Драган Томић „Српски свет-Аркана“, део 4.

Главни проблем са идејом Српског Света, поред тога што је неостварив и што је у крајњем случају, само још једна у низу Британски подвала као и Велика Србија и Југославија, дизајнираних да униште Српски народ и државу тако што ће га развући на територију коју овај није у стању да контролише и која га на крају поједе, лудачка фатаморгана која га води даље у пустињу где ће постати храна за лешинаре, лежи у његовој фудаментално лоше постављеној логици.

Како би изгледао Српски Свет ако би био рецимо производ на неком рафу у продавници? Како би изгледала реклама за њега?

Српски Свет, свет слободе у коме свако ради шта хоће и колико хоће, у коме се ништа не зна јер се све зна. Дођите у Српски Свет, где ће те доживети геноциде, погроме и етничка чишћења на најгори могући начин а да ни никога није брига за то што вам се десило. Чак ни вашу власт? Искусите ултимативно понижење, где они који су вас истребљивали на месту вашег гроба праве техно ЛГБТ јебарник. Осетите пишање по глави када вам наплате за то што су вас убијали. Само у Српском Свету, метро који не иде кроз град, већ око града и спаја периферију али не и центар. По цени од само 1000 трилиона евра и ако кошта пет. Екслузивно, само у Српском Свету, имате могућност да вам порески намети буду 300%, ретроактивно са каматом од 500% која се рачуна од момента када сте пожелели први пут да имате своју фирму. Јединствено,само у Српском Свету, доживите одлив мозгова. Супер понуда, само у Српском Свету и само за привреднике, добијате могућност да, у случају да сте успешни, на врата вам закуцају челави билдери пројсаци који хоће само 100% свега што имате. Једино у Српском Свету, проституке цитирају Шекспира док вам гланцају јаја. Хоћете забаву, Српски Свет је право место за вас, на сплавовима можете добити и бело и јебати клинке за чашу коктела. Ако изнајмите бесан ауто, исте ће вам дати и дупе. Топ понуда еколошке природе, само у Српском Свету, најзагађенији ваздух на планети али је забрањена изградња и употреба алтернативних извора енергије. У Српском Свету, еколошки покрет се бори против експлоатације литијума али га боли курац за хиљаде тона ђубрета који домаћини бацају у сваку воду која протиче.

Српски свет, димензија чуда. Српски свет, тајна. Српска Аркана, неухватљива и непојамна уму.

Ексклузивни мост Српског Света на који се пење мердевинама.

Метро, пут у мистичну утробу Српске Аркане, која је старија од Атлантиде.

Концентрациони логор Слана, острво Паг, 1941, спаљени остаци Срба, на почетку Хрватског геноцида.

Паг данас, парти ол најт.

Српски свет је замка, дизајнирана да нас коначно избрише са лица земље. Србија не поседује цивилизацијске капацитете да интегрише било шта, себе превасходно јер није урадила суочавање са сопственом прошлоћу, од „Начертанија“ до данас. Ми морамо да истражимо прво ту причу, да је разумемо у потпуности, да схватимо њено зло. Да престанемо да сањамо да живимо и бежимо у фантазије у којима живимо тако што се правимо да смо мртви.

Наставиће се…

Драган Томић

Ако мене питате...

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s