста, док у другом цео концепт пада у воду и врло врло личи да је сам текст писао баш тај „невидљиви“ дечко, самоумишљено изолован од бола нанетог у првом делу текста, нарцисоидно трансформисан у мудрог старца који је схватио живот, даје савет који више личи на клетву маскиран у провиђење, девојкама и мамама да „успоре мало“ и примете „невидљиве дечаке“.

Стога, време је да се уради аутопсија текстића.

У првом делу, видимо да то што је писало текст, реалност види кроз материјално, сви су обучени по најновијој моди, имају најновије телефоне и носе најновије патике и миришу на најновије парфеме. Онда иде статусна подела, колико је ко поцрнео и ко је имао кеша да плати маникира и педикира. Све то са 14 година.

Онда иде фокус на „невидљивог“. Седео је у „невидљивом“ трећем реду и био невидљив. Био је добар ученик који се није много истицао и имао је добре оцене. Учествовао је на неким такмичењима и освајао неке награде. И мирисао је на Ленор. Другим речима, није имао статус довољан да покрене „флудна“ размишљања као што се то дешавало код „популарних“ који су кренули да се алкохолишу и пљугају, седе на степеницама и добацују „девојчицама“. И није се тукао. Тј није био алфа мужјак.

Онда је на матури позвао једну слатку и фину девојчицу и сви су схватили колико је он нормалан. Другим речима када је валидиран од стране жене постао је видљив. Пошто, у женском мозгу, ако ниси валидиран од стране жене, ниси нормалан и стога си невидљив, јер си дефектан. Без обзира на добре оцене, награде и социјализацију, ако те жена неће а имаш квалитете, ту нешто није нормално и ти си тада опасност јер кријеш своје стварно ја иза маске. И како жена зна све, инстиктивно осећа да ту нешто није ок и не види те.

У својој глави.

У другом делу текста следи дијареја космичких размера у коме то што је писало текст, схвата све своје животне заблуде и жали што раније није видело невидљивог. Схвата да је невидљиви заправо јак јер шмекерски грли маму и има слике кад је био мали деца на фејсу.

Онда следи пророчанство како ће он једног дана бити доктор који ће вас бранити и учити.

Проблем лежи у томе што, женска психа долази у овај стадијум негде у касним 20-тим годинама, када након хиљада и хиљада алфа кобаса у себи схвата да јој време истиче и да треба да нађе бету са којим ће да „оснује“ породицу јер је „схватила живот“. Ако је то што је писало текст женско и има 17 година и жели бету то значи само једно…

На крају, то закључује да су такви будући мушкарци благо и да их никако не треба игнорисати и чувати за „старе дане“ а до тада изјахати што више бараба како би се сазнало „шта је живот“.

Јебем ти сунце жарко, који је ово хорор. Као да читам романтизовану интернализовану педофилску фантазију.

Природа је сурова и не подлеже моралистичким законима и правилима. И било би добро да млади мушкарци што пре науче ову лекцију. Ако сте били невидљиви са 14 година, невидљиви сте за цео живот и не надајте се да ће те икада постати видљиви. Постоји разлог зашто сте невидљиви и сваки покушај да постанете видљиви води директно у пропаст.

Механизам репродуктивне селекције се активира врло рано и ако вас жене неће тада, неће вас желети ни након пет, десет, тридесет година.

Наратив о томе како оне боље разумеју живот касније и „схватају“ да сте баш ви „невидљиви“ оно шта је добро за њу и шта јој треба, није никаква потврда ваше „скривене вредности коју сте одувек имали“ већ паничан страх који се јавља код жене када изајше километре алфа кобаса и када схвата да је протраћила свој биолошки репродуктивни потенцијал на алфа семе и да није успела да алфу „промени“ и да га „цивилизује“ у бету. Када схвата да је изгажена и растурена и да више не може да привуче алфа мужјака. Када удари у зид при брзини светлости и када крене рапидно да се распада услед пада естрогена и за две године се претвара у распалу бабу. Када схвати да је протраћила свој живот и потенцијал, сав тај клабинг и јахтинг, сво то цуцлање кита по седиштима скупих кола, сепареа, скупих станова, милиона журки где се сипало алфа семе уз гудру и чивас, сви ти селфији и инстаграми, све то нестаје када се звекне у зид и тада се јавља паника која се рационализује као „схватање живота“ и тада се тражи „невидљиви“. Коме се онда прича ова бајка јер се зна да је жедан и да увек се нокти могу забости у те младе ране када је бивао одбијан и игнорисан и испровоцирати реакција која води у пропали брак.

Не наседајте на ту причу, јер једном када вас упеца на ту причу, она лаже. Валидација је лажна јер, једном када вас контролише, она се враћа трагању за алфа семеном и без проблема пичке даје алфа поштару са којим се јебала док сте били невидљиви само овај пут у вашем стану за који сте сте крварли годинама. И са феминистичким законима, она може ладно да вам узме све кроз брако разводну парницу ако се успротивите једном када откријете да вас је варала са алфа поштаром још од дана венчања.

Не треба вам то. Није вредно и не треба жалити за „пропуштеним“ годинама када вас нису валидирале. Колико је њихов систем валидације валидан, показују црне хронике.

Останите невидљиви за њих и видљиви за себе.

3 mišljenja na „Драган Томић, Вести са депоније лета Господњег 2021

 1. Surovi darvinisticki instinkt isplivava na površinu, Rolo Tomasi najavljuje u budućnosti sve veću pojavu poligamije možda čak i otvorenog socijalnog prihvatanja tok načina odnosa među polovima, jer instinkt hipergamije nema kompromisa, pre će deliti jednog divljeg „alfu“ sa ostalim ženama, nego da prihvati vernog „betu“ koji samo nju želi. Tako da pad nataliteta ne čudi, uz informaciju ukoliko je tačna da se u Srbiji godišnje izvrši preko 150.000 abortusa. Hidzra je na horizontu.

  Liked by 1 person

 2. Kakav brak, samo zajednički život radi produženja vrste, djece? Ako je „ona“ znatno mlađa a izuzetno fizički privlačna, npr. u ranim 30-im? Staviš joj na znanje da mora da radi i da donosi novac u kuću.
  Ako te prevari, postaneš joj makro ;), a sebi nađeš drugu.

  Sviđa mi se

  • Ma de to, ima da uhvati na vanbracnu zajednicu koja je isto ko brak i opet placas sve. Nisam pametan vise sta da se radi sa njima ali definitivno vise nisu za zezanje.

   Sviđa mi se

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s