Нешто се кува

Photo by Oleg Magni on Pexels.com

Од 20.10.2021. вакцине више неће бити наметане као обавезне: информације су потврђене.

Европска унија одобрила је 5 протокола за лечење КОВИД19 које ће бити доступне у свим болницама у државама чланицама. Ове терапије су одобрене декретом Европског савета (Европски парламент) и биће у функцији од 1/10/2021, па ће се дистрибуирати мало по мало до око 20/10.

Вакцине су одобрене хитно, на „привременој експерименталној основи“.
Међутим, с обзиром на то да ће уредбом постојати обавеза прописивања ових 5 нових лекова, употреба вакцине ће престати. Тако разумемо зашто су све државе рекле „између септембра и октобра потребно је да …“. Они су већ све знали.


Морате имати стрпљења.
Не прихватајте никакве уцене.
Будите стрпљиви.
Институт Пастер признаје ефикасност Ивермектина. Један унос могао би код неких људи искоренити сав генетски материјал САРС ковид-19. Ивермектин је сада научно признат као ефикасан лек, у профилакси и за лечење Цовид-19 од стране истраживача са Института Пастер у Француској. Резултати њихових студија објављени су у часопису ЕМБО Молекјулар Медисин 12. јула 2021. године.Сада када је ивермектин поново одобрен, нема потребе за вакцином. Одличне вести. Макронова влада је знала за то …
Анализа резултата других истраживања објављених у Америкен Џурнал оф Терапеутикс снажно позива, уз поткрепљујуће доказе, да пониште смернице здравствених агенција и Ивермектин укључи као стандард лечења. Будите добро и не оклевајте да развеселите људе који не желе да се вакцинишу.

(Извор)

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s